Vetoomus Nuijamaan koulun puolesta

Ota yhteyttä adressin tekijään

Tämä viestiketju on automaattisesti luotu adressista Vetoomus Nuijamaan koulun puolesta.


Vieras

#1

05.10.2013 16:03

Kyläkoulut on säilytettävä. Samalla säilyy monimuotoisuus ja maalla asumisen edellytyksistä yksi tärkeimmistä.
nimimerkki

#2

09.10.2013 06:35

Suunnitelmana on ollut ennen lapsien koulun alkamista rakentaa talo vanhoille kotikonnuille ja kasvattaa myös oma jälkikasvu tutuissa lapsuuden maisemissa. Mikäli koulu lakkautetaan, niin omalta osaltani hautaan tämän ajatuksen lopullisesti. Samoin tekee varmesti moni muukin lapsiperhe. Päivittäinen koulumatka Lauritsalaan on liian pitkä (ja nykyisellä tiellä myös turvaton) alakouluikäiselle kuljettavaksi. Kyllä pienen koululaisen koulupäivän jälkeen täytyy jäädä aikaa leikeille ja läksyjen tekemiseen koulukyydissä istumisen sijaan.

Viime vuosina Nuijamaalla on lapsiperheiden määrä alkanut jälleen lisääntymään, mutta koulun lakkauttaminen on kuolinisku tälle kehitykselle. Ei Nuijamaa tätä menoa ole enää mitään muuta kuin venäläisten rajanylityspaikka.

Näiden säästöjen toteutuessa, aiemman suunnitelman sijaan, meidän perheen asuinpaikka tulee olemaan jossain ihan muualla kuin Lappeenrannassa..

Vieras

#3

10.10.2013 16:32

Koulun lakkauttaminen olisi raskain ja kohtuuttomin teko pieniä koululaisia kohtaan! Samalla se olisi isku myös koko kylän toiminnalle. Ei voi kun ihmetellä päättäjien järjettömyyttä. Tällä tavoinko kaupunki elävöittää maaseutua?!?!

Vieras

#4

13.10.2013 09:58

Tosi huono jos Nuijamaan koulu lopetetaan.Tosi pitkä matka pienillä koululaisilla.Järkeäpäähän päättäjät.
JI

#5 Tuetaan toisiamme

15.10.2013 20:36

Meidän kyläkoulu ollaan myös lopettamassa:

http://www.adressit.com/vetoomus_levijoen_koulun_puolesta