Homoavioliitto lailliseksi maistraatissa

Ota yhteyttä adressin tekijään

Tämä viestiketju on automaattisesti luotu adressista Homoavioliitto lailliseksi maistraatissa.

Menestystä matkaan...

#201 Re: Homot Ahvenanmaalle

21.04.2013 01:08

#199: 123 - Homot Ahvenanmaalle 

 Ps. Sinun täytyy ehdottomasti alkaa harjoittelemaan sketsiäsi jo nyt !!!

Tabel

#202

30.05.2013 09:38

Homous ei ole sairaus, vaan kehitysvamma. Evoluutio ei mene jatkuvasti eteenpäin.

Vieras

#203 Re:

30.06.2013 16:41

#1: -

no todellakin kannatan!!


Vieras

#204

04.07.2013 15:38

Kannatan homoliittoja vaikken itse homoseksuaali olekaan. Mielestäni jokaisella ihmisellä pitäisi olla samanlaiset mahdollisuudet mennä naimisiin.

Ja se, että homous olisi SAIRAUS on todella törkeästi sanottu! Ajatelkaa ihmiset miltä teistä itsestänne tuntuisi, jos sanottaisiin että olet sairas seksuaalisen suuntautumisesi takia. Se on todella alentavaa ja vain yksinkertaisesti väärin. Homoudessa ei ole MITÄÄN väärää. Yksikään ihminen ei itse pysty valitsemaan, syntyykö homoksi vai heteroksi. Monet, varsinkin teini-ikäiset homoseksuaalit toivovat, että olisivat syntyneen heteroiksi tähän ahdasmieliseen maailmaan(Kyllä, puhun ihan kokemuksesta, tunnen monia nuoria, jotka ovat homoseksuaaleja).

Sekin, että homot eivät saisi adoptoida/saada lapsia on todella väärin. Tärkeintä lapselle on rakastava/rakastavat vanhempi/vanhemmat, ei heidän sukupuolensa. Onko teidän mielestänne se, jotka tätä vastustatte, parempi että lapsella on heterovanhemmat, jotka ovat esimerkiksi alkoholisteja, kuin se, että lapsella olisi kaksi samaa sukupuolta olevaa vanhempaa?

Ylipäätänsä avioliitossa mielestäni tärkeintä on RAKKAUS, ei mikään muu, ihonväristä seksuaaliseen suuntautumiseen. Avartakaa ihmiset ajatusmaailmaanne ja ymmärtäkää ettei homoudessa ole mitään väärää!

Monet myös vetoavat Raamattuun, ja siihen, että Jumala loi Aatamin ja Eevan, ei Aatamia ja Aatua tai Eevaa ja Eerikaa. Muunmuassa myös seksi ennen avioliittoa on Raamatun mukaan kiellettyä. Tämän samaisen kirjan mukaan avioerokin on väärin, joten jos kaikki homoseksuaalit pitäisi tappaa heidän suuntautumisensa takia, niin pitäisi myös jokaikinen eronnut ihminen, sekä ihmiset, jotka ovat harrastaneet seksiä ennen avioliittoa.
Te, jotka sanotte että Jumala VIHAA homoja, eikö Raamatussa sanota että Jumala RAKASTAA kaikkia 'lapsiaan'? Eikö tuo teidän ajattelutapanne ole hieman ristiriitainen?

Toivon siis todella, että homot vielä jokin päivä saavat täysin samat oikeudet kuin kaikki muutkin täällä kylmässä ja kolkossa Suomessakin. Pidetään peukkuja pystyssä että adressin allekirjoittaa mahdollisimman monta ihmistä ja saadaan asiaa vietyä eteenpäin! :)
Arto Kokko Vantaa

#205 Herätkää todellisuuteen!

15.09.2013 16:29

Olipa kerran keisari jolla oli uudet hienot vaatteet.Niissä vaan oli taika,ettei ahdasmieliset ja suvaitsemattomat pystyneet niitä näkemään,vai miten se meni.No sadut sikseen ja factat pöytään.
Vuonna 1981 poistettiin sairausdiagnoosien luettelosta homosekuaalisuus.Harva vaan näyttää tietävän
että tämä ei perustu sen enempää biologiaan,lääketieteeseen,tai ylipäätään mihinkään tieteeseen.
Jos et usko niin etsi lääkäri johon luotat,ja pyydä häntä selittämään miten homous eroaa muista
sukupuolivietin disfunktioista kuten esim.pedofilia.Kunnollista vastausta et tule saamaan,sellaista ei ole olemassa. Kun nyt kerran tiedämme tosiasian ettei kukaan tarkalleen toedä mistä homoseksuaalisuudessa on kyse,niin joudumme suunnattoman viisaan luonnon edessä nöyränä toteamaan ettei meillä ole OIKEUTTA alkaa kutsumaan avioliitoksi sitä mikä on jotain muuta.Tasaarvoon tässä on turha vedota,eihän me neitejä ja rouviakaan kutsuta herroiksi,siinä toivossa että naisen euron arvo siitä nousisi.siis keksikää rekisteröidylle parisuhteelle hienompi nimi, jos tuntuu että rakkautenne ei ole arvokasta.avioliitoksi se ei muutu vaikka useassa
maassa sitä niin kutsutaankin(luontoa halveksuen)tai(Jumalaa pilkaten).

