Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto


Vieras

#10501 Re: Re: Re: merkitys

17.04.2013 20:44

#10499: taku - Re: Re: merkitys

Eli kotkat kuuntelevat ja taku taustalla nakuttaa. Niinpä!

Kas kun sinä et millään muotoa ole näiden kahden nimimerkkisi (vai oliko lisääkin) avulla saanut; toinen agressiivinen ja toinen humaanisovitteleva perusasiaa vastatuksi. Mikä on se mitä nyt vastustat tai puolustat?

Minä sanon sen omalta kohdaltani: kannatan tasa-arvoista avioliittolakia, koska se lopultakin saa syrjimislain epäkohdan paikattua. Ja lisäksi en näe mitään syytä, että kahden toisiaan rakastavan pitäisi olla eri asemassa missään suhteessa, koska siten heitä kohtaavat samat velvollisuudet kuin oikeudetkin.

Opettajuus oli vain yksi esimerkki siitä, miten täällä lasten parhaan nimeen jankuttavat eivät tajua, että heidänkin lapsiaan kasvattavat ja opettavat myös seksuaalivähemmistöön kuuluvat.


Vieras

#10502 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Etsitte Raamatusta selitykset omille ennakkoluuloillenne

17.04.2013 20:46

#10470: taku - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Etsitte Raamatusta selitykset omille ennakkoluuloillenne

Taku, ymmärrätkö, että tuossa sinun logiikassa ei ole mitään järkeä. HIV leviä myös synnyttäessä äidiltä lapselle. Synnytys ei kuitenkaan ole syy AIDS-epidemiaan?? Tutustu todellakin siihen linkkiin.

outo lapsi

#10503 riivaajan alaisena; ei edes mummoa ei ketään auttamassa -

17.04.2013 21:10

#10438: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Etsitte Raamatusta selitykset omille ennakkoluuloillenne 

 Nimenomaan tunsin, ja se minua inhottikin, kun sen sain tajuta. Inhottaa vieläkin. Miten nyt täysin asioista tietämätön 4-5v sellaisia asioita tiedostaisi, jollei ulkopuolinen olisi vaikuttanut. Ei ainakaan siihen aikaan 50-luv. Eikä sen enempää. Uskovaiset kyllä asian käsittävät; muille se on vaikeaa. Kansakoulun opettajakin vihasi minua kuin ruttoa koko ajan, kunnes pääsin hänestä eroon oppikouluun. Lopulta monen kiusaamis- ja syrjimisajan jälkeen minut vapautettiin väärän henkivallan alaisuudesta Jumalan avulla. 

Rukous

#10504

17.04.2013 21:36

Jumala, varjele minua eheytykseltä.
taku

#10505 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Etsitte Raamatusta selitykset omille ennakkoluuloillenne

17.04.2013 21:52

#10502: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Etsitte Raamatusta selitykset omille ennakkoluuloillenne

En tiedä puhummeko nyt vähän toistemme ohi.Minä kyllä aon tutustualinkkiin mutta ajan kanssa.Sanottakoon että olen vähän huono englannissa ymmärrän kyllä sitä mutta kun tähän lisätään että olen hiukan hidasälyinen sikäli että ajatus kulkee aika hitaasti sanoisin että hitaasti mutta varmasti niin täytyy tehdä se ajan kanssa.Jotta varmasti menee perille.Mutta tuohon AIDS asiaan palatakseni tiedän kyllä että Hiv leviää monilla eri tavoilla.Mutta oleellista on mistä se lähti liikkeelle.Voi tietysti olla mahdollista että se ei olisi täysin hävinnyt jos ei olisi anaalia mutta taatusti sitä olisi vähemmän.


Vieras

#10506

17.04.2013 21:59

Lakimuutoksen vastustajat: Sinunkin lapsesi voi olla homoseksuaali. Haluatko oikeasti rajoittaa hänen edellytyksiään yhdenvertaiseen elämään? Tai oikeastaan adressin allekirjoituksella olet jo vastannut... Surullista. Todennäköisesti kovaan ääneen alat paasata kuinka se ei ole mahdollista ja blaablaa.

