Yksikin lapsimurha on liikaa

Ota yhteyttä adressin tekijään

Tämä viestiketju on automaattisesti luotu adressista Yksikin lapsimurha on liikaa.

äiti

#326 Outojen asioiden summa

02.09.2012 14:59

Oudointa tässä on, että lastensuojelu on epäillyt äitipuolen henkilöllisyyttä, ei ole kunnolla tarkistanut ja silti luovuttanut lapsen toistamiseen tuollaisten henkilöiden haltuun.

Eikö lapsen kanssa elävien taustat tule tarkistaa, kun lapsessa on pahoinpitelyn merkkejä?
Kotiolot? Käsittääkseni vaaditaan, että lapsella on oma huone? Nyt kolme ihmistä asui pienessä yksiössä?
Koko juttu on käsittämätön.
Se valvoja, joka oli äidin seurassa eikä suostunut tekemään asialle mitään ennenkuin neljännellä kerralla, myös vastuuseen.
asiat tärkeysjärjestykseen

#327 Ei voi käsittää

02.09.2012 15:05

Taitaa vähän vaihdella tuo lastensuojeluviranomaisten touhu Suomessa. Tuntuu että täällä meillä päin puututaan ihan turhanpäiväisiin asioihin ja hommat ampuu jo ihan yli. Esimerkiksi jos olutpullon kanssa kulkeva alaikäinen jää kylällä poliiseille kiinni, seuraa siitä 3 lastensuojeluviranomaisen käyntiä kotona esittämässä tyhmiä kysymyksiä. Samoin jos naapuri tekee ilmoituksen että yh-äiti huutaa lapsilleen (kukapa ei joskus lapsille korota ääntä, oli yh tai ei), niin tullaan tutkimaan jääkaappi että onko lapsilla ruokaa. Sen takia tuntuu ihan uskomattomalle että miten tuollaista voi tapahtua. Kyseessä kuitenkin on paljon vakavampi asia kuin nuo edellä mainitsemani asiat..
Ei väkivaltaa!

#328 Ei tämä ole eka tapaus

02.09.2012 15:16

Kun ihmisten tunteet kuohuvat ja nousee sellaisia murhaamis-, tappo -, kidustuviestejä, joita tässäkin ketjussa. Se on loogista ja inhimillistä.

Mutta tämänkään ketjun monet kirjoittajat eivät ole ko. murhaajaa parempia. He suorastaan patologisella tavalla uhoavat tappamista, kiduttamista. Moni tämän viestiketjun kirjoitus täyttää sellaisen vihakirjoituksen tason, jollaisista netissä ollen poliisikin saattaa kiinnostua.

Kuka tappaa lapsensa, kuka vaimonsa, kuka kaverinsa, kuka ihan sivullisen taikka joukon syyttömiä, kuten Suomen ja Norjan ampumisjutuissa. Täälläkin on murhaan ja kidutukseen valmiita. Ellei ihminen kykene parempaan ja jalompaan kuin silkassa aggressiossa tappamaan, kiduttamaan ja murhaamaan lajitovereitaan, niin eläimetkin ovat fiksumpia.

Toisaalta, erittäin monet kansalaiset ovat jo pitkään uumoilleet, että tässä maassa tulee tapahtumaan aivan paljon kauheampia asioita. Silloin virkavaltakin herää, mutta auttamatta liian myöhään. Kun ei ajoissa kuunnella pienten, köyhien, avuttomien, kärsivien kansalaisten ääntä, tulee vastaan sellainen kurittava käsi, että jokainen saa vastuunsa mukaisen bonuksen.

Siihen saakka ja kaiken aikaa, koetetaan olla niinkuin se Erikan naapurusto, jotka sentään yrittivät kaiken parhaansa. Jos jokainen tämän adressin yli 15 000 allekirjoittajaa pohtii tykönään mitä ja miten voisi jotakuta ihmistä verkostossaan tukea ja auttaa, niin valtava avun aalto se olisi!

