Maahanmuuttajien tuet

Ota yhteyttä adressin tekijään

Tämä viestiketju on automaattisesti luotu adressista Maahanmuuttajien tuet.

vieras

#376 Kannattaa lukea niin Suomi24 -sivutojakin, kuin

11.08.2012 19:09

Fakta

#377 Tämä on faktaa

13.08.2012 15:41

#368: reuma äippä - muutaman fakta etuuksista 

 Reuma-äippä kirjoittaa totena tällaista soopaa: "sosiaalitoimisto maksaa heidän asuntolainoja ja ostaa asuntoja -he saavat ajokortin maksusitoomuksella, kuten myös myös auton ja kaikki sen kulut maksetaan - he saavat avoimia maksusitoomuksia mm. stokmannille. - sosiaalitoimisto maksaa kaikki heidän laskut, katsomatta mitä ne ovat - lisäksi heillä on mm. sopeuttamis raha joka tulee extrana joka kuukausi, oli tarvetta tai ei - he saavat lapsille harraste rahaa sekä kodin irtaimistoon. nämä ovat asioita mitä suomalaiset eivät saa. miksi maahanmuuttajien saldot saavat olla kymmeniä tuhansia euroja kun käyvät sosiaalitoimistossa?"

Uskomatonta millaista progandaa ja provosointia voidaan kirjoittaa. Sosiaalitoimisto ei todellakaan maksa asuntolainoja, autoja, ajokortteja asiakkailleen, oli maahanmuuttaja tai umpisuomalainen. Ja avoimia maksusitoumuksia, huh huh.

Aamu

#378 Turha adressi

13.08.2012 19:14

Satun tuntemaan maahanmuuttajia, ja heitä ei todellakaan neuvota tai paapota kotikaupungissani enempää kuin muita, päinvastoin. Palvelu sosiaalitoimistossa on nihkeää, työntekijät huomauttelevat, että pitäisi osata suomea, vaikka on asunut maassa vasta vajaan vuoden, eikä ole päässyt vielä kunnon kielikurssille. Työntekijät myös valittavat asiakkaan läsnäollessa, että hommat ei hoidu, kun tietokoneet eivät toimi, työkaveri on tehnyt virheen jne, asenteet ovat monella tapaa pielessä.
Itse toimisto on surkeassa kunnossa, sitä ei ole remontoitu luultavasti sitten 70-luvun.

Arja-Liisa Kangas

#379 Re: Ei ne nyt niin paljon saa...

13.08.2012 23:59

#5: hanne lahtela - Ei ne nyt niin paljon saa...

Kuulehan nyt! Miksi kuvittelet, että suomalainen ei tekisi työtä, jos siihen tarjoutuisi mahdollisuus? Miksi suuri osa suomalaisista on suorastaan "koulutettu" olemaan työtön? Tiedätkö, että riittävän pitkä aika työttömyyskortistossa koulii ihmisestä toimettoman ja vie kaiken yrittämisen halun?

Paltamon kunnassa viime keväänä tehtiin kokeiluprojekti, jossa jokaiselle kuntalaiselle oli järjestetty työtä ja heille maksettiin palkkaa koko kokeiluprojektin ajan. Siis Paltamossa ei ollut projektin aikana ainoatakaan työtöntä.

Projektin jälkeen haastateltiin kunnanjohtajaa ja kysyttiin hänen mielipidettään siitä, voisiko tämä onnistua pidemmällä aikavälillä ja olisiko mahdollista työllistää näin jokainen kunnan työtön.

Tiedätkö mitä kunnanjohtaja vastasi?

MEILTÄ LOPPUISIVAT VALTION TUET ja kunta elää niistä, joten se ei onnistuisi!!

Koko yhteiskuntajärjestelmä on vääristynyt. Vuosikymmeniä on kaunisteltu työttömyyslukuja kurssittamalla työttömiä aloille, joilla ei ole työtä. Vahtimestarit, merkonomit jne. jne. Joku vetää valtiolta koulutustukea suomalaisia työttömiä kouluttaessaan ....mihin ....... takaisin työttömiksi!

Mm. Tampereen illassa tapahtuu jatkuvasti seuraavaa. Suomalainen työtön kerää tölkkejä jatkaakseen kapeaa leipäänsä. Maahanmuuttajapoika kulkee uudet kuteet päällä, puhuu uuteen kännykkään ja juo kävellessään siiderinsä loppuun. Kun hän heittää tyhjän tölkin nurmikolle, suomalainen työtön tai eläkeläinen kumartuu sitä ottamaan, vaan somalipoikapa potkaisee purkin korkeuksiin jotta työtön suomalainen joutuu hakemaan tölkin kauempaa.