Yritetään sitten näin päin: Koska olet rajoittamassa minunkin jo aikuisen lapseni oikeuksia tässä valtiossa, tasapuolisuuden nimissä otetaan sinun lapseltasi jotain pois. Sovitaanko vaikka, että hän raskaana ollessaan ei saa neuvolapalveluja? Tai häneltä vaikka evätään oikeus ajaa ajokortti? Ajakoon mopolla tai kevytmoottoripyörällä, tyytyköön siihen.
vieras

#10507 FYI

17.04.2013 22:05

Niille jotka lätkivät Raamatulla:

That awkward moment when there’s a gay couple in the bible and nobody talks about it.

we were taught about how David and Jonathan were ~best bros~
http://media.tumblr.com/tumblr_ls3tf6PbMk1qaobv3.png


when this was
http://media.tumblr.com/tumblr_ls3tffZYV51qaobv3.png


obviously


not the case

(26) I am distressed for you, my brother Jonathan;
You have been very pleasant to me;
Your love to me was wonderful,
Surpassing the love of women.

The translation used above does not reflect the original language, which more overtly described homosexual sex:

And as soon as the lad was gone, David arose out of a place toward the south, and fell on his face to the ground, and bowed himself three times: and they kissed one another, and wept one with another, until David exceeded. (King James et. al.)

The youth hath gone, and David hath risen from Ezel, at the south, and falleth on his face to the earth, and boweth himself three times, and they kiss one another, and they weep one with another, till David exerted himself. (Young’s Literal)
taku

#10508 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Etsitte Raamatusta selitykset omille ennakkoluuloillenne

17.04.2013 22:10

#10491: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Etsitte Raamatusta selitykset omille ennakkoluuloillenne

Katsoin linkkiä ja siinäkin lukee ihan selvästi että MIESTEN VÄLISEEN SEKSIIN LIITTY KOHONNUT HIV TARTUNNAN RISKI.Jos tälläistä siinä ei sinun mielestäsi lue siinä missään niin silloin on kaksi vaihtoehtoa joko minä olen hullu tai sinä olet hullu.Myönnän että jossain kommenteisa on minultasaattanut päästä jotain tyhmää.Olen asperger jaminun on toisinaan vaikeatietää mikä on asiatonta.Lisäksi tässä näkyy varmaan myös se että minä en kertakaikkiaan ymmärrä sitä että mihin avioliitoa tarvitaan jos sillä ei ole mitään rikosoikeudellista merkitystä.Siinä olet oikeassa että olen kiinnostunut seksuaalietiikasta.Osataan siksi että se koskettaa lähes jokaista jollain tavalla ja lisäksi siksi että se on niin haastava ja vaikea etiikan ala.Mitä enemmän luen ja pohdin sitä epävarmempi olen.Saatan kuulostaa itsevarmalta mutta en ole.Jokatapauksessa pidän tautien torjumista tärkeänä.Kerrohan mikä sinun mielestäsi on asiatonta.Sanottakoon että olen välillä yrittänyt saada kommentteihin myös pikkuisen huumoria ettei tämä olisi niin vakavahenkistä koko ajan

Jeesus

#10509 JeesusOn Paras,,,,,ainoa oikea tie ja totuus,sekä Elämä!!

17.04.2013 22:12

Kuolevat ja helwetiin joutuvat homot yms syntiset.
jA vain mies-ja nainen muodostamale Liitolle on tilaa
tässä Maailmassa,se pitäisi tajuta Kyllä jokaisen meidän
kristityn sekämyös muun ihmisenj oka asuu Suomessa...........
taku

#10510 Re:

17.04.2013 22:12

#10506: -

ei kukaan tässä halua rajoittaa kenenkään mahdollisuutta yhdenvertaiseen elämään


Vieras

#10511 Re: Re:

17.04.2013 22:18

#10510: taku - Re:

Tokihan yrittää, jos niin joku muu väittää ns. uskovaisten piiristä on sulkenut silmänsä. Ja lue sen Hiv-linkin muutkin kohdat, että niitäkin voit sitten tänne lainailla, tasapuolisesti.


Vieras

#10512 Re: JeesusOn Paras,,,,,ainoa oikea tie ja totuus,sekä Elämä!!

17.04.2013 22:22

#10509: Jeesus - JeesusOn Paras,,,,,ainoa oikea tie ja totuus,sekä Elämä!!

