Kannabis lailliseksi

Ota yhteyttä adressin tekijään

Tämä viestiketju on automaattisesti luotu adressista Kannabis lailliseksi.

Vieras

#2751 Re:

29.01.2011 04:48

#2: Reija Tyynismaa -  

Taitaa olla Se äly Sinulla jäänyt jo ajat 

Kirjoittaja on poistanut viestinsä (Näytä tarkemmat tiedot)

29.01.2011 04:50


Vieras
Vieras

#2753 Re: Ei tartteta

29.01.2011 04:55

#2730: Morbus - Ei tartteta 

Kannabis on kasvi joka kasvaa samalla tavalla kuin muutkin kasvit. 2000 vuotta lääke ja 50 vuotta rikos siitä voi alkaa miettimään

Jrmsa
Vieras

#2754 Päihdepolitiikka kusee

29.01.2011 04:59

Viinaa koneeseen prkl ja silmukka kaulaan ei näille taliaivoille mikään mee kaaliin!
Vieras
Vieras

#2755 Re: Re: Hampun eli Marijuanan tulisi olla laillista koska:

29.01.2011 05:18

#2705: Lauri Ihalainenko - Re: Hampun eli Marijuanan tulisi olla laillista koska: 

mikäs sulla on sitä vastaan puriko hamppu kasvi jokus perä aukosta vai loppuko tekeminen kesken vai haluatko muuten vaan täällä vastustaa koska et pidä tietyn laisista ihmisistä ?

Vieras

#2756 Re: Re: Re:

29.01.2011 05:49

#2694: Vieras - Re: Re:  

aivan loistava kirjoitus ainut huono puoli on vaan se että suomessa ollaan aina jäljessä ja sahataan samoja asioita ikuisuuksiin

Vieras
Vieras

#2757 Re:

29.01.2011 05:57

#2700: Ylen Sankia Priha -  

vitt u että oot hullu ihminen oot selvästi sivistyneisyys Päissäsi kirjoittamaan jotain erittäin tyhmää... olet myös yksi niistä jotka eivät tiedä mistä puhuu

Ezio Auditore
Vieras

#2758 Re: Re: Re: PANJAUHANTAJAT VOI VITT!

29.01.2011 06:02

 

Antti vaurio jos ei nyt lopu pelleily ni joku lopettaa sut

THC
Vieras

#2759 NYT JEESAAMAAN

29.01.2011 07:46

Hei!

Lähes ensimmäistä kertaa joku (muu kuin vihreä) poliitikko on julkisesti tunnustanut ottaneensa joskus pilveä ja sai heti suunnattoman p*skamyrskyn niskaansa. Nyt allekirjoittaneilla olisi mahdollisuus tiukalla nettiaktivismilla puolustaa rohkeaa kaveria. Muuten lopputuloksena voi olla se, että jatkossakaan kukaan ei uskalla ottaa aiheen puolesta kantaa ja tämä ainoakin ehdokas voi jäädä listoilta ulos!

Katsokaa: http://www.kaleva.fi/uutiset/henri-heikkinen-piirijohtajan-puhutteluun/886826
Juha Kaartinen
Vieras

#2760 Maalaisjärki kunniaan!

29.01.2011 21:03

Erkki Tuomioja ja Ilkka-Christian Björklund kertoo kokeilleensa kannabista nuoruudessaan.

Entinen kansanedustaja Rosa Meriläinen (vihr) kertoi Imagen haastattelussa polttaneensa kannabista ollessaan kansanedustaja. Huumeita ovat kertoneet kokeilleensa myös vihreiden Heidi Hautala ja Osmo Soininvaara sekä Pertti "Veltto" Virtanen (ps).

Stakesin pääjohtaja Vappu Taipale kertoi 2001 käyttäneensä nuorena LSD:tä. Taipale kuvaili kokemusta mielenkiintoiseksi.

Kaupunginjohtaja Jussi Pajusen tapaukset.Tarja Halonen, Barack Obama, Bill Gates ja Steve Jobs ovat kaikki myöntäneet polttaneensa kannabista.

Schwarzenegger arvioi ettei marihuanasätkän polttaminen ole kovin huomionarvoista. Ei ketään kiinnosta, jos poltat sätkän tai et, toimintatähti pamautti vastauksen satunnaisesta marihuanan käytöstä.

