Homoseksuaalisuuden palauttaminen mielisairaudeksi

Ota yhteyttä adressin tekijään

Tämä viestiketju on automaattisesti luotu adressista Homoseksuaalisuuden palauttaminen mielisairaudeksi.

Sivuston ylläpitäjä on poistanut tämän viestin (Näytä tarkemmat tiedot)

10.06.2008 20:29


Mirja Kellokoski
Laukaa

#27

15.07.2008 04:24

Homous ei ole sairaus mutta homofobiasta kärsivät voisin kyllä mielelläni sulkea mielisairaalaan.
Pentti Vipuveräjä
Huippuvuoret

#29

15.09.2008 20:59

Homoudessa ei ole mitään pahaa, jos käyttäytyvär kuin normaalit ihmiset eli eivät lässytä tai vittoile käsillään "homomaisesti"
Julia Tiitinen
Kerava

#30 Luonnotonta?

03.12.2008 19:09

Määritteleppä ensin mikä sitten ON luonnollista? Jos olet tuommoisia vastaan niin olet varmaankin myös elinsiirtoja ja esimerkiksi keisarileikkauksia vastaan (vähän offtopic tiedän) sillä nämäkään eivät varmaan ole sellasia "luonnollisia" asioita. Jos olet "luonnottomia" asioita vastaan niin silloin sinun olisi oltava aikaa montaakin asiaa vastaan, muutenhan sinä harjoittaisit rasismia homoseksuaalisuutta kohtaan, eikös?

Paras ystäväni, joka on ollut ystävänäni ihan lapsesta asti on homoseksuaali. Ihan normaalilta ja luonnolliselta ihmiseltä hän minusta vaikuttaa, eikä ole muuttunut siitä ihanasta ihmisestä miksikään, vaikka hän tuli muutama vuosis sitten ulos kaapista.

Ärsyttävää huomata, että varsinkin miespuolisia homoseksuaaleja vieroksutaan heidän seksielämänsä vuoksi. Juuri tämmöiset ällöttävät kuvaukset homojen harjoittamasta seksistä ovat todella epärealistisia. Kyllä heteroidenkin keskuudesta löytyy jos jonkinmoista seksinharrastamiskeinoa.

Ja vielä sen verran, että homoja ja pedofiilejä ei voi missään nimessä laittaa samaan karegoriaan, sillä ihminen voi olla hetero tai homo ollessaan pedofiili. Pedofiilit satuttavat ja käyttävät seksuaalisesti hyväkseen LAPSIA, joka kiellettään laissa. Homot ovat suhteissa oman ikäisiinsä ihmisiin, kuten heterotkin. Siitä siis ei koidu vahinkoa suhteen kummallekaan osapuolelle.

Kirjoittaja on poistanut viestinsä (Näytä tarkemmat tiedot)

13.12.2008 16:46


Eveliina Hänninen
Tikkakoski

#32 Ei näin

14.12.2008 17:20

Järjetöntä rasismia.
Essi jäkälä
hamina

#33 mitä ihmettä!!!!

30.03.2009 18:35

ei sitten voinut muusta keksiä aihetta muuta kuin homoilusta. en niinkään sanoisi että homot ovat mielisairaita, heidän seksuaalinen suuntautuminen on vain samaa sukupuolta kohtaan jota ilmeisesti te muutte ette voi ymmärtää. minullakin on ystäviä jotka ovat homo -ja/tai biseksuaalisia ja hyväksyn asian ihan hyvin !!!!
Lollero Randomi
Tampere

#34

29.07.2009 01:20

Homoissa ei ole mitään pahaa. Normaaleja nekin on. Vaikka onkin vähän erilaisia. Mene selittämään tällästä paskaa muualle. :D
erno kolehmainen
lappeenranta

#35 ei helvetti

25.08.2009 12:35

tän adressin laatija on kyl itse vähän mielisairas :)
Jonna Paldanius
Raahe

#36 ..

25.08.2009 21:55

nyt kyllä repesin koko adressille niin että voi että..kaikki nyky aikana tietävät ettei homous ole sairaus paitsi ehkä jotku mummelit...kannattas sunki tän koko adressin kirjottaja yrittää sopeutua tänne 200-luvulle..

Kirjoittaja on poistanut viestinsä (Näytä tarkemmat tiedot)

29.08.2009 00:34


Tanja Lindroos
Riihimäki

#38 Iha älytöm "adressi"

23.11.2009 05:44

Joo homous on sairaus ja heterous on sairaus ja ruskeasilmäisyys on sairaus ja kasvissyönti on sairautta jne jne... Äly hoi älä jätä...

Yhdyn useimpien mielipiteisiin, esim. Niko Makkosen ja Heidi Mantereen..

t:hetero
Vieras

#39 Re: Homous

19.06.2010 22:35

#37: O H - Homous

olipa ihan hemmetin rakentava kommentti! ja vielä perustelut ja kaikki. Äitis on varmaa ylpee

COFFEESHOP-
Vieras

#40

19.06.2010 23:09

Jos homouseksuaalisuus on sairaus niin mikäs heteroseksuaalisuus on ? Tässähän herää kysymys että onko täällä enää minkäänmaan suuntautumiset sallittuja jos heteroiden mielestä homot on sairaita ja homojen mielestä heterot on sairaita.

Mun mielestä tälläsiä on ihan turha kirjoittaa, ja jos pakosti haluaa niin asian sais toki perustella. Ja tää artikkeli loukkaa homoja aika pahasti, ja tässä ei perustella mitään. Eli mikä tekee homoudesta mielisairauden ? Ja mitä ehdotat parannuskeinoksi ? Homojen eliminoimista ? vois olla kuule että kolmasosa maan väestöstä jouduttas teruastamaan siinä rytäkässä. Ja minkä takia ihmiset yleensä kirjottaa tälläsiä, mitä niillä on homoja vastaan ? Ei homot pure.

