Teemu Mäki pois professorin virasta

Ota yhteyttä adressin tekijään

Tämä viestiketju on automaattisesti luotu adressista Teemu Mäki pois professorin virasta.

relativisti

#26

09.06.2011 04:13

Turkisten käyttö on ihan yhtä raakaa ja typerää kuin tuo kissan tappaminen. Tuo "normaalia elinkeinoelämää ja yrittäjyyttä" nyt on ihan naurettava peruste, eikä se pyhitä mitään eläinrääkkäystoimintaa. En ole nähnyt videota, mutta sen tiedän, että turkistarhaus se vasta kidutusta on.

Vieras

#27

31.08.2011 19:10

Teemu Mäki on myös Voima-lehden kolumnisti.

Syökää lihaa älkääkä koskaan äänestäkö vihreitä tai vasemmistoliittoa.
diipadaapa

#28

09.11.2011 20:16

ihmisten kaksinaismoralismi paljastuu tässä loputtomassa "kissantappovideon" kauhistelussa. kaupat ovat pullollaan eläintuotteita, jotka on tuotettu eläimiä kiduttamalla ja täällä jaksetaan itkeä yhden kissan perään. TM teki videon opiskeluaikana, tapauksesta on yli 20 vuotta aikaa. Eikö yhtä ihmistä ole kiusattu jo ihan riittävästi? Suunnatkaa energianne eläinsuojelutyöhön jos eläimien kohtelu noin kovasti jaksaa kiinnostaa.




N

#29 PETA

07.01.2012 01:33

ILMOITETTU ASIASTA JA LINKISTÄ MYÖS SINNE. JATKAN RAIVOKKAASTI OPERAATIOTANI LISÄÄ. KIITOS SINULLE ADRESSIN ALOITTAJA OLET HYVÄN TYÖN ASIALLA.
N

#30 ISOT KIITOKSET

07.01.2012 01:38

ISOT KIITOKSET TEILLE KAIKILLE JOTKA VAIVAANTUVAT ALLEKIRJOITTAMAAN TÄMÄN ADRESSIN

Vieras

#31 3 lasta

07.01.2012 03:45

Sopiva kavattajaksi, millaisia metodeja voidaan käyttää asioiden läpiviemiseksi lasten kasvatuksessa?

Vieras

#32

07.01.2012 05:54

Todella hyvästä syystä tehty adressi. Tähän ei ole häpeä panna nimeään, päinvastoin siinä pitäisi jo olla 5miljoonaa.

Vieras

#33

07.01.2012 08:26

Eikös tämä kyseinen herra ole nyt Paavo Arhinmäen taustajoukoissa. Kertonee jotain ko. presidenttiehdokkaan arvomaailmasta.
PA

#34 Re: Olipa hyvä vertaus..

07.01.2012 09:37

#18: Lars VonTrier - Olipa hyvä vertaus..

"Teoksen 90 minuutista siis 84 minuuttia oli IHMISEN VÄKIVALTAISTA HAKKAAMISTA JA MURHAAMISTA JNE.. Ja asiaksi nousee...KISSA???"

 

Asia ei ole kissa, vaan kissan murha ja sen päälle runkkaaminen, johon Teemu Mäki syyllistyy. Teemu Mäki ei ole teoksessaan hakannut ja murhannut ihmisiä, käsittääkseni, joten häntä ei voida syyllistää niistä. Mäki ei ole missään vaiheessa katunut tekoaan, joten hänen täysjärkisyytensä on hyvä kyseenalaistaa edelleen.

Teemu Mäen taiteen huonoutta korostaa myös se, että hän on yrittänyt järjettömän pitkällä tekstillä selittää teostaan yleisölle. Hyvä taide ei vaadi selittelyä. Se avautuu ihmisille selittelemättäkin.

Joidenkin mielestä taiteen tehtävä on shokeerata. Kun kaikki rajat on rikottu, ei jäljellä ole enää muuta shokeeraava kuin pienten lasten silpominen elävältä ja niiden ruumiiden seksuaalinen hyväksikäyttö. Tähänkö me haluamme mennä? Tosin tuotakin varmasti tapahtuu, mutta mitkään taidepiirit eivät vielä kehtaa hyväksyä sitä taiteeksi. Onko Suomi tällä saralla ensimmäinen?