Homolasta kotiutunut

#206

31.10.2013 13:14

Homous on mielisairaus, homot kuuluvat hoitoon mielisairaalaan, sillä heidän päässään jokin vippaa. Ystävä voi olla ilmankin, että muodostaa minkään näköistä parisuhdetta eikä mille kuulu, mitä toinen ystävänsä kanssa tekee. Kannattaa käydä ajoissa hoidatuttamassa päänsä kuntoon ennen kuin se on myöhäistä.

Petri Rautiainen

#207 Homo sai lopputilin työtehtävästään

31.10.2013 18:11

Virkamieslautakunnan mukaan suojelupoliisi sai irtisanoa etsivänsä, joka harrasti toistuvasti virka-autossa seksiä kesken salaisten työtehtävien. Lautakunta hylkäsi tuoreella ratkaisullaan miehen irtisanomisesta tekemän oikaisuvaatimuksen. Tapaus on tammikuulta 2013.

Tässä yksi hyvä esimerkki, miksi homoliittoja ei tule laillisesti hyväksyä ja ymmärrettävää työnantajien nihkeä suhtautuminen homoja kohtaan. Vaikka laki kieltää henkilöön kohdistuvan syrjinnän, tilanetta edelsi rikos, joka on jatkunut jo pitemmän aikaa tapauksen tultua ilmi. Työnantajat haluavat ennaltaehkäistä heille epämiellyttäviä yllätyksiä ja ottavat mielummin palvelukseensa jonkun muun kuin homoparisuhteessa olevan työntekijän. Tapauksia tulee aina silloin tällöin julki tiedotusvälineitten kautta.

http://www.hs.fi/kotimaa/a1383108833456?jako=92fb1ccc332ddc53fdfba736f75d4012&ref=og-url&fb_action_ids=1466804853545222&fb_action_types=og.recommends&fb_source=other_multiline&action_object_map=%7B%221466804853545222%22%3A683962641628963%7D&action_type_map=%7B%221466804853545222%22%3A%22og.recommends%22%7D&action_ref_map=%5B%5D

Ei saa häväistä avioliittoa

#208 Avioliitto ei kuulu Homoille !

16.12.2013 07:39


Homous on elämän vastaista !

Vieras

#209 kannanotto

17.12.2013 06:47

Se että yhteiskunta näyttäytyy homomyönteiseltä on jo selkeä osoitus että Jumala on kääntänyt selkänsä kansasta ja tämä "suvaitsevaisuuden" ilmeneminen on jo sinänsä Jumalan tuomio. Se että homot ovat syntyneet homoina on sikäli totta että ovathan he myöskin syntyneet erossa
Jumalasta ja hänen armon liitosta. Hämävää on se että kaikillahhan ei ole tätä taipumusta ja sen syntymekanismistä ei täysin tunnea. Mutta tekoina se pitäisi tuomita ankarasti ja joilla tämä taiumus on niin tarvitsevat eheytymistä ja parnnuksen tekoa. Jumala on eheyttävä meidät kun uskomme häneen ja hän armahtaa meidät poikansa Jeesuksen kautta. Kannatan kaikkien homoharjoittajien kriminalisointia ja joilla siihen taipumus ilmaista valtion sielunhoitoterapiaa. Kääntykää hyvät ihmiset
Jumalan puoleen ennen kuin se on myöhäistä.