EU-raportti: Kannabis tupakkaa ja alkoholia turvallisempaa
Julkaistu 03.07.2008 13:56 (päivitetty 17:30)
Kannabis on muita päihteitä vaarattomampaa, kertoo laaja EU-selvitys.
Kannabis on käyttäjälleen turvallisempaa kuin tupakka tai alkoholi, kertoo laaja EU-katsaus. Tiedot perustuvat Euroopan huumausaineiden ja niiden väärinkäytöksen seurantakeskuksen julkaisemaan 700-sivuisen, 3-osaiseen raporttiin.

- Riippuvuus: Pahinta riippuvuutta aiheuttaa tupakka, seuraavina tulevat heroiini, kokaiini ja alkoholi. Kannabis on tutkimusten mukaan vähiten riippuvuutta aiheuttava päihde.
Stakesin päihdetutkija Kristoffer Tigerstedt pitää raportin päätelmiä luotettavina. Hänen mukaansa ne ovat linjassa muiden tutkimusten kanssa.

Kaikki tekemämme vertailut osoittavat, että kannabis on käyttäjälleen monilla mittareilla mitattuna muita aineita turvallisempaa, kertoo raportin kirjoittamiseen osallistunut tutkija Robin Room.

Suurin osa kannabiksen käyttäjistä lopettaa sen polttamisen hieman alle tai yli 30-vuotiaana, eivätkä he kärsi minkäänlaisista kielteisistä vaikutuksista lopettamisen jälkeen.

Netissähän tietoja näkyy olevan aika lailla, mm. rauhoittavuudesta, piristävyydestä ja uusien ideoiden keksimisestä.

Mieto alkoholijuoma keskiolut piristää ja rauhoittaa sekä antaa uusia ideoita niin ikään ensimmäisten muutamien pullollisten aikana, mutta jo sikspakillisen nauttimisesta illan aikana seuraa pariksi päiväksi vetämättömyys ja jonkinasteinen masentuneisuus, sanoo eräs amatööritutkija.

Oli kannabiksen terveydellisistä vaikutuksista mitä mieltä tahansa, kukaan järkevä ihminen tuskin voi kieltää, etteikö kannabiksen kieltolaki tulisi jo lopettaa. Suurin osa varmasti muistaa, miten alkoholin kieltolaki moninkertaisti alkoholihaitat ja lisäsi alkoholin kulutusta. Lisäksi valtio menetti verotuloja kun samaan aikaan saaristossa rakennettiin komeita taloja salakuljetuksesta saaduilla rahoilla. Myös väkivalta ja oheisrikollisuus lisääntyivät.
EU:n komission raportti YK:n huumekomissiolle vuonna 2009 (Report on Global Illicit Drugs Markets 1998 – 2007): ”Lyhyesti sanottuna raportin.

Kannabiksen höyrystäminen vaporisaattorilla polttamisen sijaan on tehokas tapa vähentää terveyshaittoja ja höyrystettäessä vältetään lähes kaikki väitetyt terveyshaitat, jotka liittyvät sen polttamiseen.[24] Kannabiksen käytössä ruoassa tai juomassa ei savun hengittämisestä syntyviä haittavaikutuksia ole.

Ainut mikä minua muistutti joulusta,oli väri.
Väri syntyi punaviinistä lattiamatollani.
Terveisin ja parantavin terveisin
Julle.

Ps: Facebook same name. (without picture)
Olisi mukavaa jos tuota jatkaisi... ole hyvä ja lähetä minulle myös ja eteenpäin. Ketju vetoomuksen muodossa!
Julle
Vieras

#2761 Elintarvikkeet, healing ja hoidot luonnollisella tavalla.

29.01.2011 21:05

Terveellisiä sämpylöitä jälkiruaksi on leivottuja muffinsseja! Maistuis varmaan sullekin,no alcohol,thanks.
Julle46

#2762 Re: Re: Älystä asiaa

29.01.2011 21:10

#2751: Vieras - Re:  

vapolisaattori sen olla pitää,keuhkotkin saa relata.

Meinaatko että onnellisuus on kielletty Suomessa.

Vedät sitten viinaa pään täyteen,hakkaat,tapat ja tuhoaqt hyvää elämää,mene itseesi ja mieti.

Resiptorit saa kyytiä aivoissa ja ajatus lentää. Rentoa,eikö vain? T. Vapaalla oleva lomailija. 

