Aseiden totaalikiellon vastustaminen

Ota yhteyttä adressin tekijään

Tämä viestiketju on automaattisesti luotu adressista Aseiden totaalikiellon vastustaminen.

Vieras

#176 Re: On totta

17.10.2010 13:51

#157: Paavo Tertsunen - On totta

No tä ei ihan pidä paikkaansa aseita ja niiden saatavuutta valvotaan ja kaikki huulendaalit ei asetta saa..tällä nykyisellä aselailla tehdään haittaa ja hallaa metsästystäja urheiluammuntaa harrastavilleeli tuhotaan ja vaikeutetaan hyvää harrastusta...ase ei yksin tee mitään vaan sen käyttäjä....jos haluaa saada aseen niitä kyllä saa pimeiltä markkinoiltakin luvattomia pelejä nää on vaaraksi muille ja ase lupia tiukentamalla luvatomat kamppeet lisääntyy.....rikollisuutta ei saada kitkettyä koskaan pois että mitään vahinkoa ei pääsisi tapahtumaan....

Heikki Saarinen
Vieras

#177

13.11.2010 23:08

Ei ase tapa vaan ihminen.
Tapio Pohjalainen
Vieras

#178 Mistä näitä älyttömyyksiä oikein satelee ?

19.11.2010 10:48

Yhteiskuntamme 'moniarvoistumisen' huumassa kaikkien vähemmistöjenkin ääni tulee aina vaan kuuluvammaksi, eikä siinä sinällään mitään pahaa olekaan.
Sen sijaan jos jonkun selvän vähemmistön voimin pyritään polkemaan selvän enemmistön oikeuksia ei mitenkään istu vallitsevaan oikeustajuun.
Aseiden (esim. metsästysaseet) totaalikiellon ajajat ovat ja pysyvät marginaalissa.
MIKKOO
Vieras

#179 Säälittävää

09.12.2010 02:43

Juu en itse ole paljon pistooliammuntaan ole perehtynyt. Hieno laji kylläkin ei siinä mitään. Itse ammun skeettiä ja trappia. Ja kyllä sitä hirvitauluakin tulee heiluteltua. (sakon 308 kivääri löytyy kaapista). Ja mitä noihin koulupoikiin tulee ? Niillä EI OLE MITTÄÄN SAATANAN TEKEMISTÄ metsästäjien, urheiluampujien ja muitten aseharrastajien kanssa. Joten tollaset puheet voi loppuu ennenku edes alkaa. Kyl mä sen tiedän että se on helppo käyttää tollasta tapahtumaa hyväkseen tälläsessä tapauksessa. Se henkisten ongelmien hoito on tosin hyvä olla olemassa. Mutta pitää myöntää vaan se tosiasia, että niitä hulluja kun on vaa maailma täynnä !!! Ja jos ite haluisin tekemällä tehdä sitä tuhoa ni kyllä mä ton auton tost pihalt ottaisin ja vetäisin sil tohon keskustan 4-5 ruuhkaan nii lujaa mitä myllyst irtoaa :) Kannattais varmaan ne autot kieltää !!! Tai sit vähä kattellaa et kelle niit korttei myönnetää (eli jonkuu psykiatrin kautta inssiin). :DDDD Aivan naurettavaa räpellystä.

Se kielto on aivan naurettava. Ei sille ratahaulikollekkaan ollu mikään vaikea niitä lupia saada ni aivan hyvin ne hauliaseetkin voi kieltää. Antakaa kansanedustajat jo olla. Teillehän vaan nauretaan. Juu ei siin mitää viskipullo menny koht, mä taidan ajaa tohon grillille hakee iltapalaa :D
Kimmo Koljonen
Lahti

#180 Re: aaaaa

20.12.2010 00:18

#4: hannu pulkkinen - aaaaa 

Nuo kouluampujat olivat nimenomaan yrittäneet hakeutua psykiatriseen hoitoon, eikä sitä heille myönnetty, koska halitukset Lipposesta alkaen ovat leikanneet määrärahoja.

