Teretulemast susihukka- Mielipiteen ilmaisu

Ota yhteyttä adressin tekijään

Tämä viestiketju on automaattisesti luotu adressista Teretulemast susihukka- Mielipiteen ilmaisu.

suvi

#51 -> entinen nurmijärveläinen

14.04.2013 18:14

kuuleppa sinä eks nurmijärveläinen! Järki käteen! Lassie ei ole koirarotu. Mutta silti,älä jätä lemmikkiäsi hoitamatta kun ja jos läheisyydessä elelee "hurja" petoeläin! Täytyy olla järki kadoksissa jos koiran yksin jättää. Ja muutenkin naurettavaa tekstiä! Olen tavannut suden pariinkin otteeseen,jopa PENTUKOIRANI kanssa... Ja kaskas molemmat meistä elossa !!! Sudet ei todellakaan tee pahuuttaan mitään... Opetelkaa kyseisistä eläimistä muutakin kuin se että ovat petoeläimiä. PERRRRJANTAI sentään kun raivostuttaa taas tollanen naurettava paniikinomainen kirjottelu asiasta mistä mitään näkäjään et tiedä! Terkuin Suvi jälleen
Reija L

#52

14.04.2013 20:24

Emmätiedä, pakkohan tuon oli olla provo? Olihan? Eihän kukaan täyspäinen tuollaista tekstiä suolla, eihän?
suvi

#53

15.04.2013 03:01

Kyllä varmaankin.... Toivottavasti!

Vieras

#54

15.04.2013 07:41

Koirien vihaajat, kissojen vihaajat, susien vihaajat, ihmisten vihaajat lisäävät vihaa kaikkia ja kaikkea kohtaan. Varsinaista vihapuhetta.

Vieras

#55

15.04.2013 16:46

Asun syrjäseudulla. Täällä kuuluisi vihata susia, karhuja, demareita, vihreitä, kaupunkilaisia jne... Muuten et ole normaali. Normaalia sensijaan on se, että isänmaamme arvo on se mitä pystyt siitä rahaa riistämään, keinoja kaihtamatta. Minulle tämä tökkii. Tämän kokoisessa maassa pitäisi olla tilaa myös kovimman petoeläimen ihmisen lisäksi muillekin eläinlajeille. Suden ulvontaa kuuluu metsästä nykyisinkin. Toki se mietityttää, kun siellä koirineni kuljen. Kuitenkin luonnoneläinten reviirillähän minä siellä kotieläimineni. Näin.
suden puolella

#56 Re: Historia opettaa

15.04.2013 17:27

#45: - Historia opettaa

Tuo tyyppi kuuluisi hoitoon, ja jos olet sen kanssa samoilla linjoilla, niin suosittelisin sinullekin.

 


Vieras

#57

15.04.2013 18:30

Tutkitusti Sudet tappavat paljon vähemmän koti-ja lemmikkieläimiä kuin esim. koirat.Ihminen on tullut niin itsekkääksi,ettei tällä planeetalla saisi olla muita suurpetoja kuin IHMINEN.Luontaisesti susi on todella arka eläin,ja vain hyvin harvat ovat sen luonnossa nähneet.Tietysti joku nyt kommentoi,kyllä Turkulaisen on hyvä kirjoitella susista,mutta olen pienen ikäni asunut maaseudulla,ja silloin oli varmasti enemmän susia kuin nyt. Vuodesta -63 vuoteen -84
suvi

#58 -> 57

15.04.2013 18:43

Mielettömän hyvä kirjoitus!
iso kissa

#59

15.04.2013 23:39

Ja juttuhan menee niin, että jos, ja toivottavasti ei kuitenkaan ikinä, se viimeinenkin susi on lahdattu, keksitään seuraava kohde jota pelätä,vihata ja inhota ja taas sama rumba alkaa alusta.
sillä lailla

#60

16.04.2013 07:57

Johan ne sen Perhossa keksivät, karhut ovat heräilemässä talviuniltaan ja tokihan nyt niitäkin pitää päästä lahtaamaan. "Kannanhoitoa", HEH ja HAH!
Rai

#61 Re:

16.04.2013 13:42

#60: sillä lailla - Sanan peto merkitykseen pitäisi perehtyä, susi ei muuksi muutu millään päätöksellä. Viime vuonna susi sieppasi kelkkamäestä kymmenvuotiaan pojan muiden lasten joukosta ja raateli kuoliaaksi. Asian voi tarkista Muurmanskista, Suomen rajan läheltä.

