VAKKA-SUOMEN SAIRAALAN PUOLESTA

Ota yhteyttä adressin tekijään

Tämä viestiketju on automaattisesti luotu adressista VAKKA-SUOMEN SAIRAALAN PUOLESTA.

jjrl

#51 järki lapasee

22.11.2013 18:24

On meinaa pikkase helpompaa (esim) työtapaturma jos vaiks tulee joku haava noissa hommissa nii en minä kyl turkuu siin kohtaa lähde vedättää, vuotaa kuivii enne maskuu! Et järki taas siihe kätee jos sellane joltai löytyy. Ps jos terveydest tingitä tai niide palveluist voidaa samal unhottaa kaikki muuki, terveys o ykköne!
ostetaan myös rautatieasema ja erottaja!

#52 onko uudessakaupungissa oma sairaala?

22.11.2013 20:08

Saatan olla väärässä, mutta oletan, että Vakka-Suomen sairaalan omistaa edelleen TYKS, vaikka johtaja Sobyllo kirjoittikin paikallislehteen sairaalan tekevän samanlaista yhteistyötä Rauman kanssa kuin TYKSIN kanssa, tuo tuskin on mahdollista. Raumalla ratkaistaan asiat itse, koska he OMISTAVAT sairaalansa, me ukilaiset emme omista sairaalasta edes rakennusta, joten on varmaan turha puhua omasta sairaalasta ja hieman ristiriitaista haukkua Tyksiä siinä samassa yhteydessä. Sairaala on myyty jo vuosia sitten ja siksi päätöksiä ei tehdä täällä, eikä varsinkaan kunnanhallituksessa.

Omasta sairaalasta on siis aivan turha puhua, ellei kunta osta sitä takaisin, joka olisikin tässä tilanteessa ainoa tapa turvata sen olemassaolo. Tyks tuskin säilyttää tätä Uudenkaupungin etäpesäkettä, jossa avoimesti arvostellaan kantasairaalan toimintaa. Syöttävää kättä ei kannattaisi purra.

Pahoin pelkään, että me kuntalaiset saamme kovasti väärää informaatiota sairaalasta ihan palkittua paikallislehteämme myöten, jonka päätoimittaja kirjoittaa Sopyllon tavoin mm. ambulanssin kustannuksista hieman oudolla matematiikalla. Samalla kun perätään laskelmia sairaanhoitopiiriltä niin lehdessä kerrotaan miten kunta joutuu maksumieheksi kasvavista ambulanssikuluista. Aina ei potilaita kuljeteta ambulanssilla ja mikäli ambulanssi kutsutaan paikalle potilaan toimesta ja hänet kuljetetaan kantasairaalaan, niin käsittääkseni laskun maksaa KELA, eikä kunta, kuten väitetään. Kannattaisi ainakin tarkistaa onko asia näin ja jos on niin kannattaa varmaan kirjoittaa asia niin kun se on tai ainakin toimittajan kannattaa.

On hienoa, että sairaala yhdistää voimia ja saa ihmiset barrikaadeille, mutta pitäisi myös miettiä, että mitä siihen banderolliinsa kirjoittaa. Ensinnäkin kunnasta ei olla lopettamassa terveydenhuoltoa, eikä edes sairaalaa ja toiseksi se ei ole meidän oma. Kannatan sairaalan hankkimista omaksi ja sen saumatonta yhdistämistä terveyskeskuksen kanssa, jolloin vahva perusterveydenhuolto hoitaa ja ennaltaehkäiseen suuremmat ongelmat.

Pahassa hädässä haluan ambulanssiin, joka kiikuttaa minut TYKSin ovelle Turkuun ja sitten saliin, jossa on uusimmat laitteet ja paljon osaavaa henkilökuntaa.

Vieras

#53

23.11.2013 07:43

Aluesairaalan toiminta säilytettävä, ehdottomasti !!!!!

Kike

Vieras

#54 Re: Perusoikeus

23.11.2013 07:45

Tärkeysjärjestys

#55 Adressikin on tavallaan kansalaisäänestys...

23.11.2013 09:49

...mutta ihan mielenkiintoinen oikean kansalaisäänestyksen kysymyksen asettelu olisi: Omalla kohdallasi,itse sairastuessasi, valitsetko mieluummin Suomen -ellei koko Euroopan- hulppeimman sairaalan kaikkine taideteoksineen ja neliöineen vai sen, että me suomalaiset yritämme taata sinulle lääkärin ja hoitajan, jotka tarjoavat sinulle tarvitsemasi lääkityksen ja hoivan (ja joita kustannuksia sinä olet omilla verovaroillasi ollut maksamassa)?

Hienoa, että aluesairaalat ovat ajamassa yhteistä asiaa, ihan Arkadianmäellä asti! Nyt Ike ja Kike ym. kansanedustajat: On aika näyttää mihin pystytte; siihenkö miksi me mm. teidät sille mäelle äänestimme. Aika moni meistä äänestää seuraavissakin eduskuntavaaleissa.

Vieras

#56

23.11.2013 12:54

Toivon todella hartaasti, että upeasti ja nopeasti toimiva lämminhenkinen sairaala säilytetään entisellään.

Vieras

#57

23.11.2013 12:57

Pitäkää sairaala entisellään. Kiitos!

Vieras

#58

23.11.2013 13:04

85-vuotiaana on raskasta kulkea kilometrien päähän sairaana.
vieras

#59 Sairaaloita lisää

24.11.2013 07:02


Uraani-Kemikaali avolouhos Talvivaara on tuhonnut Uraani-Kemikaaleilla puhtaan Suomen vesistöt.

Kirjoittakaa alle Adressi : Vesistöjen Puolesta -Stop Talvivaara !

Oululaisille juotetaan tämä myrkky koktaili !


Vieras

#60

26.11.2013 13:35

Turku meinaa tappaa kaikki meidän aluesairaalamme,jota me vastustamme henkeen ja vereen.Tälle täytyy saada stoppi,eikö millään ole enää mitään väliä.
Selvinpäin

#61 Re: onko uudessakaupungissa oma sairaala?

02.12.2013 07:51


#62 卐 PERSU 卐

15.05.2020 12:07

 

 

        X        

 

 

*SAMPURAN SWEDUT !

 

ENSIN MATUTETAAN HELSINKI SIPOOTA MYÖTEN JA SIT KITISTÄÄN KU MAAHANMUUTTO SYÖ TEIJÄNKI TERVEYS PALVELUT !

 

TURVATAAN SUOMALAISET TERVEYS KESKUKSET KOKO SUOMESSA JA SIT TUKEKAA (OMASTA) PUSSISTANNR NIITÄ KÖYHIÄ SOMPPUJA SINNE AFRICCAAN

 

1€ PER NÉGRU AFRICCAAN ON SAMA KU 4 MILJARDIA MUT 400.000 SOMPPUA TEKEE SAMAN VERRAN SUOMESSA ELI 10.000€ KANSALAIS ISLAMI SOPUTUMIS TULOILLAAN =4 MILJARDIA

 

:(

 

IMPOSIBLE MISSION LIKE TOM CLANCY SAY !