Tampereen lääkärikeskuksiin nämä, ei työperäiset maahanmuuttajat, pääsevät yksityislääkäreiden vastaanotolle milloin vain ja Suomen valtio maksaa heille käynnistä tutkimuksiin ja kaiken siltä väliltä.

Suomalainen veronmaksaja joutuu itse jonottamaan tuntikausia terveyskeskuksiin tai päivystyspoliklinikoille ja lopulta pääsee milloin minkäkinlaisen lääkärin huoneeseen. Suomen kansalainen joutuu maksamaan oman käyntinsä yksityislääkärille ja vieläpä pitämään pystyssä alati kasvavaa maahanmuuttajalaumaa valtion kiristäessä koko ajan hirttonuoraa suomalaisen veronmaksajan kaulalla.

Romanialainen kerjäläinen kilisyttää vaativasti pahvimukiaan suomalaisen nenän edessä ja puhuu samalla kännykkään. Kuka maksaa kännykkälaskun, jos elämä on kerjäämisen varassa? Kuka osti kännykän romanialaiskerjäläiselle?

Tampereen keskustorilla näkee päivittäin järjestäytynyttä rikollisuutta, jossa romanialaiskerjäläiset istuvat kuppeineen keskustan kaduilla ja heidän kuppinsa käydään säännöllisesti kokemassa pakettiautoista, jotka seisovat torin reunassa sijaitsevalla parkkipaikalla ja joiden rekisterinumerot eivät ole suomalaisia. Romanialaiskerjäläiset välittävt myös huumeita suomalaisnuorille.

Mikään näistä ei kiinnosta Tampereen poliisia. On aivan kuin jossakin olisi tehty sanaton sopimus näiden kerjäläisten oikeudesta toimia vastoin Suomen lakia.

Ei siitä ole kauankaan, kun kerrostalojen käytävissä oli kerjäämiskiellosta kertova kyltti. Miksi nyt on oikeus sotkea siisti katukuva ja pitkä kulttuurimme kerjäämällä täällä julkisesti? Miksi nyt on oikeus virkavallan ummistaa silmänsä järjestäytyneeltä rikollisuudelta kun sen tekee ulkomaalainen? Miksi kerjäläisillä on oikeus pilata lastemme elämä huumeita välittämällä? Tällaisen toiminnan tukeminen julkisen vallan taholta on tehnyt mm. romanikerjäläisistä suorastaan häikäilemättömiä suomalaista kohtaan. He ovat tietoisia siitä, että olemme kädettömiä heidänkanssaan ja että suomalainen juristi on pelkästään mielissään heitä puoltamassa, kun joku maksaa heille siitä hyvän hinnan. Ulkomaalaisellahan ei ole varaa palkata juristia, mutta valtio tai suomalainen hermonsa menettänyt itse maksaa hänelle siitä.

Missä on se maa, johon suomalaisen työttömän onnistuisi lähteä heiluttamaan kuppiaan jokaiseen kadun kulmaan, saatikka toimia sellaisen maan lakia vastaan?

Polle on karannut myös tässä asiassa valtion pilttuusta!

Sivuston ylläpitäjä on poistanut tämän viestin (Näytä tarkemmat tiedot)

14.08.2012 00:32


nytriittää

#381

14.08.2012 17:08

Vähän enemmän juu faktaa ja asiallisempaa argumentointia olisin kaivannut, mutta koska asia on erittäin tärkeä ja media tästä vaikenee, niin pakkohan tähän epäkohtaan on jollain lailla puuttua.
Ne tietävät eniten, jotka ovat vähiten perillä asioista.

#382 Re: Tämä on faktaa

14.08.2012 17:14

#377: Fakta - Tämä on faktaa

Valitettavasti olet väärässä. Kerro minulle, kuka maksaa maahanmuuttajan muotoikuteet, uudet "lääppimiskännykät" ja niiden laskut, bussiliput, asumisen, huonekalut, ruuan, lääkärinpalkkiot ja tutkimuspalkkiot?

Puhu vasta sen jälkeen, kun olet ensin vastannut näihin kysymyksiin!

Esimerkkejä ei tosiaan tarvitse keksiä!

#383 Re:

14.08.2012 17:23

#380: -

Esimerkkitapauksia ei todellakaan tarvitse keksiä!

Niistä kertovat kauhuissaan ne virkailijat, jotka näitä joutuvat paapomaan ministeriön käskystä.

Sivuston ylläpitäjä on poistanut tämän viestin (Näytä tarkemmat tiedot)

14.08.2012 18:02


Eipä näytä riittävän

#385 Re:

14.08.2012 22:50

#381: nytriittää -

En myönnä olevani sovinisti, rasisti, naivisti, nikotinisti, humoristi, basisti, alkoholisti tai mikään muukaan ismi, nisti tai
addikti, en pode hyperadaptaatiota, uniapeaa, narkolepsiaa, depressiota, kevätväsymystä, laktoosi-intoleranssia tai muuta motivaatiota, muotivaivaa tahikka pahetta enempää kuin kohtuullista on.