 

Sanna Teissala

#35 Re: Olipa hyvä vertaus..

07.01.2012 11:49

#18: Lars VonTrier - Olipa hyvä vertaus.. 

 Kuinhahan tarpeellista tälläisen taiteen tekeminen on? Onnistuiko Teemu Mäki herättämään meidät tavalliset tallukat ajattelemaan omaa pahuuttaan/välintpitämättömyyttään? Vai onnistuiko hän vain pilaamaan maineensa kansan syvissä riveissä? Itse olen nähnyt muutamia puoltavia kommentteja (ehkä noin kaksi) erilaisilla keskustelupalstoilla. Täällä näemmä on muutamat kulttuuri-ihmiset uskaltaneet ihan kunnollakin puolustaa Mäen taidetta. Ikävä kyllä Lars: suurin osa ihmisistä on sellaisia kuin minä, ei sellaisia kultturelleja taiteentuntijoita kuin sinä tai Mäki.  

Itse koen tuon taiteen erittäin halveksuttavana tiettyjä ihmisryhmiä kohtaan. Niitä ihmisiä jotka tekevät pyyteetöntä vapaaehtoistyötä. Kuitenkin jokaisen ihmisen pitäisi tehdä jotain hyvää tässä maailmassa. Sitä pitäisi pyrkiä herättämään himisissä: halu auttaa omalta osaltaan. Miettiä esim sitä naapurin vanhuksen luona vierailua kuin ennemmin marista kuinka taas toisen naapurin koira pask..antaa kävelytien reunaan (no meni vähän asian vierestä mutta ymmärtänet että täälläkin on ihmisten välinpitämättömyyttä mietitty).

Itse teen eläinsuojelutyötä ja en ikinä pysty kuvittelemaan että voisin tuon Mäen kohdata ilman että "tirvaisisin mustan silmän" (no ainakin jollain tavalla suullisesti halveksuntani osoittaen..). Josko hän ei teostaan nauttinut, mutta hän kuitenkin pystyi kyseiseen tekoon ilman mitää tunnontuskia (ei kadu, ei näe pienen kissan kärsimystä, tekisi tekonsa uudelleen). Miksi sellaista henkilöä sanotaan? Persoonallisuushäiriöinen on varmaan se oikea sana. Ja näitä persoonallisuushäiriöisiä on työelämässä korkeissakin viroissa. Ja he saattavat aiheuttaa paljonkin tuskaa ja kärsimystä työtovereilleen ja alaisilleen. No voihan olla että tämä arvioni menee pieleen mutta ensimmäisenä tuli mieleen että joku persoonallisuushäiriö on taustalla mikä ei tietenkään poissulje sitä etteikö kyseinen henkilö voisi olla älykäs.

Sanna Teissala

#36 Re: erittäin epäilyttävää

07.01.2012 11:51

#20: Sarianna Tamminen - erittäin epäilyttävää 

 Jahas eli nyt kuin luin tämän niin arvaukseni persoonallisuushäiriöstä saa vahvistusta. Kiitos Sarianna että kerroit kokemuksestasi!


Vieras

#37

07.01.2012 12:13

Kuinka kaikki ne, joilla on tuhon törkeään eläinrääkkäykseen ja hullunomaaiseen käyttäytymiseen ollut osaa, kehtaavat naamaansa enää näyttää? Tai kutsua itseään ihmiseksi? Sillä heitä ei voi lukea inhimillisyyden pariin....paremminkin tulevat tuolta alamaailmoista ja heillä on pient sarvet päässään....
kuvottavaa

#38 yhteiskunta sairastunut....