Viisautta se kyllä kysyy? Ei voi mennä naapurin ovelle sanomaan: sorry, minä parempi ihminen tulin tsiikaamaan sun huushollias, ja kakaroitas... Ei. Mutta jos on sydäntä, niin kyllä sitten löytyy keinoja? Lastensuojelujärjestötkin tekevät työtä, ja he tarvitsevat resursseja. KYllä hyvällä sydämellä löytyy mahdollisuuksia:

Sanoista tekoihin. Sillä aikaa kun virkavallan hitaat rattaat pyörii, jos edes pyörii, ja sillä aikaa kun näitä hirveiksi leimattuja ihmisiä saadaan monen toivomaan "hirteen" , kidutukseen ---- (!) niin on positiivinen vaihtoehto, valinta. Viha ja aggressio tuottaa vain tuhoa. (Toki tunteet pitää kohdata ja purkaa, muttei saa ketään vahingoittaa...) Kuka ties kuinka monen lapsen, koulukiusatun, uupuneen huoltajan asiaa voidaan auttaa!

Don East

#329 Re: Kihlakunnansyyttäjä harkitsee esitutkintaa viranomaisten toimista

02.09.2012 15:17

#24: - Kihlakunnansyyttäjä harkitsee esitutkintaa viranomaisten toimista

Eiköhän toi hakeudu Pedofiili-Penan, Insesti-Ilpon ja Raiskaaja-Ranen kanssa neljän hengen liskojen osastolle, jossa näitä "luotto-vankeja" hellästi hoidetaan. Ruoka tarjoillaan Kämpistä tilattuna ja koe-maistettuna sviittiin asti, kele! Jo
s satut omistamaan esimerkiksi amerikkalais -valmisteisen moottoripyörän, olet toiminut rakennusalalla jne. niin eikun ihmisoikeus -sopimusten vastaisiin paljuselleihin, ttu tää on hieno maa!
Nanso 74

#330 Tahtoo haastattelun

02.09.2012 15:21

Olispa kiva kun vaikkapa "45 minuuttia" -ohjelma pyytäisi haastateltavaksi lapsen äidin sekä samaan aikaan sen viranomaisen, joka teki päätöksen palauttaa lapsi takaisin isälleen.... Kyllä olis mukava kuulla tämän viranomaisen selitys toiminnalleen, sekä ilme kun hänen olisi julkisesti pyydettävä anteeksi lapsen äidiltä ja tunnustettava tälle että nyt ei tullut toimittua ihan oikein...

Vieras

#331

02.09.2012 15:22

Saunan taakse tällaset tyypit. Miksi yhteiskunnan varoja pitäisi vielä syytää näiden vankilassa hyysäämiseen.

Vieras

#332 Re: Ei tämä ole eka tapaus

02.09.2012 15:39

Kansalaiset barrikaadeille

#333 Re: Re: Re: Toivon

02.09.2012 15:52

#7: Jasmina - Re: Re: Toivon

Samaa mieltä! Suomessa rikos tuntuu kannattavan, toisin kuin hieman kauempana. Ilmainen täysihoito, niin hätkös ihmisjätteillä >=oE

Ikävää, ettei Tietyt asiat mene niin kuin elokuvissa...

Liian elävä mielikuvitus

#334 Adressin sisältö

02.09.2012 15:54

Tässä adressissa ei olisi tarvinnut olla tuota kuvottavaa kuvausta murhan tekotavasta, kuten ei tiedotusvälineissä yleensäkään pitäisi kuvailla niin antaumuksella väkivaltaa. Eivätkö adressin laatijat luottaneet siihen, että tapaus itse on jo tarpeeksi kammottava, ilman että pitää vetää oksennuspussit esiin?
Hoitaja

#335 Samaa mieltä

02.09.2012 16:16

Itse asian pitää riittää motiiviksi adressin allekirjoittamiseen. Liika yksityiskohtien kertominen saa muutkin hullut liikkeelle ja kohta näitä lapsiparkoja löytyy sieltä ja täältä:(

