Suolahdessa tarvitaan uimahalli!

Ota yhteyttä adressin tekijään

Tämä viestiketju on automaattisesti luotu adressista Suolahdessa tarvitaan uimahalli!.

Askoli

#1

04.10.2012 21:53

Asiallinen ja erittäin tarpeellinen. Muutoin Äänekoski vie meiltä KAIKEN!

Vieras

#2 Re:

05.10.2012 09:06

#1: Askoli -

Ihme jaottelua vieläkin. Äänekoski vie MEILTÄ... keltä meiltä. Koittakaa nyt vihdoin tajuta, että Suolahti on Äänekoskea myöskin eikä oma pikku sisäpiirinsä.

aijaaaa

#3 Re: Re:

05.10.2012 11:17

#2: - Re:

No meiltä, meiltä suolahtelaisilta :) niin kauan kun äänekoski emokuntana haluaa tukahduttaa laitakaupungin elämän, niin kauan olemme suolahtelaisia. Ja vielä senkin jälkeen!!! Ei sinun tarvitse ymmärtää, hyväksyä vaan :)

"Vammaisten puolella"

#4

05.10.2012 20:03

Tuosta tekstistä puuttui vammaiset mutta totta, Suolahteen tarvitaan uimahalli. Kaikki eivät kykene menemään Äänekoskelle saakka, vaikka matkaa on vajaat 10 km.
faktoja eikä fiilistelyä

#5 en voi allekirjoittaa ilman faktoja

05.10.2012 22:18

Suolahden uima-ja jäähalli ovat loistaneet tyhjyyttään aina kun siellä oon käyny. Jos en tiiä paljonko hallit tuottaa niin en tämmöistä allekirjoita. Jos hallit tuottaa vaan tappiota niin tottakai lappu luukulle. Ja oletteko kuulleet mitkä ovat kuntaliitosten ideat? Turhat, päällekkäiset menot karsitaan. Pieni kunta ei tarvitse kahta menoerää jos toinen/molemmat uimahallit tuottavat tappiota!
aijaaaa

#6 faktat esiin myös äken hallista!!

06.10.2012 11:22

ois niin mukava tietää myös äken hallin kulut ja tuotot...
Ui nu Ui nu lemmikkini

#7 Re: en voi allekirjoittaa ilman faktoja

06.10.2012 11:44

#5: faktoja eikä fiilistelyä - en voi allekirjoittaa ilman faktoja

Niin ja päällekkäisyyksien poistohan tarkoittaa aina sitä, että Suolahdesta/Sumiaisista/Konginkankaalta ollaan lopettamassa ja supistamassa palveluja, ei itse Päätaajamasta. Ihmettelenpä sitä, milloin myös Päätaajaman asukkaat saavat osallistua näihin rahansäästötalkoisiin..

Tieto

#8

08.10.2012 09:31

Suomessa on vain ja ainoastaa 3 hallia mitkä tuottavat rahallista voittoa. Uimahallien tarkoitus on ennaltaehkäistä ja säästää esim.mielenterveyspalvelujen menoja, terveyskeskuksenmenoja,jotka jo muutenkin pyytävät äänekoskella enemmän lisärahaa, kun on koko vapaa-aikatoimen vuosibudjetti.
Koululaisten kuljetus maksaisi koskelle n.25 tuhatta ja siellä ei ole edes aikoja ottaa vastaan.
Nämä "säästöt" tulevatkin uimahalleilta aivan muulla tavalla kuin suorana rahana
Tieto

#9

08.10.2012 09:36

Niin ja mitenkäs nämä koulaiset, jotka siirtyvät suolahteen vuoden alusta! Heillehän on palvelut luvattu ja mm. uimahalli oli yksi! Joten, jos se lopetetaan, niin taas päättäjät ovat valehdelleet oppilaille sekä vanhemmille
Tieto

#10 Re: en voi allekirjoittaa ilman faktoja

08.10.2012 09:42

#5: faktoja eikä fiilistelyä - en voi allekirjoittaa ilman faktoja 

 Hauskaa, olet varmaan käynyt ja hiljaiselta on näyttänyt vai onko kuulopuheita? Eipä se ylksittäinen tilanne koko totuutta kerro. Eiköhän se vuoden lopussa ole koko vuoden saldo näkyvissä ja sitä sit katsotaan. Mites sit hyväksyt isontalon päällekkäisyydet? Josko aloitettais sieltä, sais säästöjä nopeampaa ja koskisi vain yksittäisiä henkilöitä eikä tuhansia

Sportti

#11 Re: en voi allekirjoittaa ilman faktoja

08.10.2012 22:35

#5: faktoja eikä fiilistelyä - en voi allekirjoittaa ilman faktoja

Ensinnäkin jäähallia käyttävät muutkin kun suolahtelaiset siellä harjoittelee mm koki, jyki ja paljon siellä harjoittellaan ja pelejä pelataan. Saahan siellä toki käydä aamuisin viikolla, ei välttämättä paljon elämää siihen aikaan ole. Ja uimahallissa on ollut joka kerta kun käynyt olen n. 2 krtaa / vko, niin paljon porukkaa että on voinut puhua jo ruuhkasta. Ja jokainen voi miettiä miten käy pienelle äänekosken uimahalllille jos kaikki jotka suolahden hallia käyttävät menevät koskelle uimaan, voin sanoa että uimanautinto katoaa kun ei sinne nyt ihan älyttömästi porukkaa mahdu uimaan. Lopuksi voin vielä vannoa että jos suolahden uimahalli suljetaan alan käymään peurungassa tai jyppilässä uimassa, euroakaan en vie vesivelhoon!

tilastotie

#12 Suola

15.10.2012 23:42

Mielestäni Maria Nokan arvio, joka on kaavion muotoon laadittu ja vaikka se onkin aivan muussa asiassa käytetty ikäänkuin esimerkkinä, puolustaa paikkaansa täsäkin asiassa, jossa ollaan etenemässä hankkessa jossa lähtökohta on lähempänä historiaa kuin päämäärä, olipa se se sitten Suo, Lahti tai mitä mieleen vain juolahti
http://suolasuinen.blogspot.fi/2012/09/teilla-kaynti.html
Sami Liimatainen

#13 Tehokkuudelle ja dynaamisuudelle kyllä, hölmöyksille ja kansan terveyden huonontamiselle EI !

26.10.2012 12:37

Tehokkuus- ja dynaamisuusajattelu kunnan taloudessa ei saa tarkoittaa sitä, että kaikkea supistetaan. Äkkiväärästi voi tuntua, että vaikkapa yksi uimahalli toisi lisää dynaamisuutta ja selkeyttä kunnan toimintaan, vaan kun ajattelee vähän tarkemmin, näin ei ole. Tehokkuutta ja dynaamisuutta saadaan Suolahden uimahallin sulkemisen sijaan järkeistämällä IT-hankintoja koko kuntakonsernissa, sekä -korsetissa. Nyt kun kuntakonsernin toimijoilla, esimerkiksi kiinteistöjenhoitoyhtiöllä ja vuokra-asuntoyhtiöillä, on jokaisella käytössään keskenään eripuraiset laskutus- ja reskontrajärjestelmät ja niin edelleen! Ei mitään tolkkua, siis. Kysyisitte siellä esim. norsunluutornissa, kaupungintalolla, toimivat tahot, jeesiä näistä asioista oikeasti tietäviltä, esimerkiksi rivikuntalaisilta jotka on alan töissä! Tulisi sitä kautta myös yhteisöllisyyttä! Vaan kun teille taitaa olla kunnian ja omanarvon kysmys olla "tietäjiä" niin ettehän te ole kyselleet.