Turun päivystävä eläinlääkäriasema vaihtoon!

Ota yhteyttä adressin tekijään

Tämä viestiketju on automaattisesti luotu adressista Turun päivystävä eläinlääkäriasema vaihtoon!.

ihmettelenpä vaan

#201 Adressin aloittajalle

27.05.2014 18:46

Koska aiot sulkea adressin ja laittaa sen eteenpäin Turun kaupungille? Nimiä alkaa ainakin olemaan listassa jo aika paljon.
Solevi

#202 Ainiin ja ..

28.05.2014 13:48

Taitaapi vielä osa päivystäjistä tehdä päivätyönsä Turun seudun muilla eläinlääkärivastaanotoilla ...nyt onkin pakko kysyä, että muuttuvatko he siinä kohtaa ammattitaidottomiksi, kun tulevat Tuhatjalkaan päivystämään ? Ihmettelempä vielä sitäkin, että allekirjoittajissa melkoisen paljon immeisiä paikkakunnilta, jotka eivät edes kuulu Turun Tuhatjalan päivystysalueelle ... mitkäs intressit ja omakohtaiset kokemukset teiltä löytyy..ihan vaan mielenkiinnosta kyselen ?
Niin ja mitä tuohon päivystykseen pääsemiseen tulee .. sopimus maakunnallisesta pieneläinpäivystyksestä ei kata niin sanottua virka-aikaa vaan ainakin Turun omien sivujen mukaan : pieneläinpäivystys palvelevat arkisin klo 16-8 ja viikonloppuisin perjantaista klo 16 seuraavaan maanantaihin klo 8. Poikkeuspäivinä, kuten arkipyhinä sekä joulu- ja juhannusaattoina, päivystys alkaa vastaavalla tavalla poikkeuspäivää edeltävänä päivänä klo 16 ja päättyy ensimmäisenä normaalina arkipäivänä klo 8. Turha kait aikaongelmissa Tuhatjalan henkilökuntaa syyttää, jos alueemme päättäjät tehneet tällaisia päätöksiä.
Agi-kissa

#203 Vale eläinlääkäreitä ?

29.05.2014 07:03

Luin näitä kommentteja ja sitä mitä kaikkea siellä on tapahtunut, onko kukaan selvittänyt onko klinikan henkilökunnalla kellään eläinlääkärin pätevyyttä ? Tulee vaan mieleen miten noin paljon voi mennä pieleen, jos on koulunsa käynyt eläinlääkäri.
Kuka tahansa voi perustaa klinikan ei siinä varmaan mitään estettä ole.

Jonkun viranomaisen pitäisi selvittää ja pyytää nähdä koulutoditukset henkilökunnalta.

Vieras

#204 koska adressi eteenpäin?

31.05.2014 17:36

Koskahan tämä adressi on menossa eteenpäin,tietääkseni Tuhatjalan sopimus loppuu tämän vuoden lopussa.

Vieras

#205 Kunpa olisi jo vaihtunut

04.06.2014 13:13

Jälleen menetetty yksi koira, tuhatjalkaan kelpasi kyllä rahat, mutta eivät ottaneet tosissaan omistajaa (eli minua) joka tiesi, että koiralla on ISO hätä, mutta koska en osannut vaatia mitään tiettyä tutkimusta, niin kotiinpa passitettiin. Ell kysyi multa, mitä MINÄ haluan koirasta tutkittavan??? Siis hetkonen, ei mun ole missään muualla tarvinnut ikinä alkaa eläinlääkärille kertomaan mitä sen pitäisi tehdä. Kipupiikin ansiosta koira jaksoi vielä vuorokauden ja vähän toista käynnin päälle, ja ilmeisesti näiden lääkkeiden vaikutuksen lakattua romahti niin huonoon kuntoon, ettei muuta vaihtoehtoa enään ollut kuin lopetus. Ei harmittaisi ollenkaan niin vietävästi, jos ell olisi vaivautunut ottamaan minut tosissaan ja uskomaan, että koira oikeasti ei ole kunnossa ja edes tutkinut koiran läpikotaisin. Kommentointi asemalla oli sitä luokkaa, että tänne kun ei kuuluisi tuoda kuin hätätapauksia.

Vieras

#206 Re: Adressin aloittajalle

30.06.2014 19:17

#201: ihmettelenpä vaan - Adressin aloittajalle

En sulje adressia ollenkaan, ja kaupungille on lähetetty meili jossa on linkki tähän adressiin. Auttaisi jos muutkin laittaisivat kaupungille meiliä..