07.01.2012 12:24

Se, että tällaisen sairaan julmuuden nimittäminen taiteeksi on sairasta MUTTA vielä sairaampaa ja suoranaista julmuuteen taipuvaa mielenvikaisuutta osoittaa se, että se ja sen tekijä on vielä palkittu!!!! Kuvottavaa!!
Tämä osoittaa vaan sen, että tämänkaltainen taloudellisen hvyivoinnin aikaansaama sivilisaation muoto alkaa tulla pikkuhiljaa tiensä päähän, niinkuin historia jo todistaa että kaikenlainen rappio, eettinen ja moraalinen vallitsee yhteiskunnassa ja sen valtarakenteissa ennen tuhoutumista. Kun elämä menee liian hyvin eikä tarvitse kamppailla henkensä pitimiksi metsästä marjoja ja sieniä keräten, niin sairas mieli keksii pahoinvointia ja levittää sitä "taiteena" muillekin.

Viedään tämä ajatus loppuun asti sitten! Meillä on vankilat täynnä näitä nimeämättömiä "professoreita" ja "taiteentekijöitä", kukahan heille vinkkaisi hyvän tulonlähteen?! Miksi yhdelle? Tasa-arvon vallitessa sen "ansaitsevat" nekin tappajat ja murhamiehet, jotka eivät tehneet niistä videota! Todisteitakin on kun on tullut tuomio näistä "taideteoksista" Taiteen ja uskonnon nimissä on tehty ne kaikkien julmimmat teot joilla tarkoitus pyhitetään.

Vieras

#39 Re: Re: Olipa hyvä vertaus..

07.01.2012 12:31

#34: PA - Re: Olipa hyvä vertaus..

"Teemu Mäen taiteen huonoutta korostaa myös se, että hän on yrittänyt järjettömän pitkällä tekstillä selittää teostaan yleisölle. Hyvä taide ei vaadi selittelyä. Se avautuu ihmisille selittelemättäkin."

Asia on juuri näin! Vai tekikö T.Mäki "taidetta" kaltaisilleen kriitikoille joille ei kukka- tai maisemataulut enää riitä...taiteen pitää räjäyttää pää, koskettaa..sama se vaikka kääntäsi siusukset nuri pääasia, että koskettaa??!! Mitähän se kertoo näistä ihmisistä jotka vaativat tämänkaltaista liikutusta?!?


Vieras

#40 Re: Re: Olipa hyvä vertaus..

07.01.2012 12:35

#35: Sanna Teissala - Re: Olipa hyvä vertaus..

Mutta sepä onkin erittäin huono yhdistelmä; persoonallisuushäiriö ja älykkyys! Älykäs pystyäkseen toteuttamaan persoonallisuushäiriönsä ilmentymiä ja sitten selittämään ne oikeutetuiksi, ja toiset toopet uskoo.

Hanna Korell

#41 Re: Re: erittäin epäilyttävää

07.01.2012 12:46

#36: Sanna Teissala - Re: erittäin epäilyttävää

Olen myös sitä mieltä, että Teemu Mäki kärsii jostain persoonallisuushäiriöstä. Psykopaatithan osaavat olla hyvin hurmaavia ja vakuuttavia niin halutessaan, ja ilmeisesti tähän ansaan ovat monet pudonneet. Erään tutkimuksen mukaan johtavassa asemassa olevista ihmisistä 3 % on psykopaatteja, kun muusta väestöstä heitä on n. 1 %.

Ei normaali ihminen tee sellaisia taideteoksia kuin tämä professori, ilman katumuksen häivääkään. On yksinkertaisesti hävettävää, että näillä meriiteillä ihminen valitaan professoriksi.


Vieras

#42 Re: erittäin epäilyttävää

07.01.2012 12:55

#20: Sarianna Tamminen - erittäin epäilyttävää

"Hänellä on liikaa valtaa, hurmannut kriitikot ja taiteen piirit täysin, joka on todella vääristynyttä ja laittaa kyseenalaiseen valoon nämä taidekoulut kuin myös taitelijapiirit joita Mäki ympärillään pyörittää tai jotka ovat Mäen omakseen ottaneet."

Nämä ovat narsistisia piirteitä. Joita kyseinen "taidevideo" vahvistaa.

