Kannabis lailliseksi

Ota yhteyttä adressin tekijään

Tämä viestiketju on automaattisesti luotu adressista Kannabis lailliseksi.

muhsin

#3376 Re: @@muhsin

28.01.2012 14:11

Ne gledaš samo FTV i ne čitaš samo Oslobođenje nego pogledaš šta kaže i druga strana pa uporediš i dobiješ jasan zaključak da te jedni prave budalom, a pokušaj bar to skontati ko ti čini.

Evo ti sa rijasetove stranice jer vidim da gore druge linkove nisi otvarao. Samo prelistaj naslove pa ćeš vidjeti da ima u svijetu daleko više prijateljskih kontakata nego Komšić:

http://www.rijaset.ba/index.php?option=com_content&view=category&layout=blog&id=254&Itemid=185&limitstart=40

Uzgred...izgleda da vi ne znate ko je u Bosni sve osuđen za ratne zločine i na listi potpisnika imate desetak sa preko 300 godina robije. Konkretno ovaj Samir iz Gračanice kao najsitniji među njima. Neozbiljno vam ovo.

Palkeat täyteen

#3377

29.01.2012 09:46

Pakko myöntää että itsekkin ajattelin että se on "huume" en tykkää... en ollut lukenut asiasta ja olin tiedoton ennenkun mielenkiinto heräsi. Aihe on itsessään oikeasti mielenkiintoinen jos rupee perehtymään. Ja perehdyttyäni aiheeseen päätin kokeilla ja yllätyin positiivisesti miten saa stressin pois ja oli hyvä keino päästä irti oikeesta huumeesta (alkoholi), tupakkaakaan en polta.

Kannabis (rikkaruoho):n laillistamisesta suomi hyötyisi paljon. Markkinoinnissa coffee shopit voisi myydä tätä rikkaruohoa 5-10g per asiakas siitä perittäisiin verot, siinä saataisiin isot verorahat tienattua ja samalla 18 vuoden ikärajaa valvottua paremmin.

Rikollisuudessa samalla kun coffee shopissa myydään rikkaruohoa ja kerätään verorahoja niin yksi suurimmasta rikollisjärjestöjen tuotosta siirtyisi valtiolle. Samalla poliisien resurssit voitaisiin hyödyntää muihin ns. oikeisiin rikoksiin.


Hamppu tunnetaan parhaiten köysien raaka-aineena, mutta siitä saatavista kuiduista voidaan valmistaa myös kestäviä kankaita, selluloosaa paperin raaka-aineeksi sekä teollista raaka-ainetta käytettäväksi eri rakennus materiaaleina esim. eristeenä, levyinä tai huonekalujen materiaalina.

Metsät voitaisiin säilyttää, koska kuituhamppupelto tuottaa 3–4 kertaa enemmän kuitua kuin metsä. Uusi sato valmistuu vuosittain, toisin kuin metsän, jonka kuitukäyttöön kasvaminen kestää vähintään 20 vuotta.

Dieselmoottori kehitettiin alun perin käymään hampusta valmistetulla biopolttoaineella, joka olisi noin 1 euro/litra

Hampunsiemenet sisältävät myös erittäin harvinaista ja terveellistä gammalinolihappoa (GLA, omega-6) neljä prosenttia ja stearidonihappoa (SDA, omega-3) suunnilleen kaksi prosenttia.


Vieras

#3378

29.01.2012 19:31

Älkää kommentoiko täällä, jos ette ole tarkastelleet kannabikseen liittyviä tutkimusTULOKSIA ja kannabikseen liittyviä dokumentteja.

Argumentti " Kannabis aiheuttaa psykologista riippuvuutta ja siksi ihmiset kadottavat todellisuutensa pilven maailmaan " on totta. Mutta kaikki asiat jotka ihminen kokee hyväksi ja nautinnolliseksi aiheuttaa psykologista riippuvuutta. Silti osaamme välttää kyseisiä asioita, esim. Roskaruoka, karkit, liiallinen alkoholin käyttö jne. Jotkut ihmiset tosin eivät osaa välttää jatkuvan nautinnon saamista psykologisesti riippuvuutta aiheuttavista aineista, esim hyvin ylipainoiset ihmiset, narkkarit, alkoholistit. Osaamme samalla tavalla välttää kannabiksen ylikäyttöä.