Vieras
Vieras

#181 Nyt loppui armeijan suosittelu

20.12.2010 22:11

Olen ollut aiemmin erittäin maapuolustushenkinen. Kiitos kokoomuksen Anne Holmöundin, demarien, rkp:nja ja siis kaikkien muiden hallituspuolueiden ja jopa median ajojahdista maamme tunnollisinta väestönosaa vastaan, en enää suosittele nuorille asepalvelusta. Olen saanut muutaman nuoren kannattamaan sivaripalvelusta. Tämä maa ei ole niiden nuorten arvoinen enää. Nuoret älkää menkö enää armeijaan. Se on kuulkaa väärin opetella niiden pelottavien aseiden kanssa pelaamaan. Ja ei näitä ihmisiä kannata puolustaa, ne eivät ansaitse sitä enää. He ovat natseja, koska pakottavat kansalaiset jätepumppaamoihin, rokottteisiin josta saavat lahjuksensa, oman asevastaisen ideologiansa he ajavat lakialoittein kuulematta alan surkeita järjestöjä. Reserviläisjärjestö eritoten saa hävetä, hävetä surkeaa toimintaansa. Luuletteko saavanne vielä ääniä. En koskaan äänestä nykyisiä hallituspuolueita, ja suosittelen kaikille muillekin sitä samaa.
Vielä harrastava

#182 Re:

28.12.2010 06:57

#9: Inkeri Raunio -  

 Voi PYHÄJYSÄYS ettäkö radalla aseita säilytettäisiin? Siis kokonainen asevarastoko? Kuuleppa Inkeri: Se olisi kaikkein paraspaikka jos haluaisi eroon aseestaan.  Ampumaradat on kaukana asutuksesta, todella maaseudulla suurimmaksi osaksi. Sillä metsästysasetta käytetään luonnossa. Ne nallipyssyt joita olet kuullut kaupungeissa käytettävän niin ne voi kyllä säilyttää samassa paikassa kaupunkiradalla. Kunnon asearsenaalia haluavat ottavat selvää syrjäisestä ampumaradasta ja käyvät hakemassa aseet pois kenenkään estämättä. Saattavat purkaa koko ratarakennuksenkin.  Olisiko järkevää nousta tyvestä puuhun ja aloittaa asennekasvatuksesta?.  Joka ikinen päivä televisio työntää muutamaa murhaa ja muuta väkivaltaa tuutin täydeltä. Nuoriso katsoo silmittömän tappamisen olevan normaalia toimintaa. Samoin kuin nettipelit ja jopa leikkikalut ovat väkivaltaa ihannoivia. Jos tosiin mennään onko tämän lain laatiat ajatelleet kuinka yksinkertaista on tehdä toimiva ase aivan autotallityönä? Ei tälläiset kravattilait estä aseen väärää käyttöä. Kyllä lyäjä aseen löytää jos ei muuta niin ottaa kengän jalastaan.

Olli Häkkinen
Vieras

#183 Vasta alussa

24.01.2011 22:29

Sympatiaa keräilijöitä kohtaan. Olen alkanut harrastaa keräilyä. Aseet pilataan dekomalla, eikä lupia meinaa saada... Järki käteen päättäjät.... Ilotulitteet pois myynnistä. Niillä enemmän tuhoa saadaan!!!!!!

Vieras

#184

18.02.2011 11:15

"Ampumaharrastajat" ampukoot leikkiaseilla.

Adressin tekijä on poistanut tämän viestin (Näytä tarkemmat tiedot)

10.03.2011 00:08


Adressin tekijä on poistanut tämän viestin (Näytä tarkemmat tiedot)

10.03.2011 00:52


Adressin tekijä on poistanut tämän viestin (Näytä tarkemmat tiedot)

10.03.2011 01:01


Adressin tekijä on poistanut tämän viestin (Näytä tarkemmat tiedot)

10.03.2011 01:11


Jouko Mäkelälammi
Vieras

#189 pelko on aseena

14.03.2011 17:44

Mielestäni pelko on aseista tänä päivänä pahin!? Sellaistenkin kansalaisten, jotka eivät harrasta minkäänlaista metsästystä, saatikka ampumaurheilua, tulisi jo huomata mistä tässä kaikessa on kyse. Maalaisjärjen käyttö on suomesta tapettu pelolla ja historian tietämättömyydellä!