!Kuolevat ja helwetiin joutuvat homot yms syntiset.
jA vain mies-ja nainen muodostamale Liitolle on tilaa
tässä Maailmassa,se pitäisi tajuta Kyllä jokaisen meidän
kristityn sekämyös muun ihmisenj oka asuu Suomessa..........."

 

Heterot eivät siis kuole ja joudu, niin siihen W-kirjaimella korvattuun? Olet sinäkin aika sana-Seppo. Lieneekö taas yskinyt itsestään kaiken pahan pois?

taku

#10513 Re: JeesusOn Paras,,,,,ainoa oikea tie ja totuus,sekä Elämä!!

17.04.2013 22:49

#10509: Jeesus - JeesusOn Paras,,,,,ainoa oikea tie ja totuus,sekä Elämä!!

Minusta kyllä se että joku käyttää Jeesusta tai Jumalaa nimimekkinä on sata jos ei tuhat kertaa raskaampi synti kin homous

Kirjoittaja on poistanut viestinsä (Näytä tarkemmat tiedot)

18.04.2013 00:08


Kirjoittaja on poistanut viestinsä (Näytä tarkemmat tiedot)

18.04.2013 00:17


Vieras

#10516 Hengen hedelmät

18.04.2013 03:28


Matteus 7:20-21

20. Hedelmistä te siis tunnette heidät.

21. Ei jokainen,joka sanoo minulle: `"Herra, Herra", pääse taivasten valtakuntaan. Sinne pääsee se, joka tekee taivaallisen Isäni tahdon.
Thelma

#10517 Edelleen levitetään sanaa adressista!

18.04.2013 03:39

Jos jollakin ei ole sp:ta tai tietokonetta, ja jos hän haluaa allekirjoittaa adressin, voit vahvistaa hänen allekirjoituksensa omasta sähköpostistasi hänen puolestaan. Asia on kysytty adressin aloitteentekijältä ja sivuston pitäjältä. Siis ei kun nimiä keräämään rohkeasti perhe-, seurakunta-, peinpiireissä, ystäviltä... Muistetaan vain ohjeet! Allekirjoitus vain kerran ja ikää 16 vuotta!

Vieras

#10518 Re: Re:

18.04.2013 04:54

#10510: taku - Re:  

 

Mutta juuri sitä te teette, ihan sama millä sanankäänteillä yritätte peittää sen faktan. Yhdenvertainen elämä sisältää yhdenvertaiset oikeudet. Te olette eväämässä niitä mahdollisesti myös omalta jälkikasvultanne.
vieras

#10519 Re: Re: Re: Re: Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto

18.04.2013 05:14

#10486: - Re: Re: Re: Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto

Avioliittolain rikkomisella, muuttamisella ja koko naisen ja miehen välisen julkisen liiton mitätöimisellä ei näitä homoja hoideta, eikä heitä auta se yhtään mitään. Pitää mennä asian ytimeen.

Heidän omiin ongelmiin sisään pääsy. Verikokeethan paljastavat jotain, kun SPR ei huoli verta heiltä. Voisivatko he lääkitä ja auttaa sillälailla, että veriarvot olisivat normaalit ja se kelpaisi veren luovutuksessa? Asiantuntijat voisivat vaikka pakkokeinoin alkaa hoitaa asioita niinkuin "joitakin pakkokeinoin" hoidetaan. Kun itse he eivät näe tarvetta hoitoapuun, niin onhan niitä keinoja muita. Työvoimatoimisto on yksi avain, työ on ihmiselle tärkeä ja itsetuntoa kohottava. Vaikka monet työnantajat eivät helposti ota lespoja ja homoja töihin.

Tiedän vielä kaksi hyvää tietä heidän ongelmiensa auttamiseksi, mutta toisen kerran. Jokatapauksessa  oikeita auttajia/ammattiauttajia, ei Setan porukka ole osannut auttaa, kun vaatii avioliittolain naisen ja miehen välisen julkisen liiton romuttamisen ja lainrikkomisen. Avioliittolaki on jo tasa-arvoinen, muutosta se ei tarvitse, koska se on hyvä niin. Toisten syyttämisellä asia ei korjaannu. Asian ytimeen on mentävä.