Kuitenkin myönnän olevani hivenen ennakkoluuloinen, varsinkin suomalaista laintulkintaa, romaneita ja somaleita kohtaan. Vaikuttaa ihan siltä, että saa tehdä, tai olla tekemättä ja käyttäytyä mitä ja miten tahansa, kunhan on somali tai romani ja pystyy osoittamaan, että hänen kulttuurinsa edellyttää vähintään näin poikkeavaa käytöstä.

Kun yksikin tietää todistettavasti että jossakin on olemassa yksi romani tai yksi somali joka haluaa oppia ja tehdä oikeata kokopäiväistä työtä, mitä se sitten onkin ja haluaa elättää sillä, ilman yhteiskunnan tukea ja/tai laittomuuksia, itsensä ja ne jotka ovat hänen vastuulleen asetetut sekä elävät edes suurin piirtein niin kuin on tämän maan tapa, lupaan hyväksyä tämän
yksilön varauksetta olemassa olevan todisteen suhteessa on ihonväri mikä tahansa, vaikka vihreä.

En vastusta Ruotsia, ruotsalaisia enkä ruotsinkieltä. päin ja vastoin, kannatan mitä lämpimimmin kaikkien vieraitten kielten, myös ruotsin opettamista, opiskelua, puhumista, kirjoittamista ja kaikkinaista hyödyntämistä kuin myös pelkästään harrastamista, mutta vapaaehtoisesti ja vain vapaaehtoisesti, koska se on vapaan maan vapaan kansalaisen oikeus.

On mahdotonta ymmärtää tätä perisuomalaista nöyristelyä, jolloin neljän -  viiden prosentin vähemmistö (jota todellisuudessa ei ole edes olemassa), jotka kaikki osaavat varmasti suomea, saa aikaan koko kansaa koskevan pakon, johonkin josta ei ole eikä ole koskaan ollut mitään hyötyä, vain runsaasti kuluja ja muuta haittaa. Suurin haitta on tietenkin se, että ruotsin pänttääminen vie opiskelijoilta liikaa kallista aikaa ja voimavaroja jostain tarpeellisesta tai peräti välttämättömästä. Meidän päättäjiemme on pakko ymmärtää ja myöntää se, vai siihenkö sisältyy sittenkin jotain pakottavaa, jota meille ei kerrota.

Meidän on aina annettu ymmärtää, että idässä on vihollinen ja lännessä ystävä. Siitä voidaan johtaa totuus: Sukulaisen ja ystävän ero; ystävän voi valita. Vihamiehen ja ystävän ero; vihamies ei tuota pettymystä.



 

Sivuston ylläpitäjä on poistanut tämän viestin (Näytä tarkemmat tiedot)

14.08.2012 22:59


RTT

#387 mitä helv..... ???

15.08.2012 08:24

#1: Petri Mäkinen - Levittäkää adressia!


Maahanmuuttajien tuet ovat käsittämättömän suuret Suomessa. Miksi veronmaksajien täytyy maksaa heille tyhjästä? Mikä oikeus maahanmuuttajilla on saada enemmän tukea kuin esim. suomalaisella opiskelijalla?

Tämä nyt on kaiken huippu,ei voi olla totta maksaahan niitten kuuluis !!!!

Liinu Loimunen

#388 Re:

15.08.2012 10:38

#380: -

Lueppas Aamu:n 378 kannanotto tältä sivulta!

Mistä johtuu, että työvoimatoimistojen ja Kelan virkailijoiden into ulkomaalaisten kanssa on suht`loppu? He, jos jotkut tietävät mistä täällä kirjoitetaan. Tapauksia ei tarvitse keksiä. Ota pois ruusunpunaiset silmälasisi ja avaa silmäsi, kun menet ulos, kaduille, toreille, mihin tahansa. Tee se myös klo 21:00 - 24:00 välisenä aikana,niin näet todellisuuden.

Kysymys ei tosiaankaan ole keksityistä JUTUISTA! Pahvimukien kanssa kerjäämässä olevat ahdistelevat kirjaimellisesti keskellä kirkasta päivää suomalaisia eläkeläisiä, jotka jo pelkäävät näitä hävittömiä kerjäläisiä. Jos menet valittamaan niin saat rasistin leiman!!!!!!

Katso itse, jos on haluat ymmärtää todellisuutta.