Sepe susi

#62 Huiojaustako

16.04.2013 13:47

Adressi on monelta osin harhaanjohtava. Ei sellaista adressia olekkaan mikä pyrkisi lakimuutokseen missä kaikille aseluvan haltijalle pyrittäisiin antamaan automaattisesti lupa suden ampumiseen pihoilta. Toinen seikka on nämä allekirjoittajat. Ovat pääosin kaupunkilaisia eikä haja-asutusalueen asukkaita, kuten adressissa sanotaan.
Leena Iivonen
Adressin tekijä

#63 Re: Huiojaustako

16.04.2013 16:22

#62: Sepe susi - Huiojaustako

No itseasiassa sellainen adressi on taajamasutelaisten toimesta kyllä täällä pyörinyt, missä tällaisia lakitasoisia muutoksia peräänkuulutetaan. Samoin asiaa on kyseinen ryhmittymä väläytellyt erilaisissa tiedotteissaan.

Tämän adressin allekirjoittaneissa on henkilöitä, joiden tämänhetkinen kotipaikka on kaupunki. Minä, eikä kukaan muukaan voi sen perusteella sanoa kuinka suuren osan elämästään nämä ihmiset ovat viettäneet/viettävät tällä hetkellä/tulevat viettämään tulevaisuudessa ihan rehellisellä maaseudulla. Tuo kaupunkilaisuus ipinä alkaa olemaan aika old season.


Vieras

#64 suvi-räyhäsuulle

17.04.2013 05:30

#51: suvi - -> entinen nurmijärveläinen 

 Tervemenoa vaan susiesi joukkoon suvipilveilemään. Naura sitten jos ehdit.


Vieras

#65 Tässä sulle pilvenhattara

17.04.2013 05:44

#51: suvi - -> entinen nurmijärveläinen 

 Ja sinäkö muka tiedät mitä minä tiedän. Olet lapsi ja lapsenmieliset on puheesikin. Hassu likka, joka yhteen sanaan töksähdit. Kirjoitin koirastani, jonka nimeä en siihen ensin laittanut, vaan laitoin pelkän lassien. Kirjoitinko rodusta? - Hanki toki lasit, jos silmäsi on tihruiset. Kirjoitin koirasta - en rodusta. Minulle se oli leikkisästi lassie, oikealta nimeltään Stella, rodullisesti Collie. Mitä vielä pikkulikka tahtoo kuulla eikä tyhjän tähden elvistellä tai leikkiä prinsessaa, äidin pientä kultsia. Parempikin arvostelija. Nykynuoren toljake.

"Niin metsä vastaa kuin sille huudetaan". Niinpä tein minäkin. Ota opiksesi, jos mitään ymmärsit.


Vieras

#66 Re:

17.04.2013 05:52

#49: sus senttäs -  

 Ja sinäkö sen päättelit ? - Millä elimellä !


Vieras

#67 Re:

17.04.2013 06:02

#52: Reija L -  

 Te pikkulikat ja muut samanikäiset, jotka arvostelette muita haukkumalla, vaikkei korvantaustannekaan ole vielä kuivuneet. Olette liikaa lellitty joukkio, joka ei ole saanut minkäänlaista kasvatusta. Samat käytöstavat kuin homoilla ja lesboilla, ylvästelelette omaa tyhjyyttänne, syyttäen muita kuin kaiken tietäisitte. Loppujen lopuksi ette tiedä mistään mitään.

Kasvakaa ensin aikuisiksi ja tulkaa sitten silmille hyppimään. Jos vaikka sota syttyis, niin ensimmäisinä juoksisitte mamman helmoihin, kun teistä ei olisi mihinkään.

Ei pedon eikä petoihmisten puolella

#68 Re: Re: Historia opettaa

17.04.2013 06:08

#56: suden puolella - Re: Historia opettaa 

 Entä mihin sinä kuuluisit? - Tottakai hoitoon susiemon kainaloon.

Käypä katsomassa Youtubesta muutamia susiotoksia, kun näyttää siltä ettei täällä susi- eikä muutkaan pulliaiset tunne lajin käytöstä. Se pystyy tappamaan leijonan, kun lauma ensin piirittää. Sellaisia tekin olette. Laumasieluisia, raatelevia susia. Hyi olkoon !

karhu on kiltti eläin, hehhehheee..