Adressin tekijä on poistanut tämän viestin (Näytä tarkemmat tiedot)

30.01.2011 18:50


Adressin tekijä on poistanut tämän viestin (Näytä tarkemmat tiedot)

31.01.2011 19:51


Viimeinen toivo
Vieras

#2765 Re: laillinen raitis elämä on parasta mitä oli kokenut.

31.01.2011 21:20

#2764: antti vaurio porista - laillinen raitis elämä on parasta mitä oli kokenut. 

 Kaikki ei ole niin Saa.....n onnistunut onnelliseen elämään kun Antti V.....! Joilakin saattaa olla erilainen menneisyys esim. onnettomuus mistä jää loppuelämäkseen vauriota johonkin ja jos ei lääkärit osaa auttaa niin Kannabiksesta saa toivoa parantua ja tuntea ittensä yhtä hyväks kun useimmat muut joka saa ittensä tuntemaan onnelliseksi niin kun lääkärin eri pillerit jotka on elimistölle enemmän haitaks kun vihreä luonnontuote vuosien jälkeenkin. Kiitti!

silmänsä avannut
Vieras

#2766 Menkää ihmeessä...

31.01.2011 21:30

Te kaikki propagandan aiuheuttamien mielenvääristyksien uhrit nyt nopeasti http://kannabisuutiset.wordpress.com/ sivustolle päivittämään tietonne! ihan tämä alkaa jo nolottamaan elää maassa, missä tiedottomat rahan perässä juoksijat tekevät päätöksiä ja aivopestyt kansalaiset juoksevat heidän perässään. Pyydän vain kauniisti Wake up people, kukaan valistunut ei enää jaksa kuunnella noita teidän alkoholin sumentamia mielipiteitä ja niiden perättömyyttä.

Itse aloin juoda jo 6-luokalla ihan tämän alkoholin ihannoinnin takia ja luulin saavani siitä jotain irti sainkin -> aimo kasan ongelmia teininä niin henkiseltä kuin fyysiseltä puolelta ! tutustuin kannabikseen kunnolla ollessani lukiossa (tiedostin kyllä sen olemassa olon jo paljon aikasemmin, mutta uskoin vielä tällöin siihen mitä minulle oli kerrottu totena) ja nyt ollessani päälle parikymmentä voin todeta ylpeänä olleeni juomatta humalaa jo 2 vuotta kannabiksen ansiosta. polttaa voi myös hillitysti ja tuota sanaa en ennen tainut edes tuntea alkomahoolin kanssa läträtessäni... nykyään poltan noin 1-5 grammaa kukintoa kuukaudessa (joskus monen kuukauden taukoja ilmankin) ja se määrä riittää rentouttamaan ja/tai aukaisemaan inspiraationi tukkoisten työviikkojen jälkeen viikonloppusin, vapaapäivisin tai vaikka mökkeillessä.

Kannabis on avannut rauhallisemman, rakastavaisemman, vastuuntuntoisemman ja avaramman maailman itselleni, enkä uskoisi sen olevan pahitteeksi sinullekkaan.

ps. kiitos ei enää rapuloille!Adressin tekijä on poistanut tämän viestin (Näytä tarkemmat tiedot)

31.01.2011 22:11


Vieras

#2768 Re: Aika turhaa tollanen

01.02.2011 03:49

#705: Topi Virkkala -  

iteppähän oot tyhmä kun alotit tupakoinnin, mikä todistetusti on huomattavasti vaarallisempaa kuin kannabis. mielummin vihree linja kun tollanen hölmöily että pilataan keuhkot tupakoinnilla ilman että siitä ees saa mitään hyvää/hauskaa tai rentouttavaa oloa.

legalize it!
Vieras

#2769 kumpi on vaarallisempaa kannabis vai alkoholi?????

02.02.2011 15:21

en tajua miksi ihmiset edes miettii tuollaista asiaa... sama kun kysyisi kumpi on vaarallisempaa piri vai kahvi?

Ehdottomasti allekirjoitan tämän:)
?
Vieras

#2770 Kannabis laki

02.02.2011 18:15

Pystyisikö joku kieltolain kannattajista kertomaan minulle miten tämä kiletolaki vähentää kannabiksestä johtuvia ongelmia?

Miksi tätä lakia olisi hyvä pitää yllä?

Olisi kiva saada asiallinen keskustelu tästä aikasiksi.