Itse olen Maria G:lle asiasta laittanut sähkäpostia ja paljosta muustakin. Toivon lakiin muutosta myöskin siihen kohtaan, että sairaalasta jatkossa ilmoitetaan suoraan poliisille pahoinpidellyistä lapsista. Sehän on rikos ja sosiaalitoimi ei ole rikosoikeudellinen instanssi. Useat ilmoitukset jäävät sosiaalitoimen harkintaan ja aikaa kuluu samaan aikaan kun lapsi on vaarassa. Samoin toivoin lakiin muutosta sen osalta, että olipa lapsi minkä ikäinen tahansa, hänen reaktionsa tulee ottaa huomioon esim. huostaanottopäätöstä purettaessa.Ihan pieni lapsi ei osaa puhua/kertoa ajatuksistaan. Kehonkieli kyllä kertoo omaa kieltään onko asia hyvä vai ei. Ja jos lapsi itkee, osoittaa se jo sitä, ettei häntä pidä vastoin tahtoaan sinne laittaa.
Ron Muttweiler

#336

02.09.2012 16:20

 

Olenko ymmärtränyt oikein ja pitävätkö huhut paikkansa että tekijän äiti olisi Sosiaalipalvelujen johtohenkilöstöä lastensuojelupuolelta?

Äiti

#337 Re: Surkeaa,mutta kyllä kai ne pitää;(

02.09.2012 16:30

Ron Muttweiler

#338 Re: Re: Surkeaa,mutta kyllä kai ne pitää;(

02.09.2012 16:37

Vieras

#339 Re: 336

02.09.2012 16:51

336lle: Netissä liikkuvien juttujen mukaan isän äiti on Askolan perusturvajohtaja, jolla on vastuualueena lapsiasiat ja veljen perhe pyörittäisi lasten sijaiskotia.
Askolan perusturvajohtajalla onkin sama sukunimi samoin kuin eräillä henkilöillä joilla on seitsemänpaikkainen yksityinen lastensuojeluyksikkö.
Tämä teksti on lainattu Suomi24.fi -keskustelusivuilta.
Kansaa kiusataan

#340 Re: Samaa mieltä

02.09.2012 17:32

#335: Hoitaja - Samaa mieltä

Niinpä niin?  Paljon olisi korjattavaa. Eihän kouluissakaan lapset saa turvaa. Kouluväkivalta on rikollista, se on pahoinpitelyä. Fyysistä ja henkistä väkivaltaa. Ja sitten kun oikein lääkäri toteaa mm. iskun merkit (= pahoinpitely) ja tehdään tutkintapyyntö, niin lopuksi käu kuten mm. Paraisilla?  Väkivaltaan ryhtynyt viideluokkalainen sattuikin olemaan kylän silmäätekevän kullanmuru, ja poliisi hautasi asian arkistoihin (Ja on se asianomistajienkin arkistossa!)

Tämä maa on mätä ja sairas. Vain ne joilla on rahaa, suhteita, hyvävelijäsenyys, asemaa, vaikutusvaltaa, niiden asiat etenevät. Mutta tavallinen kansa saa kerätä niitä muruja, joita herrojen pöydiltä sattuu putoamaan. Ja tämä tieto on suurella määrällä kansalaisista. Ilman adressiakin.

joukkovoimalla

#341 korruptoitunut virkamieskoneisto kuriin

02.09.2012 17:44

Jos tästä vähäpätöisestä allekirjoituksesta olisi edes sen verran hyötyä,että kun näitä kertyy tarpeeksi, joukkovoimalla saadaan korruptoitunut virkamieskoneisto (mm. Helsingin Puotilassa) seurantaan,mikä taas parantaa kaikkein heikommissa asemissa olevien elämää...

joukkovoimalla

#342 Korruptoitunut virkamieskoneisto kuriin

02.09.2012 17:47

 

Jos tästä vähäpätöisestä allekirjoituksesta olisi edes sen verran hyötyä,että kun näitä kertyy tarpeeksi, joukkovoimalla saadaan korruptoitunut virkamieskoneisto (mm. Helsingin Puotilassa) seurantaan,mikä taas parantaa kaikkein heikommissa asemissa olevien elämää...

etoo jo ko.parin ajattelukin

#343 Re:

02.09.2012 17:56

#8: -

EI NE törkimykset pysty enää valehtelemaan, nehän, tyhmenpinä kuin gansterinaisen leikkelemä saapas, olivat videoineet 'pikku' tekosensa,näin ymmärsin.

On vaikeaa kieltää tekojaan,kun aineisto löytyi koneelta.

 

Kaikki loksahtaa kohdalleen

#344 Re: raivostuttaa!