Vieras

#210

23.02.2014 12:47

Tottakai, perheitä ovat homo perheetkin ja siksi tietenkin avioliittoon :)
texaswill

#211 AVIOLIITTO

23.02.2014 13:21

Avioliitto on mahdollinen vain Miehen ja Naisen välillä,ja sitä täytyy suojella.Homoille ja Lespoille täytyy keksiä jokin muu instanssi joka on lain edessä saman arvoinen kuin tuo Avioliitto.Avioliitto sanaa ei koskaan saa käyttää Homo tai Lespo suhteitten rekisteröinnissä.On aivan varmaa myös se,että vaikka syystä taikka toisesta pöljä päätön tulisi avioliitto nimen sallimisesta homoille tai lespiolle,niin silti Homot ja Lespot ovat edelleen homoja ja lespoja. Asiat ei parane muiden silmissä vaikka kuvittelette niin tapahtuvan. Homoilla ja Lespoilla voisi olla oma liitto esim Pariliitto,uskoisin että tämä olisi enempi arvostusta herättävä liitto. Mielestäni jokainen saa elää elämänsä kenenkä tahansa ihmisen kanssa,ja rekisteröidä suhde ja saada arvostusta liitolleen.Tämä Pariliitto olisi ilmeisen mahdollinen siunata kirkossa..

Sivuston ylläpitäjä on poistanut tämän viestin (Näytä tarkemmat tiedot)

23.02.2014 21:00


Suomen sairas kehitys

#213 Re:

24.03.2014 01:29

Todella järjetöntä ja luonnonvastaista koko tämä vouhotus. Homoilkoot homot ihan niinkuin ennenkin mutta avioliitto ei kuulu kahdelle miehelle eikä kahdelle naiselle, pitäähän joku järjen hiven vielä yrittää pitää tässä sairaassa nykymaailmassa jäljellä päänupissaan ettei menisi noiden Setojen ja muiden idioottimaistrn luonnottomuuksien ja perversioiden aivopestyyn porukaan mukaan. Suurin osa varsinkin vanhemmista ja keski-ikäisistä tajuaa nämä aggressiiviset homouden väkisin tuputtamiset propagandaksi, nuori polvi opetetaan jo pienestä pitäen tarhoissa ja esikouluissa pitämään näitä sairaita luonnottomia seksitapoja normaaleina ja rakkautena. Hyvin on onnistuneet nämä kaiken sairaan perversion kanattajat ja väkisin eteenpäin ajavat tahot vaikuttamaan mitä lapsille ja nuorille saa koulussa opettaa. Evoluutiosatuja ja homostelun luonnollisuutta kun toitotetaan näille nuorille niin ei ole ihme että aivopesu vaikuttaa ja yhteiskunta mätänee tällaisen saasteen yleistyessä. Iljettävää väkisin tuputusta viattomille lapsille joilta viedään normaalit terveet arvot pois ja niitä pilkataan. Ei ole ihme jos maassamme tulee olemaan kohta kovat ajat kun kaikki terve ja luonnollinen kasvatus ja pyhät arvomme poljetaan ja tehdään naurunalaisiksi. Viime sodassa presidentti kehotti kansa rukoilemaan Jumalaa nyt lisätään tätä kaikkea perinteisiä pyhiä ja terveitä arvoja vastaan taistelemista ja pilkkaamista. Ei ole ihme jos kansa nauraa kaikille Jumalan antamille ohjeille ja kristillisille perusarvoille jos tulee kovat ajat! Jos lukee raamatun historiaa niin aina kun Israel luopui kaikista Jumalan ohjeista niin rankaisija tuli jonkun vihollisvaltion taholta. Mielenkiintoista katsoa mitä tapahtuu kun tämä sairas perverssi kehitys jatkuu. Itärajan takana on sopiva ruoska valmiina tätä tyhmänylpeää kansaamme kohtaan joka räkii kaikkivaltiaan Jumalan naamalle teoillaan ja laeillaan. Odottelen mielenkiinnolla todella kovia aikoja. En niitä halua mutta itsehän kansamme kaivaa verta nenustaan kaiken saastan sallimisella ja ylistämisellä ja luonnollisten ja hyvien arvojen pilkkaamisella. Raamatusta lainaan vielä tämän lauseen: "vanhurskaus kansan korottaa mutta synti on kansakunnan häpeä".

 

ateisti

#214 Re: Homoliitto ei ole avioliitto

27.03.2014 08:31

#146: Heikki - Homoliitto ei ole avioliitto

Jumalan pilkka EI ole rikos. Saakelin Urpo Suomessa on uskonnonvapaus.

Sivuston ylläpitäjä on poistanut tämän viestin (Näytä tarkemmat tiedot)

06.11.2014 10:41


arg

#216 Re:

28.11.2014 08:05

 

 Vastustan. Miksi maistraatti ei riitä ja omat partyt perään? Luovuutta kehiin. Ei kirkolta voi vaatia jotain sellasta, mikä on ollut eettisesti väärin satoja vuosia ja loukkaa monen ihmisen henkisyyttä ja USKOA (minkä pitäisi olla suomessa jokaisella vapaa). Miksi ette osaa rakastaa ilman lakipykäliä ja selkään taputtelua? Mitä väliä jos kaikki ei hyväksy, kaikkia ei voi miellyttää. Olkaa mitä olette ja ylpeitä siitä, mutta älkää sen vuoksi aiheuta murhetta muille ja turhaa draamaa. 