Voisiko joku terveysalanasiantuntija selvittää syyn, miksi he eivät saa luovuttaa verta veren luovutustilaisuudessa? Tarttuuko heidän verestään jotain toisille?


Vieras

#10520 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Homojen ohjeita

18.04.2013 05:16

#10400: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Homojen ohjeita

Sairasta! Aviomiehelle siunausten kera kehoitus:" Pakene, jos vielä voit! Ota lapsesi mukaan!"

fundis

#10521 Re: Re: Re: Re: Re: Keskustelu 'Roomalaiskirjeen' tulkinnasta

18.04.2013 05:25

#9987: - Re: Re: Re: Re: Keskustelu 'Roomalaiskirjeen' tulkinnasta

En todellakaan joudu keksimään hätäisesti jotain selitystä väitteisiisi, vaan nojaudun koko ajan Raamatun kertomaan.

Jumalan Sana on annettu meille monesta syystä. Yksi niistä syistä on se, että tietäisimme mitä tekemistämme ratkaisuista seuraa tulevaisuudessa. Oman Raamatun tulkintatapani kertoo jo nimimerkkini. Jeesus koko toimintansa aikana oli koko ajan nokkapokassa kirjanoppineiden ja fariseusten kanssa. Lisäksi Hän sanoi lastenkaltaisten olevan otollisia. Minun uskoni on lapsenkaltaista siten, että uskon asioiden olevan juuri niin kuin ne Sanassa kirjoitetaan.

Puhut vanhatestamentillisestä Jumalasta ja Hänen kaavoistaan; varoitus, rangaistus, selitys ja uskovien pelastuminen.

Nyt ei eletä enää vanhaa liittoa. On uuden liiton aika ja sen ohjekirjana pääsääntöisesti on Uusi Testamentti, vaikka Jumala onkin täysin sama ja Hänen periaatteensa ovat edelleen samat.  Jeesuksessa näkyy Jumalan rakastava puoli. UT:ssä varoitus on annettu yhtenäisenä kirjana samoin siihen on kirjattu ohjeet ihmisille, kuinka tulisi elää. Lopun ajan lopussa, ahdistuksen ja vihan aikana rangaistuksia alkaa tulla ’niinkuin’ synnytyspolttoja’ ne tihenevät loppua kohti ja Jumala edelleen lupaa suojella omiaan. Tosin Jeesus ihmetteli vielä maan päällä ollessaan; mahtaneeko Hän enää yhtään uskovaa  löytää tullessaan takaisin.  Uskomattomien vihalta Hän ei kuitenkaan lupaa suojella uskovia, vaan marttyyrikuolemia on tulossa vielä enemmän, kuin niitä tällä hetkellä tapahtuu. Kiina ja Pohjois-Korea, Pakistan ja monet muslimimaat harrastavat tälläkin hetkellä kristittyjen tappamista.

Kun ajattelet vaikkapa sosialistisen Neuvostoliiton aikaisia tutkimuksia, nykyisiä lääketehtaiden teettämiä tutkimuksia, elintarviketeollisuuden teettämiä tutkimuksia ja jne loputtomasti. (Jo pari vuotta sitten Lääkäri-lehti esitti, että 70% alan tutkimuksista ovat vääristeltyjä) -Kaikilla näillä tutkimuksilla on yksi ongelma, teettäjätaholla on ISO TARVE todistaa jotain ja he rahoittavat tutkimuksen.

Esitä minulle sellainen tutkimus, jossa tehdään pitkänajan seurantatutkimus kohdunaikaisten hormonitasojen muunteluista ja sen selkeästä seurausvaikutuksesta näiden tutkittujen ihmisten seksuaaliseen suuntautumiseen. Seurausvaikutusten pitäisi olla 100% jotta sillä olisi jotain todistusvoimaa.

Osa aikuisista homoseksuaaleista kertoo seksuaalisen suuntautumisensa habituksessaan tavalla tai toisella, eli ulkonäkö, ääni yms antaa ymmärtää testosteronimäärien olevan jotenkin sekaisin. Mutta ei se mikään todiste ole, koska kaikki ihmiset, jotka ulospäin näyttävät tai kuulostavat homoseksuaaleilta, eivät sitä kuitenkaan ole. Samoin kaikki homoseksuaalit eivät näytä eroavan ulospäin heteroseksuaaleista.

