Jalkakäytävä Iiroisentielle!

Ota yhteyttä adressin tekijään

Tämä viestiketju on automaattisesti luotu adressista Jalkakäytävä Iiroisentielle!.


Vieras

#1

25.04.2013 18:22

Olen 2 ja 4 vuotiaan pojan isoäitinä seurannut huolestuneena Iiroisentien liikennettä. Siinä on todella vilkas moottriajoneuvoliikenne. Ajonopeudet ovat aivan liian kovia kapealle ja melko huonolla näkyvyydellä eri suuntiin olevalla tiellä. Tiellä kulkee paljon myös yksin pieniä lapsia kouluun. On hienoa, että tällainen adressi on lähtenyt liikkeelle.
Laura Leppänen

#2 kaikkien näkökulmasta.

25.04.2013 19:02

Itse viiden pienen lapsen vanhempina kuljemme aina kauhulla kyseistä pätkää, kerran on ollut läheltä piti tilanne myös meillä ja henkilöautolla:/ Mutta myös itse ajaessani Iiroistentietä on aina kylmä hiki miettiessä jo valmiiksi tuleeko tällä kertaa vastaan pieniä lapsia pyörillä polkien haparoivasti ylämäkeä, jolloin saa aina pelätä että lapsi horjahtaa pyörällä auton alle tms. tai tuleeko kohdalle juuri bussi tai jokin iso auto ja siihen samaan syssyyn sitten nämä pienet koululaiset?!?! Siis aivan järjettömän vaarallinen tieosuus ja asiaan tulee tehdä muutos. teveisin,Laura ja Sami Leppänen, Peukaloisenpolku 5, 040-7717331. Päättäjät saavat ottaa yhteyttä jos haluavat keskustella asian vakavuudesta.
M. Aaltonen

#3

01.05.2013 10:28

Tekninen lautakunta on päättänyt remontoida Kallasten leikkikentän, jonka kustannusarvio on reilut 92.000 euroa. Tämänkin rahan olisi voinut käyttää Iiroisentien turvallisuuden lisäämiseen. Tällä rahalla olisi tehnyt jo aika pitkän matkan kevyenliikenteenväylää, kun maitakin on jo lunastettu etukäteen.

Vieras

#4

08.08.2013 06:41

ihan hyvä asia talvella tie kapenee vielä enemmän lumitalven aikana.
Saku Joutsamo

#5

08.08.2013 06:55

On hyvä muistaa, että koululaisten lisäksi tätä kapeaa ja jyrkkää mäkeä kulkee myös bussilinja. Paikka on niin vaarallinen, että perheet tuovat lapsiaan muutaman sadan metrin koulumatkoja omilla autoillaan. Tämä on täysin ymmärrettävää, tekisin itsekin samoin. Liikenne kuitenkin lisääntyy tästäkin syystä, joka lisää entisestään onnettomuuden todennäköisyyttä.
Veera Köpsi

#6 Toteutus

08.08.2013 14:41

Sain tänään kyselyn asian tiimoilta. Moni varmaan miettii, miten on mahdollista toteuttaa jalkakäytävä jo valmiiksi kapealle tielle.

Olemme olleet yhteydessä kaupungin suunnitteluinsinööriin, joka on vahvistanut, että jalkakäytävä on mahdollista toteuttaa kyseiselle tieosuudelle. Jalkakäytävää ei ilmeisimmin saada täysleveäksi, mutta kuitenkin sellaiseksi, että siinä mahtuu hyvin esim. vaunuillakin kävelemään.

Jalkakäytävän lisäämisen seurauksena ainakin sähkötolppia pitää siirtää ja tieosuutta leventää.

Vieras

#7

08.08.2013 17:09

Jalkakäytävä Iiroisentielle !!

Vieras

#8

08.08.2013 17:22

Jalkakäytävä Iiroisentielle pikkukoululaisten turvaksi!
Vieras

#9 Yksi huolestunut äiti

08.08.2013 19:13

Ajoin eräänä talvena Iiroistentietä töistä kotiin päin Kallasiin ja vastaani ajoi nuorimies autollaan keskellä tietä tuhatta ja sataa. Ajoin oman autoni melkein ojaan kun jarrutin ja yritin väistää tätä kaahaajaa. Onneksi tiellä ei ollut sillä hetkellä ketään jalankulkijaa, koska hänelle olisi varmasti käynyt huonosti. Arkiaamuisin tiellä seikkailee suuri määrä pikkukoululaisia samalla aikaa kun henkilöautot,mopoautot,mopoilijat,pyöräilijät,roska-autot,linja-autot ja jopa kielletyt rekka-autot puikkelehtivat tällä pikkuruisella tienpätkällä. Miten on mahdollista, että tällaisen kyläraitin varrella sijaitsee päiväkoti sekä koulu?

Vieras

#10

09.08.2013 06:28

Tämä asia on ollut esillä ennenkin. Me asukkaat haluamme toimenpiteitä ennen kuin se on jonkun lapsen osalta myöhäistä. Kallasen lapsilla ei ole muuta koulureittiä. Ensiaputoimenpiteenä toivoisin Iiroisentien läpiajon kieltämistä liikennemerkein ja uuden tien mainostamista paikallislehdissä. Autoilijoilla on nyt hyvät tiet sekä Naantalin että Raision suuntaan. Onko bussienkaan pakko ajaa Iiroisentietä?
Vanha Erkki

#11 30 km/h

13.08.2013 18:12

Bussireitti kaiketi muuttu Kallastenkatu->Tikankatu silloin kun uusi alue saa asukkaat (Kallastenkadun uusosuus).
Iiroisentie-->Kapponkatu vauhtisuoralle pitää laittaa korotettusuojatie postilaatikon/kaupan puoleiselle suojatielle.
Tikanmaan kaikki toiminnot sijaitsevat kaupan/risteyksen alueella. Ko suojatie on käytetyin ja vaarallisin Kapponkadun "kiitotien" ylityspaikka jota myöten kuljetaan kauppaan,kouluun, päiväkotiin (useampia) Kapponkadulle ja ´vanhalle` Kappontielle keskustaan ja alikulkuun pysäkille, Tahvion kouluun...
pj. Ismo Harjamäki
Vieras

#12 Raision Omakotiyhdistys ry

17.08.2013 17:32

Raision Omakotiyhdistys on mukana tässä hankeessa ja toivoo että asiaan saadaan ratkaisu Iiroisentien turvallisuuden takaamiseksi jalankulkijoille. Iiroisten tieltä pitää poistaa linjautoliikenne kokonaan ja siirtää kulkemaan kallasenkadun ja uuden liittymän kautta. Samalla pitäisi laittaa hidaste kallastenkadulle välille Iiroistentie ja Tiltaltinkauja koska uusi leikkikenttä on rakennettu mäiden katujen välille.