Yksityislääkäreiden vastaanotolla olen aivan henkilökohtaisesti vastaamassa maahanmuuttajien ilmaisista käynneistä joten älä sinä,joka et uskalla edes nimeäsi täällä mainita, puhu pas.....kaa.

Sivuston ylläpitäjä on poistanut tämän viestin (Näytä tarkemmat tiedot)

15.08.2012 11:47


LEENULIINU

#390 Re: Re: Re:

15.08.2012 14:21

#389: - Re: Re:

Laita lasit päähäsi "vieras" ja lue jos osaat: "Ota pois ruusunpunaiset silmälasisi ja avaa silmäsi, kun menet ulos, kaduille, toreille, mihin tahansa. Tee se myös klo 21:00 - 24:00 välisenä aikana, niin näet todellisuuden."

SIIS KUNMENET ULOS, KADUILLE, TOREILLE, ....................

Taidat "vieras" olla täällä soittaaksesi poskea ja häiritäksesi keskustelua. Huudellaksesi ilmaan tyhjiä lauseita. Saadaksesi riidellä ...... mistä vaan.

Sivuston ylläpitäjä on poistanut tämän viestin (Näytä tarkemmat tiedot)

15.08.2012 20:27



Vieras

#392

17.08.2012 09:29

nehän saa tonnin siitäkin kuussa et opiskelee kieltä itsensä eduksi
Mannerheim

#393 Aika kantaa vastuusi

19.08.2012 01:35

Jos et allekirjoita adressia, petät omat vanhempasi, isovanhemmat jne. Mutta pahinta on että petät oman maasi. Suomi taisteli siis sen takia että meitä voidaan käyttää hyväksi?

Mitä veteraanit sanoisivat? se on kuin sylkisitte heidän naamalleen siitä hyvästä että pelastivat suomalaisuuden.

Suomi on meille, suomalaisille verellä ja hiellä ansaittu.
Hallitus vaihdettava - asiat retuperällä - suomalaisia ei kuunnella missään

#394

19.08.2012 08:50

Käsittämätöntä politiikkaa! Tällekin ilmiölle löytyy varmasti myöhemmin selitys. Päättäjät panevat liiveihinsä rahaa maahanmuutosta aivan varmasti jossakin portaassa, sillä missä asiassa he olisivat joskus harrastaneet hyväntekeväisyyttä hyötymättä itse siitä. Mutta koska suomalaiset laitetaan kärsimään maahanmuutosta ja maahanmuuton kustannuksella, niin hyötymisen asiasta ei hiiskahdetakaan. Sikamaista, mutta kaikella on aikansa ja onneksi tämäkin kostautuu vielä lopulta niille, jotka tällaista harjoittavat.
IM

#395 Maahanmuuttajat

20.08.2012 21:55

Ei mitään tukia ilman työntekoa eli rahan ansaitsemista. Tienvarsien risusavottaan, jos muuta hommaa ei löydy.

Sivuston ylläpitäjä on poistanut tämän viestin (Näytä tarkemmat tiedot)

20.08.2012 23:28


JUSSUANE

#397 SAMAA MIELTÄ KANSSASI

21.08.2012 23:19

Olen itse joskus kirjoitanut saman adressin.. jonne tuli vissiinki kaikki maahanmuuttajat itkemään..! onnea sulle olen kannalasi kuolemaani asti! Me olemme oikeat kansalaiset! ja meidän uskontoja yritetään muuta! meiltä poistetaan joulut ja kaikki ne mitkä ovat MEIDÄN OIKEIDEN kansalaisten perinteitä! mutta jep! toivotaan että joskus asiat muuttuisivat! Terveisin yksin huoltaja äiti joka saa puolet vähemmän tukia KUN EN OLE MAAHANMUUTTAJA! :/

Sivuston ylläpitäjä on poistanut tämän viestin (Näytä tarkemmat tiedot)

22.08.2012 00:20


Moraali hukaSSA ,,!

#399 Kokoomus ja Sossut sama puolue ?

22.08.2012 16:11


Sossuista on tullut ,,,Kokoomuksen tukipuolue ,,,Hävetkää Sostemit ,,!
Missään muualla Euroopassa.... EI ISTU ÄÄRIOIKEISTO SEKÄ VASEMMISTO
Samassa hallituksessa !

Vieras

#400 kaikki mukaan Adressiin Kataisen eroittamiseksi

22.08.2012 16:16


Kokoomus tulee puhdistaa Rikollisista
Kuten jyrki Kataisesta,,Jakaa Suomalaisten rahat Saksan pankeille
kuin humalainen;;;; SAVOLAINEN,,,,!
Joka on väärentänyt kolme kokous pöytä kirjaa.
Vieläpä yhden niistä jossa ei kokousta pidetty lainkaan,,,!