Sanna Teissala

#43 Re: Re: Re: Olipa hyvä vertaus..

07.01.2012 13:23

#40: - Re: Re: Olipa hyvä vertaus.. 

 No sanos muuta! Ja he pystyvät vielä oivallisesti manipuloimaan meitä empatiaan kykeneviä hieman yksinkertaisemmalla katsantokannalla ja sanavarastolla varustettuja.

rembrandt

#44 Oksettava tyyppi

07.01.2012 13:56

Miten on mahdollista että täysi kusipää voi olla tuommoisessa virassa tai sitten tietysti nykytaide on sairasta.

Vieras

#45

07.01.2012 14:03

Minkä takia kissavideota ja sen tekijää pitäisi ymmärtää? Eläimen turha tappaminen on typerää ja tuomittavaa eikä varmasti herätä ketään toimimaan maailmanlaajuisia vääryyksiä vastaan yhtään tehokkaammin kuin ennenkään.
Teoksen tekijä ylevästi väittää, että tarkoituksensa oli ravistella meitä tavallisia tallukoita huomaamaan kaikki nämä vääryydet ja toimimaan niitä vastaan, mutta minusta vaikuttaa, että hän vain teki yhden järjettömän vääryyden lisää.

Kirjoittaja on poistanut viestinsä (Näytä tarkemmat tiedot)

07.01.2012 14:06


maria

#47 LAATTA LENTÄÄ....

07.01.2012 14:18

KAIKKI IHMISET TIETÄVÄT JO ETTÄ ON SOTAA, NÄLÄNHÄTÄÄ, VÄKIVALTAA YM. ************, OVAT NÄHNEET SITÄ MEDIASTA TUUTIN TÄYDELTÄ JA SEN SEURAUKSENA JOKAINEN MIELENTERVEYDELTÄÄN TERVE IHMINEN PYRKII PARANTAMAAN MAAILMAA KOKOAJAN JA KÄYTTÄÄ AIKANSA RAKENTAVALLA TAVALLA, MUTTA TEEMU MÄKI KÄYTTÄÄ AIKANSA HANKKIMALLA KISSAN, TAPPAMALLA SEN, MASTURBOIMALLA SEN PÄÄLLE, PERUSTELEMALLA SITÄ TAITEELLA JA NAUTTIMALLA MEIDÄN VERORAHOJA, JOTKA NEKIN VOISI MENNÄ SINNE NÄLKÄÄ NÄKEVILLE. LUKUUNOTTAEN KAIKKI SIVEETTÖMÄT OKSETTAVAT JUTUT(ISOÄIDIN SILMÄÄN NAIMINEN JA PROSTITUUTION LAITTOMUUDEN KRITISOIMINEN) VOIMME VAIN ODOTELLA MILLOIN TÄMÄ "TAITEILIJA" TAPPAA LAPSEN, RAISKAA JA PERUSTELEE SITÄ TAITEELLA. VIELÄKÖ JOKU HALUAA PUOLUSTELLA TEEMU MÄKEÄ??
maria

#48 Re: erittäin epäilyttävää

07.01.2012 14:36

#20: Sarianna Tamminen - erittäin epäilyttävää

Joo, sitä on varmaan käytetty lapsuudessa seksuaalisesti hyväksi ja nyt se purkaa sen pahan olonsa taiteeseen ja nimenomaan viattomiin luontokappaleisiin. Eikai sillä ole lapsia?? Menis hoitoon!!!

Kirjoittaja on poistanut viestinsä (Näytä tarkemmat tiedot)

07.01.2012 14:53



Vieras

#50 Paras vastaus =D

07.01.2012 15:33

"Asia on juuri näin! Vai tekikö T.Mäki "taidetta" kaltaisilleen kriitikoille joille ei kukka- tai maisemataulut enää riitä...taiteen pitää räjäyttää pää, koskettaa..sama se vaikka kääntäsi siusukset nuri pääasia, että koskettaa??!! Mitähän se kertoo näistä ihmisistä jotka vaativat tämänkaltaista liikutusta?!?"