Riikka


Vieras

#207 Adressi laitettu kaupungille vielä kerran

01.07.2014 11:57

Laitoin adressin vielä kertaalleen kaupungille kun nyt kilpailutetaan uudestaan päivystävä eläinlääkäriasema :)

Riikka
Vuhhuh

#209

09.07.2014 09:53

Meillä on asiakkaina oikeus saada rahallemme vastinetta. Siksi toivon, että pieneläinpäivystys siirtyisi asianmukaisille klinikoille pois Tuhatjalasta.
Valitse nimimerkki

#210 Re: Re: Hyvää ja palvelua saanut

09.07.2014 16:22

#37: Surullinen ja vihainen ex-koiranomistaja - Re: Hyvää ja palvelua saanut

Meillä sama kokemus, maksoin 350€ kissan hammaskivi -ja ientulehdus diagnoosista, vaikka yritin mankua, että tutkivat kissan kasvainten ja diabeteksen varalta. Kissa lopetettiin 4kk myöhemmin, koska kasvain oli jo niin valtava, että kissan maha oli paisunut keilapallon kokoiseksi. IKINÄ en veisi eläintäni enää tänne hoitoon!


Vieras

#211

10.07.2014 20:33

Oma rakkaani sai toukokuussa 2013 väärät lääkkeet munuaisten vajaatoimintaansa juurikin tuhatjalasta. Vääränlaista hoitoa, vääriä ruokia, väärät lääkkeet. Lokakuussa 2013 jouduimme lopettamaan rakkaani (eri asemalla), koska lääkkeet joita koirallemme määrättiin (munuaisten vajaatoimintaan) olivatkin lääkkeitä, jotka HUONONTAVAT munuaisia ja maksaa, sellaisia joita ei missään nimessä saisi määrätä munuais- tai maksavaivaiselle. Just joo. Onneksi rakkaani pääsi parempaan paikkaan. En suosittele KENELLEKKÄÄN turun tuhatjalkaa, en suosittelisi sitä edes suurimmalle viholliselleni.
Fanny

#212 #212

26.07.2014 08:23

Jouduin menemään Tuhatjalkaan koska koiraani puri kyy sunnuntaina. Eläinlääkäri tutki koirani ja sanoi hoitajalle että laitetaan tiputukseen, hoitaja vastasi siihen että voi hän yrittää. No hän sai ainoastaan aikaiseksi suoneen herneen kokoisen pullistuman. Sitten haettiin toinen ihminen ja hän koitti toiseen etutassuun. Silloin suoni löytyi mutta se meni kumminkin suonesta läpi, oli kuulemma kiero suoni. No vihdoinkin tippa saatiin laitettua takajalkaan. Muuten hoito oli ihan ok. Mielestäni tällaisissa tapauksissa jolloin eläin on jo muutenkin paniikissa mitään ei koiteta, vaan pyritään tekemään homma niin että se onnistuu heti!

No jouduin lähtemään seuraavana yönä samaisen koiran kanssa uudestaan, koska turvotus oli laskeutunut etutassujen väliin ja iho oli muuttunut aivan tummanpunaiseksi. Mieshoitaja otti meidät todella ystävällisesti vastaan ja rapsutteli ja höpötti koiralleni. Tuolloin tuhatjalassa ei ollut ruuhkaa, ainoastaan toinen koira jota juuri kotiutettiin.
Sitten pääsimme eläinlääkärin huoneeseen ja tuo ulkomaalainen nuori nainen tuskin koski koiraani , ei edes kuunnellut sydäntä. Sanoin että koirani on myös yskinyt, ei kuitenkaan jatkuvasti. Hän oli sitä mieltä että se ei ole yskää vaan kakomista, olin tuosta kyllä itse eri mieltä. Sanoi vaan että voit jättää koiran jos haluat nesteytykseen yöksi. Silloin kysyin että onko tarkoitus että minä päätän millainen hoito on koiralle tarpeellista. Siihen en kunnollista vastausta saanut. Sanoin lähteväni kotiin ja seuraan tilannetta ja otan aamulla yhteyttä omaan e.lääkäriin. Antibiootit saimme mutta emme minkäänlaista muuta opastusta tuolta eläinlääkäriltä.
Ymmärtäisin jos tuolloin olisi ollut kiire, mutta näin asia ei ollut. Ainoa positiivinen asia oli tuo mieshoitaja, joka myös sanoi että hänkin ymmärtäisi jos olisi kiire. Olen tottunut että eläimeen luodaan jonkinlainen kontakti ennen kuin aletaan määräämään läkkeitä ym. Ja kuten yllä mainitsin niin koirani oli aika paniikissa koska oli juuri vieraillut siellä, niin tuon kontaktin luominen olisi ollut mielestäni tärkeää.
Tästä on kulunut noin kaksi viikkoa ja koirani voi hyvin. Valitettavasti en voi suositella Tuhatjalkaa kenellekkään, koska jos maksan palveluista niin sitä palvelua haluan myös saada!! Teki mieli kysyä kyseiseltä eläinlääkäriltä, minkä takia hän on valinnut tämän alan jos ei edes tahdo koskea eläimiin. Ymmärtäisin jos kyse olisi isommasta koirasta, mutta koirani on bichon frise ja todella kiltti.
kattia kans

#213 Re: Tuhatjalka

01.08.2014 12:53

#70: MP - Tuhatjalka

Samaa mieltä. Voisivat vaikka käydä katsomassa Raision Vettorissa miten hommat hoidetaan erinomaisesti kerta toisensa jälkeen :)


Vieras

#214 Re: #212

05.08.2014 11:10

#212: Fanny - #212 

 Hmm. Joskus se kanylointi ei vaan kerralla suju edes kokeneelta hoitajalta tai lääkäriltä. Varsinkaan jos koiralla on ne "muljusuonet". Että ihme narinaa taas tästäkin. Varmaan huvin vuoksi siellä tökkivät reikiä koiraan. Voi luoja. Saati sitten jos omistaja ei osaa pitää  koiraa aloillaan.