Minun mieleestä laki on vain tuonut vain lisää ongelmia esim.

-Sama ongelma kuin alkoholin kieltolain aikaan, kannabiksestä on tullut epäpuhdasta. Sitä jatketaan mm. hiekalla, kumilla, lannalla, hiuslakalla, lasikuidulla jne. Tästä seuraa terveys vaikutuksien suureneminen moninkertaiseksi

-Rikkollis järjestöt suosivat lajeja jotka valmistuvat nopeasti ja ovat voimakkaita. Tämän takia käytetään lajeja joissa on runsaasti thc:eetä ja todella vähän muita kannabinoideja, joiden on havaittu ehkäisevän pääasiallisesti vaikuttavan aineen thc:een haittavaikutuksia. Myös kannabiksen loppuvaiheen oleelliset "puhdistus" vaiheet jäävät pois jolloin kasviin jää enemmän lannotetta ja epäpuhtauksia.

-Rikollisjärjestöillä on käsissään mieto ja helposti lähestyttävä päihde. Jota he voivat käytää ns. "sisään heitto huumeena". "Kannabis on loppu mut täs ois tällässi nappei". Tästä seuraa se että tulee lisää kovempien huumeiden käyttäjiä.

-Kannabiksen ongelma käyttäjän hoitoon hakeutuminen on vaikeutunut "narkkari leiman" pelon takia.

-Rikollis järjestöt saavat mielettömiä määriä rahaa. Samalla valtio menttää sitä jahdatessaan näitä rikollisia.

-Pelottelu ja propaganda kannabiksen vaarallisuudesta. Josta seuraa vastakohta "kannabis on vaaraton luonnon päihde". Tästä seuraa se että oikea tieoto jää 2 ääripään käsiin ja vääristyy eikä enää tiedetä kannabiksen oikeita haitallisia terveysvaikutuksia.

-lain aiheuttama kannabiksen pelko estää lääkekannabiksen käyttöön ottoa.

-kuitu/öjy/siemen hampun viljely on tehty niin hankalaksi että siihen ei kannata ryhtyä.
mm. tuen saaminen on vaikeaa ja kannabiksen sallitun thc:ee määrän pitäminen sallituissa määrissä on hankalaa johtuen ultravioletti valosta ja tuholaisista jotka voivat lisätä thc:een määrää kasvissa. Tästä seuraa se että menetämmä erittäin hyvän viljely kasvin josta saa mm. selluloosaa enemmän hehtaarilta kuin perinteisellä metsän viljelyllä.


Tässä oli nyt muutamia laista seuraavia ongelmia.

Jos laillistaisimme kannabiksen myymisen esim. coffeeshop tyyliin niin voisimme kotrollida kannabiksen puhtautta ja kannabinoidi pitoisuuksia.
Saisimme myös tämän lievän päihteen pois rikollisten käsistä, joka ehkäisisi ihmisten joutumista rikollisten kanssa tekemisiin.

Tällä laillistamisella saisimme rikollisjärjestöiltä suuret tulot pois.
Kannabiksestä tulevilla tuloilla voisimma rahoittaa kannabis tutkimuksia ja valistaa ihmisiä sen haittavaikutuksista. Sekä käyttää tästä tulevaa rahaa kannabiksestä johtuvien haittavaikutusten hoitoon. Myös ongelma käyttäjän kynnys hakeutua hoitoon vähenisi, koska ei tarvitsisi pelätä tulevaisuutensa puolesta.

Laillistaminen myös helpottaisi suuresti lääkekannabiksen käyttöön ottoa. Sekä helpottaisi kuitu/öljy/siemen hampun viljelyä ja tätä kauttaa tukisi maammee kuihtuvaa viljely kulttuuria.
Onhan suomessa aikasemmin viljelty suuret määrät kannabista esim. köysiin ja kankaisiin onhan se luonnon vahvin kuitu.

Tärkeintä mielestäni olisi kuitenkin se että ottaisimme askseleen kohti miedompia/vähä haittaisempia päihteitä. Ihmiset haluavat päihtyä siitä ei päästä mihinkään. Tällä hetkellä ainut kunnolla päihdyttävä aine on alkoholi joka on yksi vaarallisimmista päihteistä. Joten olisi hyvä antaa ihmisille miedompi vaihtoehto viikonlopun viettoon.