02.09.2012 18:08

#112: Eerikan puolesta - raivostuttaa!

Olipa kerran lapsenmurhaaja,jonka suku (Äiti, isä ,veli ja veljen vaimo muun muassa) toimivat sosiaalityön ammattilaisina,äiti sossupomona, veli vaimoineen pitää etelä-Suomessa perhekotia huostaanotetuille lapsille. Todella ylevää jA herttaista sakkia...

No, ei hutkita,ennen kuin on tutkittu, mutta yhteensattumia alkaa olla liikaa pienen murhatun 8-vuotiaan näkökulmasta.


Vieras

#345 :(

02.09.2012 18:09

Mikä näitä ihmisiä vaivaa....!!!!!!!!
Tietäjä

#346 Re: Ei tämä ole eka tapaus

02.09.2012 18:29

#328: Ei väkivaltaa! - Ei tämä ole eka tapaus

Älä jumalauta lässytä kukkahattu!

 

Tässä S*atanan esikartanoissa kypsyneiden jätekasojen niittaamista.

 

Touko & horonsa ei ole ihmisiä, ihmiset ei tee tuollaista, tajuatko? Valtio voi tehdä sellaista. Ymmärrätkö eron hihhuli? TYäh?

tuli todella paha olo

#347 Myös kasvojaan ei oikeudessa saisi antaa peittää koskaan

02.09.2012 18:29

Kun noin raa`asta rikoksesta on kysymys!
Sekä henkilöiden nimet on annettava julkisuuteen heti tuomion tultua lainvoimaiseksi, teko on niin käsittämätön!
Bonague

#348 Re: ehotus = Asia on juuri oikein kirjoitettu!

02.09.2012 18:38

lasten puolesta

#349 yksikin lapsiuhri on liikaa

02.09.2012 19:31

Adressin alkuunpannut henkilö on minusta tehnyt rohkean ratkaisun, uskaltautunut omalla nimellään sanomaan oman mielipiteensä. Kannanotto siihen, että emme voi hyväksyä sitä, että meidän sivistyneessä yhteiskunnassa tapahtuu tällaista. Jokainen meistä, joka vielä tuntee jotakin empatiaa tässä hirveäksi käyneessä maailmassa kokee erilaisia tunteita ja se minusta tässä kauheassa tilanteessa sallittakoon, nämä ovat yksityisiä tunteenpurkauksia. Teko on niin hirvittävä, että sitä ei voi käsittää, eikä ymmärtää, miten tässä oikeus voisi toteutua. Siitä huolimatta, että ne ihmiset tekevät näitä tekoja, joita ehkä on kohdeltu samoin tai ovat muuten sairaita, ei anna oikeutta tällaiseen tekoon. Kuinka paljon tässä yhteiskunnassa on suojeltu aikuisia ja heidän tekojaan lasten kustannuksella.

Ei edes filttihattu!

#350 Rajansa kommenteissa...

02.09.2012 19:41

Mitenkähän tuo seuraavassa kopioitu viesti auttaa ketään asioissa?
Näin kuitenkin nimmari Tietäjä runoilee:
__________________________________________

Tietäjä

#346 Re: Ei tämä ole eka tapaus
02.09.2012 18:29

#328: Ei väkivaltaa! - Ei tämä ole eka tapaus

Älä jumalauta lässytä kukkahattu!
Tässä S*atanan esikartanoissa kypsyneiden jätekasojen niittaamista.
Touko & horonsa ei ole ihmisiä, ihmiset ei tee tuollaista, tajuatko? Valtio voi tehdä sellaista. Ymmärrätkö eron hihhuli? TYäh?
_______________________________

Todella upeaa tekstiä, vai? Ja jos katsoo viestiä 346, johon nimmari Tietäjä on suoltanut sisimpänsä kauneimpaa verbaalista tuotosta, ei siis pidä ihmetellä että tässä maassa tapahtuu. Kaikkea. Kun täälläkin hypitään asiallisten kirjoittajien silmille.

Ettäkö kukkahattu? Ja mitä muita upeita titteleitä?
No, jääköön omaana arvoonsa, viesti on epäasiallinen, poistettavaksi kypsää kamaa...