Tutkimuksiin uskokoon se joka haluaa.

Samoin Raamattuun uskokoon se, joka haluaa :)

Viittaussuhteet lauseessani ’’Vaikka darwinismia ei muinoin ollut olemassakaan, eivät Jahve-Jumalaan uskovat sitä koskaan ole harjoittaneet, monet muut epäjumalan palvelijat kyllä.’’eivät olleet kohdallaan. Viittasin edellisen lauseen ’homoseksualismi’ sanaan, sorry epäselvyydet.

Ei Jumalan viha välttämättä vastaisuudessakaan ilmene jollain yliluonnollisella tavalla, (tosin luvattu on, että vielä tulee yksi suuri profeetta, joka on kuin Elia aikoinaan...) josta näkisimme Hänen olevan asialla, vaan niinkuin mm Ilmestyskirja kertoo, on luvassa suuria maanjäristyksiä, sotia, nälkää, sairauksia, raesateita, joissa rae koko kasvaa todella suuriin mittasuhteisiin. ym sääilmiöitä, siis aivan tavallisia asioita jo nyt maapallolla. Merkittäviksi rangaistuksiksi ne osottautuvat  siksi, että niiden määrät ja voimakkuus lisääntyvät ja että ne on ennustettu vajaa 2000 vuotta sitten.

Esim ns. suurien maanjäristysten lukumäärä on vähitellen lisääntynyt 1900-luvulla seuraavasti. (5,8-9,5 Richteriä)

1900-luvulla 5

1910-luvulla 0

1920-luvulla 4

1930-luvulla 3

1940-luvulla 3

1950-luvulla 1

1960-luvulla 7

1970-luvulla 8

1980 -luvulla 5

1990-luvulla 13

2000-luvulla 19

2010-luvulla tähän päivään mennessä 17

Eli 1900-luvuilla yhteensä 49

Nyt  2000-2013 tähän mennessä yhteensä 36. (luku voi olla vähän alakanttiin, kun en löytänyt ihan päiväntarkkaa lukua...)

Japanin järistyksestä sanoisin vielä sen, että se alkoi heti seuraavana päivänä, kun Japani oli ilmoittanut valittavansa Israelin hallituksen päätöksestä antaa lupia rakentaa taloja Länsirannalle ja Jerusalemiin. Japani ei tunnustanut mitään toimia, jotka vaarantaisivat  tai vahingoittaisivat ennen sotaa 1967 olleita rajoja. 1 Moos 12:3 periaate: se joka koskee Jumalan silmäterään (=Israeliin), saa tuntea sen nahoissaan ennemmin tai myöhemmin. Periaate koskee myös tätä aikaa, vaikka onkin lausuttu VT:n aikana. Tosin tulossa on päivä (Luuk 21:20 Mutta kun te näette Jerusalemin sotajoukkojen ympäröimänä, silloin tietäkää, että sen hävitys on lähellä.) että Jerusalemkin hävitetään vielä kerran. .

Mark 13:8 Sillä kansa nousee kansaa vastaan ja valtakunta valtakuntaa vastaan, tulee maanjäristyksiä monin paikoin, tulee nälänhätää. Tämä on synnytystuskien alkua.

Luuk 21:11 ja tulee suuria maanjäristyksiä, tulee ruttoa ja nälänhätää monin paikoin, ja taivaalla on oleva peljättäviä näkyjä ja suuria merkkejä.

21:25 Ja on oleva merkit auringossa ja kuussa ja tähdissä, ja ahdistus kansoilla maan päällä ja epätoivo, kun meri ja aallot pauhaavat.

21:26 Ja ihmiset menehtyvät peljätessään ja odottaessaan sitä, mikä maanpiiriä kohtaa; sillä taivaitten voimat järkkyvät

Ilm. 11:13 Ja sillä hetkellä tapahtui suuri maanjäristys, ja kymmenes osa kaupunkia kukistui, ja maanjäristyksessä sai surmansa seitsemäntuhatta henkeä, ja muut peljästyivät ja antoivat taivaan Jumalalle kunnian.

Ilm 11:19 ... ja tuli salamoita ja ääniä ja ukkosenjylinää ja maanjäristystä ja suuria rakeita.