#69 Re: Dokumentti

17.04.2013 07:03

#60: sillä lailla -  

 Etpä ole nähnyt dokumenttia, jonka nuori mies teki elämästään karhujen joukossa. Hän päätti näyttää, että karhujen kanssa voi elää niitä pelkäämättä. Hän otti telttansa ja lähti tyttöystävänsä kanssa sinne missä karhut liikkui. Leiriytyi niiden lähelle ja alkoi tallentaa videolle. - Aika kului mukavasti seuratessa karhuja, jotka kalastelivat lähellä olevassa joessa. Poika oikein hehkui intoa, mutta tyttö alkoi jänistää ja lähti pois. Piti hakea toinen tyttö avuksi, joka jäi pojan kaveriksi. 

TV:ssä esitetyllä filmillä näkyy pojan elvistely ja samanlainen käyttäytyminen kuin teilläkin nuorilla. 

Nuoret viipyivät siellä niin kauan, että eräs ryhmä lähti viimein katsomaan mitä sinne kuului.

Poikaa ei näkynyt .. ! Eikä tyttöäkään ! 

- Teltan luona oli musta paistinpannu kumollaan, pojan rannekello käsivarsineen sekä vaateriekaleet. Aika oli päättynyt.

Niin päättyi filmikin. Jäljellä vain mustaa sekä huuto: "Mene pois !!!" - tyttö takoi karhun päätä paistinpannulla.

Mitäpä nyt karhu siitä välitti. Oli oma itsensä, ja niin myös nuoret kuvitelmissaan: ei oo karhu vaarallinen - hahhahhaaa.

... Missähän ne nyt nauraa -- ? - - -

Ei mikään lepakko.

#70 Re: lepakoita tapulissa

17.04.2013 07:12

#50: - lepakoita tapulissa 

 Toivon teille kaikille räkänokille rattoisia hetkiä petojen seurassa. Uskokaa niihin samanlaisina kuin itse olette. Mutta häviölle jäätte. Pedot vain viheltää uskomuksillenne. Ja sen pituinen se. Tai lentäkää yölepakkoina pimeässä edelleen.

suvi

#71 -->

17.04.2013 13:02

kuten sanoin,suden tavannut jo pariin otteeseen. Ottaa varmaan koville kun tälläinen pikkulikka ymmärtää niistä hitusen paljon enemmän kuin te elämää nähneet. Odotan innolla uusia susitapaamisia,niinkuin varmasti koiranikin. Kyllä tekin vielä ymmärrätte ettei se sushukka ole mikään verenhimoinen paholainen. Samanlailla ne elää kuin mekin,syö,juo,suojelee perhettään.....jne terkuin suvi =)

Vieras

#72

17.04.2013 13:05

P.s pidetään ne lemmikit niin etteivät ne jää yksin ulos. Jos niin viisaita olette niin mitenkä noin helppoa asiaa ette ymmärrä ? Terkuin suvi

Vieras

#73 No jopas

17.04.2013 18:35

Onko joku linkittänyt tämän Mensan sivulle vai mistä nämä "älyköt" tänne ovat tiensä löytäneet? Nyt tulee niin paksua huttua, että suosittelisin kyllä vilpittömästi jatkamaan sitä muualla jos tarkoitus on jokin muu kuin susien suojelun edistäminen. Mitä enemmän noita hourupäisiä tarinoita julkisuuteen suollatta, sen vähemmän teidän kanssanne yksikään normaali ihminen haluaa olla samassa leirissä. Idolinne Tikkunen teki jo TV-lähetyksessä oikein hyvää työtä suojelun eteen esiintymällä kuin euroopan omistaja, vaikka on oikeasti ihmiskunnan alinta pohjasakkaa.

Kirjoittaja on poistanut viestinsä (Näytä tarkemmat tiedot)

17.04.2013 23:41


maalaistollo

#75 tikkusella on oikea asenne

18.04.2013 09:41

Hän tietää mikä susi on ja mihin susi kuuluu. Se oranssitukkainen akka siinä susikeskustelussa oli sitten taas susiensuojelijan ruumiillistuma. Eli asioista mitään tietämätön kaupunkieläjä. Heillehän se on ihan sama onko susia lainkaan vai paljon. Eivät kärsi niiden tekemistä tuhoista. Susia voi mennä katsomaan eläintarhaan.