Alkoholin käyttäjistä vain murto-osa on alkoholisteja. Miksi kannabista ei voisi käyttää samalla tavalla kuin alkoholia, eli murto-osa ylikäyttäisi sitä ja loput käyttäisivät järkevästi? Miksi haluaisimme kieltää kannabiksen koko kansalta, jos vain pieni osa käyttäjistä (jotka jo nyt käyttävät päihteitä päivittän) ylikäyttäisi sitä?

Ei se ole itse aineesta kiinni, vaan ihmisestä. Ja näillä ihmisillä on jo nykyisillä laillisilla päihteillä mahdollisuus toteuttaa omaa surkeuttaan.
Ano Nyymi

#3379 Ei lailliseksi!

03.02.2012 18:19

Ei missään nimessä edes dekriminaalisointiin sillä saan itse myytyä kyseistä kasvia lapsillenne ja sitä kautta rahanne

Vieras

#3380

05.02.2012 00:02

Kannabis on kokeilemisen arvoinen asia.

Kirjoittaja on poistanut viestinsä (Näytä tarkemmat tiedot)

05.02.2012 00:12Vieras

#3384

06.02.2012 14:27

Lailliseksi vain, jos sen väärinkäyttö (=käyttö päihtymistarkoituksessa) ja kotikasvatus siihen tarkoitukseen jää rangaistavaksi.
naapuri

#3385 tyhymää

07.02.2012 15:05

En alentuisisi käyttämään.
1324

#3386 Huono systeemi!

08.02.2012 21:30

Eihän mikään pakota ketään käyttämäänkään jos ei halua! Tämä nykyjärjestelmä yllyttää ostorikokseen kun itsevalmistettu budi voi haista naapureille asti ja siitähän ei kaikki tykkää ni ne soittaa poliisin paikalle ja nehän vie kaikki laitteet ja vehkeet kukkineen jolloin tulee iso rahallinen menetys koska laitteet ei ole ilmaisia eikä sähkökään + sakot viellä pääle. Pienempi kiinijäämisriski mennä ostamaan kadulta x? tyypeiltä eikä laadusta voi olla varma koskaan sillonkaan.

Vieras

#3387 Re:

09.02.2012 00:49

#2: Reija Tyynismaa -

Hyvä pointti. Tämän perusteella alkoholikin pitäisi kieltää lailla. Jos tutkisit väittämiäsi niin huomaisit että kannabis on turvallisempi kuin alkoholi. Sen riippuvuus on samalla tasolla kofeiinin kanssa. Poltin 3v säännöllisesti ja lopetin seinään koska mielenkiinto asiaan loppui. En myöskään käytä enää alkoholia koska kannabis sai minut tajuamaan mitä myrkkyä alkoholi todella on. Ei kannabiksen vaikutuksen alaisena kadota todellisuudentajua. Koet kaiken vain hieman rennommin. Et menetä kontrollia todellisuudesta. Jos väität että tupakka on turvallinen niin kannabis se vasta ihmelääke onkin. Sen avulla koet rakkautta entistä vahvemmin ja haluat auttaa lapsiasi kaikessa niin hyvin kun voit.

Alkoholin vaikutus perustuu aivojen myrkytykseen. Kyllä, myrkytykseen. Kannabiksen vaikutus perustuu aivojen aktivoimiseen. Niiden vaikuttava aine THC sopii ihmisaivoihin kuin avain lukkoon. Sen vaikutus ei ole aivoja "ylikuormittava" tai vahingoittava. Myöskään kannabista ei voi yliannostaa, toisin kuin alkoholia.. Toki kumpaankin ryhmään (alkoholi ja kannabis) kuuluu näitä narkkareita, mutta sen ei pitäisi estää meitä nauttimasta tästä luonnon ihmeestä. Riippuvuus kannabikseen on vain kofeiinin tasolla joten siitä on helppo vieroittaa fyysisesti. Henkinen riippuvuus on kaikissa asioissa ja siihenkin on hyvin helpot vieroitushoidot, jotka eivät kustanna valtiolle paljoa.

Kaikille, jotka tämän lukevat, voin sanoa että jos väitätte kannabista huumeeksi niin sitten meidän pitäisi vetää alkoholi pois. Ainoa syy miksi ette suostu tähän koska Suomalaiset ovat niin tottuneet elämään alkoholin kanssa. En usko että tämä kansa selviäis ilman alkoholia. 60-70-luvuilla kannabiksesta mainostettii että se on myrkky, koska sitä ei oltu tutkittu vielä. Silloin ei kannattanut ottaa riskiä jos se olisikin ollut vaarallinen huume. Nykyään tilanne on täysin erilainen. Kannabis on todettu täysin turvalliseksi ruumiille.