Henna Lehtiniemi

#217 Re: Re: Avioliitto

28.11.2014 09:05

#153: Homous on ihmisluontoa vastaan - Re: Avioliitto 

 Jumala sanoi myös:" Nainen vaietkoon seurakunnassa" sekä antaa ohjeita orjuuttamiseen. Onko mielestäsi myös naispappeus väärin ja orjuuttaminen ok? Tietääkseni Suomessa on myös uskon vapaus ja naimisiin on menty kautta aikojen - jo ennen kuin kristinuskosta on ollut meillä tietoakaan. Jos ihminen aidosti rakastaa toista ihmistä, on järjetöntä rajoittaa sitä! Homo-avioliitoista ei ole kenellekään muulle haittaa kuin teille umpimielisille raamatun hyväksikäyttäjille. Sukurutsaus ja eläimiin sekaantuminen on oikeasti sairasta ja siitä on oikeasti haittaa - turha pelätä, että homo-avioliittojen laillistaminen johtaa näiden hyväksymiseen.


Vieras

#218

06.09.2015 16:25

Mitä väliä onko Homo tai Lesbo? Itse olen Homo ja ihmisiä mekin ollaan. Kyllä Homoillakin pitäisi olla samat oikeudet kuin heteroilla. ☺

JAA A

#219 ϟϟ☠☩卐★☭✝✡

13.03.2020 02:43

***KAIKILLE HOMO-FOOBIKOILLE***

 

 

EI TOI HOMO HOMMA MY NII PAHA OO...

 

OISIN ENEMMÄN HUOLISSANI SUVAITSEMATTOMUUDESTA SUOMEA KOHTAAN JA SOMALIEN LIIKA KASVUSTA JA ''ANTI-SEMITISMISTÄ   SUOMI''  TAI ''ANTI- ISÄNMAA''

 

MAINITTAKOON ETTÄ KAPITALISTI TUHOAA MAAPALLON JA SOMALIT TUHOAA TYÖ ELÄMÄN KESTÄMÄTTÖMÄLLÄ KASVULLAAN JA KUPPAAMALLA SOSIAALI TUET

 

SOMPPU VÁGINA SILVOTTU 3000$

SUOMALAINEN OIKEASTI TYÖTÖN :( 400$

 

[''SOMALIT TOI MYÖS SUOMEEN HIV IN'']

[''MUT NIILLÄ ON TOSIN LÄÄKITYS SIIHEN TOISIN KU SUOMALAISILLA MIKÄ SELITTÄÄ SUOMALAISTEN SUUREMMAN HIVIIN KUOLLEISUUDEN'']

 

SUOMESSA JO 3 YDIN VOIMALAA

''TAI TURHIA MAINOKSIA VARTEN PERUSTETTAVAT YDIN VOIMALAT JOITA EI TARVITTAISI ELLEI JOKA NURKAN NOTKOSSA OLISI SDP:*n HALUAMIA INTIIMI JA REFU- TAI RÁPE- FUGEES WELCOME MAINOKSIA''

 

 

OIKEAT ONGELMAT:*

$☣☢☪

 

 

NÄIHIN VERRATTUNA:*             ON AIKA MITÄTÖN !

 

[HOMOT EI KASVA TOSIN KU SOMALIT JOTEN]

*EIKÖHÄN SEKIN AIKANAAN KUIHDU POIS TOSIN KU SOMALIT* ?

  *HUOM?!

 

 

SITÄ PAITSI SEBASTIAN TYNKKYNEN ON PERUSSUOMALAINEN JA HOMO ?

 

''JOTEN AIKA ASIA KAVERI SIINÄ MIELESSÄ''

 

''JA EKS PERSUT OO KUMMINKI HYVÄ JUTTU ?''

 

 

';;'


Vieras

#220

17.05.2020 17:01

 

 

Enemmän oikeuksia Homoille !

 

Vähemmän oikeuksia islamisteille !

 

 

            

 

 

REFUGEES NAT WELCOM !

O  

 

SUOMI ENSIN !

     |                

 

MYÖS USAA JA NATOO VOIS OLLA IHAN HYVÄÄ VASTUSTAA !

USA NIMITTÄIN SYYNÄ KAIKKIIN SUOMEN ONGELMIIN !

JA NATO MAAHAN TUO SOMPUT JA MUUT MUTUT SUOMEEN !