Tässä kirjoitukseen liittyviä linkkejä.


http://yle.fi/uutiset/ulkomaat/2009/04/portugalissa_huumeiden_dekriminalisointi_saavuttanut_hyvia_tuloksia_672622.html

http://www.uusisuomi.fi/ulkomaat/101482-lailliselle-kannabikselle-merkittava-tukija-%E2%80%9Dnykytilanne-hullu%E2%80%9D

http://www.suomenkannabisyhdistys.org/artikkelit-mainmenu-27/politiikkajakannanotot/887-eu-ei-aio-estaeae-jaesenvaltioitaan-dekriminalisoimasta-tai-laillistamasta.html

http://www.mtv3.fi/uutiset/ulkomaat.shtml/2008/07/669288/eu-raportti-kannabis-tupakkaa-ja-alkoholia-turvallisempaa

http://www.uusisuomi.fi/kotimaa/108281-poliisi-varoittaa-porilaisesta-%E2%80%9Dkannabiksesta%E2%80%9D

http://www.iltalehti.fi/uutiset/200907249979730_uu.shtml

http://kannabisuutiset.wordpress.com/2010/03/04/kannabislainsaadanto-loystyy-asteittain-ympari-maailmaa/

http://kannabisuutiset.wordpress.com/2010/02/07/laittoman-kannabiksen-vahingollisuus-thc-vs-cbd/

http://www.uusisuomi.fi/ulkomaat/67326-kannabiksen-laillistaminen-toisi-miljarditulot

http://kannabisuutiset.wordpress.com/tag/kannabinoidi/

http://www.hs.fi/ulkomaat/artikkeli/Tutkimus+Kannabiksen+polttaminen+lievitt%C3%A4%C3%A4+neuropaattista+kipua/1135260718303
hn

#2771 Re: Kannabis lailliseksi

03.02.2011 19:13

#1652: jesse heikkilä - Kannabis lailliseksi 

 hv poju ei ikinä kannabista lailliseksi huume mikä huume sitä tupakka ei ole

www

#2772 Re: w

03.02.2011 19:15

#1658: Kimmo Tamminen -  

 haista  v narkomaani

?
Vieras

#2773 hienoja kommentteja!

03.02.2011 20:38

Pyysin just asiallista keskustelua kannabiksestä ja heti perään tulee vaan haukkumista eikä yhtään asiaa. Naurettavaa.... missä ne ihmiset on jotka käytävät aivoja ja ovat kannabiksen laillistamista vastaan?

Perustelkaa pointinne ja lopettakaa tuo lapsellinen haukkuminen.


Tässä oli taas vähään aikaan paras kommentti.

" hv poju ei ikinä kannabista lailliseksi huume mikä huume sitä tupakka ei ole"

Jos kannabis olisi laillinen se ei olisi huume. Jos tupakka olisi laiton se olisi huume. Eli ainoa ero on laittomuus.
smile with weed or die with liquor
Vieras

#2774 V1TUN VIINA

05.02.2011 07:50

Juon v1tusti...olen yrittänyt hallita hommaa polttelemalla mutta kun tulee viikon loppu niin sitten vedetään hirveät jurrit ja nyt on rystynen rikki ja en muista mitään koko illasta... jos olisin pottanut pienet paukut olis varmasti ollut hyvä ilta (niinkun arki-illat elämän tapa muutoksen jälkeen)... mutta noi viton riipiset sun muut viina bisneksen lahjomat juntit on opettanut ala-aste iästä alkaen juopottelemaan niin on jäänyt tapa päälle! V(|)TUN SUOMEN PÄIHDE POLITIIKKA! MIKSI OPETATTE MEIDÄT VETÄMÄÄN JOTAIN V1TTU MELKEIN POLLEN VAHVUSTA KAMAA JA KIELLÄTTE JA VALEHTELETTE TUOTTEESTA JOTA LUONTO KASVATTAA.. HAISTAKAA V-I-T-T-U!!!!!!!!!!!!!!!!!KANNABIS LAILLISEKSI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
smile with weed or die with liquor
Vieras

#2775 PS

05.02.2011 08:03

niin piti vielä äskeiseen lisätä että miten joku lapsistaan oikeasti välittävä aikuinen voi sanoa lapsilleen "vedä sitä mikä on laillista ja addikotoi ja myöhemmin paskoo sinut" mieluummin kuin "kuuntele aivojasi äläkä koske HUUMEISIIN"

Kommentoi adressia