Lopuksi haluan vielä sanoa että jos ette ole lukeneet faktoja ja kokeilleet tätä ainetta, ette voi tulla sanomaan että se on myrkkyä. Älkää tulko nimittämään narkkariksi jos teillä ei ole faktoja, se on vain huonoa argumentointia. Ad hominem jää kotiin. Järki käteen ja käyttäkää omaa päätänne propagandan sijasta.

Antipsykoosi

#3388 Tyhjää puhetta internetissä Vol. x

09.02.2012 07:21

Kaikissa nautintoa tuottavissa asioissa on ongelmakäyttäjänsä ( Roskaruoka, seksi, alkoholi/muut päihteet tai huumeet, lääkkeet, liikunta [Anorexia yms.], shoppailu, televisio ja videopelit yms yms yms.) Mutta ongelmakäyttäjiä on helpompi auttaa kun heidän ei tarvitse pelätä seurauksia ongelmastaan. Kukaan täällä ei halua kannabista "Vapaaksi" vaan paremmin valvottuun asemaan kuin missä se on nyt, ja se asema olisi laillistaminen. Ainoa paperi mitä huumekauppias ala-ikäiseltä vaatii on raha. Laillista kannabista voitaisiin valvoa, eikä valtion omistamien kannabiskauppojen myyjien tilipussiin vaikuttaisi se ostatko yhden vai kaksikymmentä grammaa ( Ei siis olisi syytä tyrkyttää huumeita). Myöskin porttiteoria lakkaisi toteuttamasta itseään kun kannabiksen käyttäjien ei tarvitsisi olla tekemisissä kovien huumeiden käyttäjien kanssa ( Jolloin ne täytyy enemmän tai vähemmän hyväksyä koska valtion silmissä olette samaa roskaa) jotka luultavasti tyrkyttävät ennemmin tai myöhemmin kovia aineita. Voisin tietenkin olla myös raukka ja vedota päättäjien rahanahneuteen kertomalla että verotulot olisivat suhteellisen hyvät. Voisin myös vedota siihen että järjestäytynyt rikollisuus menettäisi yhden ehkä suurimmista rahasammoistaan. Ehkä vielä joskus, vaikka tätä asiaa ei päättäjille saakkaan menemään ihan heti.
kk

#3389 Re: kannabis on huume

10.02.2012 17:20

#49: Pasi Saikkonen -

No shit sherlock. Niin on myös alkoholi, tupakka ja kahvikin.Mikään ei ole vaaratonta, kukaan ei ole niin väittänyt. Kannabis vain sattuu olemaan pienihaittaisimpia päihteitä, jolla on myös loistava tulevaisuus lääkkeenä. Tosin muualla kun tekopyhien rapajuoppojen asuttamassa hyvinvointivaltiossa, jossa usein lehdissä pistää silmään että ministeritkin on ostaneet verorahoilla huumeita, elikkäs iki-ihanaa alkoholia. "se on huume ja siihen jää koukkuun" tuota kuulee aika usein. "koukkuun" jääminen on aika laaja käsite: Ihminen on sen verran mukavuudenhaluinen otus, että jos joku asia tuo mielihyvää sitä haluaa uudelleen, esimerkkinä liikunta tuo hyvän olon tai sitten kuppi kahvia aamulla. Näihin asioihin ei vain kiinnitetä huomiota.

ii

#3390 Fakta

10.02.2012 21:47

Minäpä väitän seuraavaa: Kovien huumeiden käyttö on puolet valtion, puolet huumevalistuksen vikaa.
Huumevalistuksissa puhutaan kannabiksesta kovana huumeena ja rinnastetaan synteettisiin aineisiin. Irti huumeista ry:n sivulla sanotaan seuraavaa kannabiksesta :

Vieroitusoireet: univaikeudet, vilunväreet, hikoilu, lihas-, vatsa- ja päänsärky, vapina, ruokahaluttomuus, harhaisuus, masentuneisuus, ärtyneisyys ja levottomuus.
Elämä ei kiinnosta, töistä tulee potkut, mikään ei tunnu miltään ilman päihteitä.
Aine on vaarallinen, koska se on rasvaliukoinen ja sillä on pidempi puoliintumisaika kuin alkoholilla (VERTAILUN VUOKSI ALKOHOLILLA VAIN 30 MIN) Eli toisin sanoen mainostetaan
valtion monopolihuumetta: Viinaa

Yllämainitut sopivat tupakan, alkoholin ja opiaattien vieroitusoireiksi ja kuvaukseen.