Täält näi

#215 Re: #212

07.08.2014 10:45

#212: Fanny - #212 

Meilläkin on samanlaisia kokemuksia samaisesta lääkäristä. Meidän tapauksessa kyse pienemmästä jyrsijästä ja hän ei suostunut tutkimaan kyseistä eläintä. Ei pyytänyt edes hoitajaa avuksi tai edes pyytänyt meitä avustamaan. Miksi tosiaan toimii eläinlääkärinä, jos ei eläimiin edes uskalla koskea. Sekä todella ainut paikka v-s alueella johon pääset päivystys aikaan. Jos ei osaa, niin sitten pitäisi antaa edes neuvoja mihin mennä tai keneen ottaa yhteyttä. Siis ottaen huomioon kiireellisyys. Esim lähete Helsinkiin tms jos kiireellinen...Sitäkin paha arvioida ilman tutkimista. Se, että ei tutkita mitenkään ja lähetetään kotiin erittäin sairaan eläimen kanssa. Meidän tapaus ei taas päättynyt onnellisesti. Voin tässä jossain vaiheessa laittaa pidemmän version kun on aikaa. Tapahtui samoihin aikoihin kuin sinun.

sarianna

#216 Re: päivystys rutiini tappaa

08.10.2014 16:18

#151: MIKKI -  

 en yhtään epäile, minullekkin on päivystyksessä valehdeltu kursailematta lässytten minulla on huonoja uutisia ja pyydetty kissan lopettamista. leipääntyneen oloinen lääkäri tulkitsi laboratorio testejä "defaultilla" eli normaali käytännöllä ottamatta kissaa itseä huomioon.

kun taas toinen lääkäri sanoo että on tehtävä kaikki mahdollinen taloudellisten ja eläinsuojelullisien seikkojen puitteissa.

sairaiden eläinten kuolemaan saattamisella voi olla rodunjalostukselliset motiivit jotka pitää lopettaa. eläinlääkärit tarkkailuun, eläinten kaltoin kohtelu ammattipiireissä on todellinen uhka

ja rikollista toimintaa.

sarianna

#217 Re: Re: #212

08.10.2014 16:22

#214: - Re: #212 

 jos ei osaa, vaihtaa alaa ja antaa sellaisen tehda jota huono(t) kokemus ei haittaa vaan on tehnyt aina oikein, ei voida vedota siihen että on hankalaa koska on kuitenkin olemassa hoitajia ja lääkäreitä jotka osaavat. ei saa pitää töissä henkilöä joka aiheuttaa turhaa kärsimstä, ja vetoaa aina että "virheitä sattuu" kyse on elämästä ei pullan paistosta.


Vieras

#218 Re: Re: Re: #212

09.10.2014 01:04

#217: sarianna - Re: Re: #212 

 ja tämä ei taida ymmärtää itsekään, mistä puhuu.


Vieras

#219

02.08.2015 19:38

Kissa ei saanut mukaan kotiin lopetettavakai vaan piti siitäkin maksaa yli 100 euroa. Ainahan me olemme lopettanut eläimet itse, eläimelle tuttu ja turvallinen ympäristö.Muuten vähän haiskahtaa rahastukselta kun joutuu maksaa kissan tiputuksesta ja muutamasta verinäytteestä + yhden yön seurannasta hiukan yli 1000 euroa.

Vieras

#220

14.08.2015 18:04

Olen itse kahdesti käyttänyt ko eläinlääkäriä hätätilanteessa ja molemmilla kerroin toinen lääkäriasema lopulta pelasti eläimen
nalle

#221 Re:

29.12.2015 16:11

#211: -  

 Ihan samat kokemukset tuosta karmeasta eläinlääkäriasemasta. n.kaksi vuotta sitten. Tosi töykeät hoitajat, " lääkäri"

tuskin koulutettu eläinlääkäri. Ensin lääkittiin munuaisvaivaa ym. ym. joka selvästi oli pelkkää rahastusta. Pieni koirani,

(alle vuoden vanha) kuoli pian sydänvikaan, joka olisi pitänyt tutkimuksissa selvitä.

koiran mummu

#222 koira kuoli

06.08.2016 07:00

Poikani koira kuoli vajaassa 24 tunnissa

Tampereen tuhatjalan lääkärin mukaan yöllä hoidossa käynyt koiran tila EI ollut vakava, kuoli seuraavana päivänä käsiin.

Mikä on vakavaa??