Ja sekin vielä että homoja ja pedofiileja verrataan keskenään, voi hyvä elämä. Homoseksuaali ja pedofiili on täysin eri asia. Pedofiilin mielenkiinto kohdistuu lapseen seksuaalisessa mielessä ja kiinnostus ei ole molemminpuolista. Kun taas homoparin kumpikin osapuoli rakastaa toisiaan. Ja mikäs siinä jos homotkin harrastavat irtosuhteita ? Harrastavathan heterotkin.

 


Vieras

#41 Minä vain.

24.06.2010 14:04

Aika hiton loukkaava adressi. Homot, lesbot ja biseksuaalit ovat normaaleja ihmisiä. Taidat olla ihan vítun homofobinen.

Vieras
Vieras

#42 Se on mielisairaus ja sillä hyvä.

25.06.2010 13:15

Yhdentekevää, onko lääkärikirjan kustantamo halunut maksaa enemmän se painattamisesta.

Silloin, kun päänupissa on pahastikkin vikaa (homot, spurgut, pedofiilit, liimanhaistelijat), ei ole taitoa tuntea myötähäpeää tapausta kohtaan.

Homot eivät ole itsestään lisääntyvä lajike, joten se on sairaus ja pakon omainen tarve saada samanlainen kokemus kuin naisella. Kukapa voisi kieltää naista käyttämästä farmareita tai harjoittavan pakaralihaksia kuntosalilla, mutta koitappa hyväksyä miehen ottamassa tavaraa sisään siitä mistä on kulkusuunta ainoastaan ulospäin. Ei onnistu.


Vieras

#43 juu

22.07.2010 02:05

adressin tekijä taitaa itse olla homoseksuaali, purkaa tunteitaan tälläiseen. pelkää itseään ja tunteitaan.

End of the Rainbow
Vieras

#44 Sateenkaarikansa, voi helvetti!

22.07.2010 20:49

Mitä tekemistä B-rapun pojilla ja lättäpillua paukuttavilla tytöillä on sateenkaaren kanssa? Ei varmaan mitään, saadaanpa kyseiset perversiot näyttämään lastenkin silmissä melko harmittomilta, lähinnä teletappiosaston leikeiltä! Tämä pervoporukka pääsee vielä kulkemaan kulkueessa sateenkaarivirka- ja valtiovallan erityisessä
suojeluksessa veronmaksajien rahoilla! Samaan aikaan toisaalla käydään tekopyhää keskustelua jonkun leikkimammutin vehkeestä... Tuli tässä pervoilun luvatussa maassa linnaa tai ei, niin omasta mielestäni kaasuiskun tekijöillä on toimissaan pointti!

Audun
Vieras

#45 Sairauteen on olemassa hoitokin

06.03.2011 00:36

Homouteen sairautena voitaisiin käyttää kemiallista kastraatiota yhdistettynä psykoterapiaan. Homouden tautiluokitushan poistettiin maailmalla syystä, että psykiatreissa, psykologeissa ja hoitajissa oli todistettavasti homoseksuaaleja ja kuten tiedämme jos jotakin sairautta esiintyy huomattavan paljon korkeasti koulutetun väestön keskuudessa, niin tautiluokitus poistuu ja aletaan puhumaan yksilön vapaudesta päättää elämänsä suunnasta ja rakkaudesta, unohtaen himot ja perversiot.

Ei mitään uutta siis ihmiskunnan historiassa ja homojen puolustus liittyen eläinlajien homoseksuaalisuuteen. Siis ihmisenkö tulisi mennä himoissaan apinan tasolle, kuvottavaa mutta totta tälle sairauksia puolustavalle nyky-yhteiskunnalle!

Vieras

#46

05.07.2011 01:23

...pähkähulluja adresseja...

Vieras

#47 Re:

12.07.2011 19:27

Aino

#48 Kukaan ei oo täydellinen, oli sitten hetero tai homo!

12.07.2011 21:49

Tuomitaan sitten kaikki erilaisuus  ja luokitellaan ne mielisairaudeksi (esim. kehitysvammaisuus, vammaisuus, juutalaisuus jne.)!

Mikä tekee ihmisestä huonomman, jos on homo/lesbo? Jos on hetero, tarkoittaako että ihminen on parempi? Heteroistakin löytyy myös huonoja ihmisiä.

Mitäs adressin luoja ajattelee pedofiliasta ja zoofiliasta? Pitäisikö nämä kaksi pitää luonnollisempana kuin homous.

eila

#49

26.01.2012 13:13

onko suomi poika pahempi nykyisellään ei motaa vuotta kun pilkattiin rotsalaisia osuiko omaan nilkkaan

Vieras

#50 Re: Kukaan ei oo täydellinen, oli sitten hetero tai homo!

28.07.2012 19:54

"Tuomitaan sitten kaikki erilaisuus  ja luokitellaan ne mielisairaudeksi (esim. kehitysvammaisuus, vammaisuus, juutalaisuus jne.)!"

No niinpä, joten toisinsanoen minä, jolla on ulkomaalainen sukunimi, tulee isoisoisältäni joka suomeen muutti. Isoisäni on suomalainen, isäni on suomalainen, minä suomalainen... olen siis mielenvikainen koska en ole "puhdas" suomalainen? En v*****a allekirjoita tätä sairasta adressia!!