Esimerkki: henkilö kokeilee kannabista mutta hänen päänsä oltua täynnä propagandaa. jota hänelle on työnnetty vuosia, hän ajattelee että minulle on valehdeltu. Seuraavan kerran samalle henkilölle tullaan tarjoamaan esim. piriä, kokkelia, heroiinin tms. p*skaa ja hän ajattelee, että samahan tuo tuskinpa mikään muukaan paikkaansa pitää ja riippuvuus voi olla valmis.

Mistäkö laittomuus johtuu? taustalla on aika pitkälti lääke ja tupakkayhtiöt jotka eivät halua "EI PATENTOITAVAA" luonnonkasvia lailliseksi. Kotietsinnöillä ja sakottamisella ihminen leimataan rikolliseksi ja ahdistetaan nurkkaan, joltain saattaa mennä työpaikkakin sen jälkeen hän voi tuhota elämänsä vapaasti laillisella huumeella : viinalla

Tässä pieni tietoisku ja ajattelemisen aihetta.

 

Siinä pieni kevennys vielä

 

http://www.riemurasia.net/jylppy/media.php?id=76343

http://www.riemurasia.net/jylppy/media.php?id=65111


Vieras

#3391 lol

11.02.2012 16:46

ikk

#3392 Re: Vastus

11.02.2012 17:39

#234: Anon ymous -

Ainakin muutama usa:N presidenteistä. Sen korkeampiarvoisemmista ei tietoo


Vieras

#3393 Re: Tapio Peltonen

11.02.2012 17:44

#246: Johann Wolfgang Von Goethe - Tapio Peltonen

Niinpä jokainen viinakuolema on aina turha, onneksi täällä yritetään aktiivisesti saada liuottimelle laillista vaihtoehtoa.

narkkari

#3394 Re: Narkit

11.02.2012 17:49

#266: Tommi Laukkala - Narkit

Kyllä se viina sen hoitaa ilman ampumistakin, paitsi tietenki kyllähän niitä kaheleita on jotka kännissä alkaa ammuskelemaan. Serkkuni kuoli muuten viinaan 35 vuotiaana ja ei päällepäin niin nuoreksi tunnistanut.

Onneksi kumminkin on rehellisiä hampuuseja jotka hoitavat työnsä eivätkä örvellä katuojissa pas*at housussa.

Jyrkkä ei viinalle ja tupakalle


Vieras

#3396

15.02.2012 09:38

Todella hyvää tietoa alkavalle viherpeukalolle
http://www.youtube.com/watch?v=dECnYjf5ABQ&feature=related
Joonas Komppa

#3397 Re: Onhan tässä rauhallisia ihmisiä jo kauan vainottu

15.02.2012 17:18

dekr

#3398 Dekriminalisointi

16.02.2012 07:52

Dekriminalisoimalla valtiolta säästyisi rahaa KYMMENIÄ, ELLEI SATOJA MILJOONIA jotka menevät tähän naurettavaan normaalien kansalaisten kyykyttämiseen. Ainut seuraus tällaisesta toiminnasta on kasvava määrä ahdistuneita ja syrjäytyneitä, ihmisiä ja tästä sitten syytetään kannabista. Tosiasiassa syyllinen tähän on eduskuntatalon väki ja poliisi. Tälläkin rahalla voitaisiin hoitaa montaa alkoholistia, käyttää rahat terveydenhuoltoon, teiden kunnossapitoon ja saattaisipa olla mahdollisuus pudottaa polttoaineveroakin, joka tapauksessa säätö olisi hurja. Poliisin kuuluisi olla ihmisten palvelija ja suojelija, eikä alistaja.Kun tästä epäkohdasta on päästy eroon "suomi on vapaa maa" sanonta alkaa olla hieman lähempänä totuutta. Alkoholin mielikuvamainonnan kieltämisestä on ollut paljon puhetta viime aikoina, mutta alkoholilla on myös kohtuukäytön mahdollisuus, näin ollen pitäisin nykyistä käytäntöä järkevänä, tosin veroa saisi nostaa. Tupakalle kannatan täysikieltoa, koska kyseessä on vaarallinen ja salakavala huume. Vielä kannabiksesta sen verran että mielestäni tuotetta ei tulisi ottaa kauppoihin/alkhoihin myyntiin, pelkästään laillistaa henkilökohtainen käyttö ja kasvatus. Lisäksi mahdollisuus tulisi olla hollannin tyylisille coffeeshop-yrittäjille, koska suomi on täynnä ravintoloita joissa anniskellaan paljon vaarallisempaa tuotetta.