Vieras

#190

20.07.2011 17:57

Asemiehet puhuvat kaikkialla, että eivät unohda Kokoomus/kepu/RKP/Demari/vihreän puolueen lahjaa, eli aselakia. Aselaki teki minusta innokkaan Persun ja sainkin varmaan kymmeniä puhuttua Persuksi lähinnä muiden mokien vuoksi, joita edellinen hallitus teki aselain lisäksi. Oikeastaan on vaikea löytää lakimuutosta, jonka tuo porukka olisi tehnyt tavallisen suomalaisen hyväksi. Kyllä edunsaajat olivat ihan muualla.

Vieras

#191

07.08.2011 12:17

Pikkusieluiset poliitikot yrittävät kerätä istopisteitä oikomalla mutkat suoriksi. Aina kertyy mukaan tietämättömiä, jotka vastustavat kellokkaiden perässä lähes kaikkea.

Adressin tekijä on poistanut tämän viestin (Näytä tarkemmat tiedot)

23.08.2011 20:24Vieras

#193

22.09.2011 10:50

on se kumma kun metsästäjienkin lupa ehtoja kiristetään.nyt kärsii aseliikkeet ja aloitteleva metsästys sukupolvi.ei ihme kun metsästys seurat ukkoutuu!

Vieras

#194

07.12.2011 20:58

Jos näitä kouluampumisia halutaan vähentää niin tämä on täysin väärä keino.
Jos jotain pitää rajoittaa, mitä mun mielestä ei pidä, mutta jos pitäis niin ennemmin rajoitettais ettei murrosikäinen saa isompaa asetta kuin vasta reilu parikymppisenä. Luulis että siihen mennessä on tullut järkeä päähän että suurimmat koulukiusaamisesta syntyneet tappopatoumat on häipynyt.
:)

#195 Re:

19.12.2011 14:03

#9: Inkeri Raunio -

no joopa... ja autot voisi säilyttää työpaikan parkissa, ettei niillä ajeta kenenkään päälle kotimatkalla ja mitäpä niillä siellä kotona tekisikään ko.. kö..  köh...  veitset ja kirveet voi säilyttää vaikka kaupassa, nehän voi sieltä aina tarvittaessa hakea edellyttäen että ne myös sinne heti käytön jälkeen palautetaan ko, kö, köh...


Vieras

#196

02.01.2012 23:11

Holhousvaltiossa taas yritetään mennä siitä mistä aita on matalin.Poliitikkojen on helpoin saada näin näyttämään siltä että he ovat tehneet ongelmalle jotain.Pohjoismainen hyvinvointivaltio jatkaa murenemistaan,vapaa kansa vapaassa maassa.Miksi kansa (me) hyväksyy että tehdään lakeja jotka ovat kansaa vastaan?Pitäisikö vaalien aikaan ottaa paremmin selkoa ehdokkaasta jolle äänensä tuhlaa,jälkikäteen on huono enää vaikuttaa.On nähty ennenkin että jos Suomessa on säädetty epäonnistunut/turha laki niin sitä ei voi muuttaa,päättäjäthän eivät tee virheitä ja huonon lain peruminen olisi virheen myöntämistä.

Sivuston ylläpitäjä on poistanut tämän viestin (Näytä tarkemmat tiedot)

03.01.2012 00:06


Sakari

#198 Oikoluku!

05.03.2012 19:40

Pyytäkää joku äidinkielen perusopinnot suorittanut henkilö oikolukemaan adressi.
Ei tuollaista kukaan älykäs ihminen kehtaa allekirjoittaa.
ju hu
Adressin tekijä

#199 Re: Oikoluku!

21.03.2012 20:42

#198: Sakari - Oikoluku!

Tärkeintä ei ole ulkoasu vaan ajatus.

Jos haluat, niin muokkaa adressi uusiksi. Liitän sen sitten alkutekstien joukkoon.


Vieras

#200

21.04.2012 16:04

En ole ampunut aseella, enkä pidä väkivaltaisesta käytöksestä, jota monet ase kädessä riehuvat usein harrastavat. Mutta aseet ovat myös harrastus, enkä tue niiden kieltämistä. On jokaisen oma asia päättää tarvitseeko hän asetta vai ei, toki toivon, että asuisimme yhteiskunnassa, jossa niitä ei tarvittaisi.