Ilm 16:18 Ja tuli salamoita ja ääniä ja ukkosenjylinää; ja tuli suuri maanjäristys, niin ankara ja suuri maanjäristys, ettei sen vertaista ole ollut siitä asti, kuin ihmisiä on ollut maan päällä.

Positiivisen synergia keskustelustamme taitaa kyllä puuttua :) olemme ehkä niin kaukana toistemme näkemyksistä. Olen silti kokenut tämän mielenkiintoiseksi, ihmisethän harvoin ovat kasvokkain niin suoria, kuin nimimerkin suojassa.

Viikunapuu teksti on vielä kesken...

 


Vieras

#10522

18.04.2013 05:40

avioliitto on jumalan säätämä alussa oli aatami ja eeva eikä vain kahta miestä tai kahta naista siinä on esimerkki. mies ja nainen ei vääristellä jumalan säätämää opetusta vaan noudetataan avio liitoa niin siunaus pysyy keskuudessa aamen...

Vieras

#10523 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Etsitte Raamatusta selitykset omille ennakkoluuloill

18.04.2013 05:59

#10508: taku - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Etsitte Raamatusta selitykset omille ennakkoluuloillenne

Et sitten viitsinyt vastata siihen linkkiin, jossa tämä kysymys tunnustettiin olemassaolevaksi, mutta toisaalta todettiin, että aidsilla on muitakin ja sekä alku- että nykyvaiheessa määrällisesti merkityksellisempiä leviämisteitä, joilla ei ole mitään tekoa homoseksin, saati sitten homoavioliiton kanssa.

 

Eikä tässä kaikki....  ;-)

Ymmärtääkseni homoavioliiton kaikkien oikeuksien tunnustaminen myös sitoisi rakastavia ihmisiä toisiinsa paremmion, mikä mitä ilmeisimmin vähentäisi tarvetta irtosuhteisiin ja sitä kautta vähentäisi sukupuolitautien leviämistä.

Vieras

#10524 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Keskustelu 'Roomalaiskirjeen' tulkinnasta

18.04.2013 06:10

#10521: fundis - Re: Re: Re: Re: Re: Keskustelu 'Roomalaiskirjeen' tulkinnasta

Hyvä selonteko!

Olen seurannut muutaman vuoden Harvest Army Channel Prophetic News -uutisia (ks. oikealla ylhäällä ladatut videot nyt 1679 kpl). Sieltä löytyy vahvaa näyttöä siitä, missä ajassa nyt elämme. Mm. vähänkin isommat maanjäristykset ympäri maapalloa, on sinne kirjattu heti ko tapahtumien jälkeen.  USGS/latest earthquakes on myös hyvä tietolähde. Harvest Army kirjaa myös mm. vesien muuttumiset punaisiksi, tulvat, myrskyt, raesateet (isoja järkäleitä tuli mm. Intiassa), kaatosateet, maanvyöryt, tulivuorenpurkaukset,eläinten massakuolemat, uudet virukset jne...Sieltä selviää myös miten näihin liittyvät Herran antamat varoitukset kansojen kehottamiseksi parannukseen eivät ole toteutuneet ja mitä siitä on seurannut ts. profetioiden toteutuminen.

Toinen hyvä tietolähde on pastori Paul Begley, you tube. Hän käsittelee ajankohtaisia aiheita Raamatun valossa.

Begley sai uudenvuodenaattona mm. 12 kohdan profetian Herralta tälle vuodelle 2013, Days of vengeance (vihan päivät).

Herra ravistelee kansoja ennen toista tulemustaan ja ahdistuksen aikaa.

Omistaan hän on luvannut pitää huolen.


Vieras

#10525 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Keskustelu 'Roomalaiskirjeen' tulkinnasta

18.04.2013 06:26

#10524: Vieras - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Keskustelu 'Roomalaiskirjeen' tulkinnasta

Kas, kun seismologien tiedeyhteisö ei tunne moista järistysten jumalallista kasvua. Seisminen aktiivisuus toki vaihtelee suurestikin, siitä ei ole mitään kiistaa. Samanlaista lisääntymistä kasvihuoneilmiön tapaan ei ole kuitenkaan raportoitu. Voisikoha syynä olla se, että syrjäisimpien seutujen järistykset jäivät aikanaan havaitsematta ja siten myös tilastoimatta.