Aivot omistava suomalainen mies

#3399 Tyly fakta

16.02.2012 19:21

Yksinkertainen tosiasiahan on se, ettei ole olemassa yhtä ainutta järkevää argumenttia kannabiksen laillistamista vastaan. Siis ei yhtä ainutta.
Ihan kertauksen vuoksi kyykytän muutaman argumentin:

-Kannabis itsessään ei ole epäterveellistä millään asteikoilla mitattuna ja yliannostus on käytännössä mahdoton.
-Kannabiksen vaikutukset hengityselimiin ovat puhtaan positiiviset, toisin kuin useimmiten väitetään (toimii mm. astmalääkkeenä).
-Porttiteoria ei ole ikinä toiminut, eikä tule koskaan toimimaan. Laillistamisella viimeinenkin linkki kannabiksen ja voimakkaampien huumeiden välillä katoaisi.
-Laillistaminen ei toisi kannabista lasten ulottuville, vaan nimenomaan helpottaisi valvontaa.
-Laillistaminen ei lisäisi merkittävästi käyttöä, addiktioita, väkivaltaa, tai ylipäätään rikollisuutta. Kriminalisointi lisää näitä kaikkia.
-Kannabis ei ole addiktoivaa. Koukkuun jääminen on sikäli toki mahdollista, mutta käytön lopettaminen ei aiheuta vieroitusoireita.
-Kannabiksella on enemmän lääkinnällisiä käyttötapoja kuin yhdelläkään muulla luonnonmukaisella, tai synteettisellä lääkkeellä.
-Kannabista (hamppua) voidaan hyödyntää myös muihin teollisuudenaloihin, mm. paperi-, vaate- ja polttoaineteollisuus.
-Kannabiksen käyttäjät lisääntyvät jatkuvasti, eikä se tule koskaan muuttumaan. Laillistaminen on vääjäämätöntä, tapahtuipa se kymmenen, sadan tai tuhannen vuoden kuluessa.

Haluan myös sanoa, että kannabis ei todellakaan ole laitonta sen terveydellisten vaikutusten takia, vaan koska se ei sovi kapitalistiseen talousjärjestelmäämme. Hampun ja kannabiksen tuotanto on aivan liian helppoa ja aivan liian halpaa. Se kaataisi kokonaan nykyisen, monopoleihin perustuvan markkinatalouden avatessaan valtavasti ovia jokaiselle teollisuuden alalle.

-Paperiteollisuus palaisi hamppupohjaiseen paperiin, jota kuka tahansa voisi tuottaa itse. Nykyisellään paperiteollisuus perustuu metsäalueiden ostamiseen (monopoli).
-Polttoaineteollisuus perustuisi hamppuöljyyn, jota kuka tahansa voisi tuottaa itse. Nykyisellään polttoaineteollisuus perustuu öljyesiintymien ostamiseen (monopoli).
-Lääketeollisuus perustuisi kannabiksessa esiintyviin kannabinoideihin, joilla voidaan hoitaa käytännössä mitä tahansa, aina pahoinvoinnista kroonisiin kipuihin ja mielenterveysongelmiin. Nykyisellään lääketeollisuus perustuu synteettisten yhdisteiden patentoimiseen (monopoli).

Ottakaa myös huomioon, että hampun kasvatus olisi myös ympäristön kannalta paras mahdollinen teollisuuden muoto. Metsien kaataminen voitaisiin lopettaa, tilalle tulisivat valtavat hamppusadot, joiden tuottama happi korjaisi pilalla olevaa ilmastoamme.

Pelkkä hampun kriminalisointi on selvä näyttö siitä, ettemme elä hyvinvointivaltiossa.
ManSesterilainen

#3400 Laillistamisen puolesta.

16.02.2012 21:48

Parempi vaihtoehto rentoutumiseen mitä alkoholi ja lääkkeet esimerkiksi raskaasta työstä henkisellä ja/tai fyysisellä tapaa kärsiville.
Valmistustapakin varmasti taloudellisesti kannattavampaa.
Katsokaa YouTubesta minidokumentti 'When we grow' ja sivistykää.

Kommentoi adressia