Adressi Israelin tueksi!

Ota yhteyttä adressin tekijään

Tämä viestiketju on automaattisesti luotu adressista Adressi Israelin tueksi!.

J.C.
Vieras

#251 Kuin pässit narussa

01.06.2010 12:19

Traagisista uutisista huolimatta, on myös ilo huomata kuinka taaskin löytyy ihmisiä, jotka eivät ole taipuvaisia nielaisemaan ihan jokaista vihervasemmistolaisen lehden sivuille oksennettua hysteriapurkausta. Ilo huomata kuinka paljon on ihmisiä, joiden ajattelu ei ole satunnasiten toimittajien talutettavissa. Tälläkin kertaa täysi tuki Israelille, mutta ei automaattisesti tai tavan vuoksi. Tuki on ansaittava myös jatkossa.

Vladimir Lenin
Vieras

#252 Eläköön Israel

01.06.2010 12:44

Me kommunistit tuemme suurta Neuvostoliiton ystävää Israelia.

Juhani Starczewski
Adressin tekijä

#253 TIISTAI 01.06.10

01.06.2010 13:20

1. ON TUNNUSTETTAVA, että minulla on pala kurkussa aloittaessani käsitellä tämän
”Free Gaza” operaation ilkeitä jälkiselvittelyjä. Tällä hetkellä, kun ei ole täysin selvää, miten kaikki tapahtui ja mikä johti mihinkin, jää tuntuma, että siinä meni pieleen kaikki, mikä voi mennä pieleen.
Armeijalla oli kuukausi aikaa tutkia ”humanitäärisen saattueen” taustatekijöitä ja niiden siitä etukäteen antamia lausuntoja, mutta joko niihin ei uskottu tai ne sivuutettiin.

VIISI ALUSTA kuudesta suostuivat IDF:n sotilaitten käskyyn keskeyttämään matkansa ja ohjaamaan laivat Ashdodin, mutta kuudes kieltäytyi antaen ymmärtää, että sen matkustajat tulevat asettumaan vastarintaan, mikä on koodisana väkivallalle, IDF:n mahdollista miehitys-yritystä vastaan. Barak selitti lausunnossaan, että kieltäytynyt alus, Mavi Marmara, oli turkkilaisen humanitäärisen apusäätiön (IHH) valvonnassa, joka tunnetaan väkivaltaisena, terrorismia tukevana äärijärjestönä. Sen Mavi Marmarassa olleet jäsenet vannoivat taistelevansa kuolemaan asti, ellei heitä päästetä Gazaan. Heidän taisteluhuutonsa oli ”Muista Khaibar”, joka oli viimeinen juutalaiskaupunki Arabiassa, jonka muhamettilaiset tuhosivat v.628 ja murhasivat sen asukkaat; naisia ja lapsia myytiin ajan tavan mukaan orjiksi. Matkustajilta takavarikoitiin tusinoittain veitsiä, minkä lisäksi he käyttivät hyökätessään alukseensa helikoptereista laskeutuvia sotilaita vastaan puisia ja metallikarttuja, lasinkappaleita, työvälineitä ja mitä käsiinsä saivat. Osa näistä näkyy INN:n artikkeliin liittyvässä kuvassa. http://www.israelnationalnews.com/News/News.aspx/137803 http://www.wnd.com/index.php?fa=PAGE.view&pageId=160673

WND kertoo, että Free Gaza operaation puuhamiehiin kuului Obamaa lähellä olevia henkilöitä, William Ayers ja Bernardine Dohrn, ”Weather Underground” terrorijärjestön perustajia, sekä Jodie Evans, ”Code Pink” radikaalijärjestön johtaja. Nämä kolme henkilöä ovat aiemminkin osallistuneet Free Gaza järjestön toimiin, mm. järjestämällä kansanmarssia Kairosta Gazaan sekä kiihottamalla mielenosoituksia Egyptissä. Yksi marssi Kairosta Gazaan sovittiin Egyptin viranomaisten kanssa siten, että 100 marssijaa päästettiin Gazaan, jossa heitä oli ottamassa vastaan Hamasin valtaapitävät viranomaiset Ismail Haniyehin johdolla.
http://www.wnd.com/index.php?fa=PAGE.view&pageId=160661

ARMEIJAN suunnittelijat olisivat voineet varautua väkivaltaan, mutta sen sijaan helikoptereista yksitellen Mavi Marmaraan lasketuilla sotilailla oli väripalloja ampuvat kiväärit. He kuvittelivat menevänsä tavanomaisen mieltään osoittavan joukon keskelle, eivätkä olleet varautuneet siihen, että kolmisenkymmentä patukoilla, kartuilla ja metallitangoilla olevaa murhaavaan mielialaan kiihotettua terroristia hyökkäsi heidän kimppuunsa hakaten heidät puolikuolleiksi. Ainakin kaksi sotilasta heitettiin laidan yli alemmalle kannelle. Terroristeilla oli selvä taktiikka erottaa sotilaat toisistaan siten, etteivät he voineet tukea toisiaan. Kymmenen sotilasta hakattiin sairaalakuntoon, kolme heistä on kriittisessä tilassa.

SOTILAAT pyysivät lupaa käyttää aseitaan vasta havaitessaan, että he olivat kuoleman
vaarassa. Ainakin kahdella sotilaalla on ampumahaavoja, ja eräs heistä sanoo nähneensä, miten heitä kohti ammuttiin, ja lisäksi heitä pommitettiin tainnutus- ja petrolipommeilla. Sotilaat aloittivat ammunnan tähtäämällä jatkoihin, mutta kaaosmaiseksi muuttunut tilanne johti kymmenen matkustajan kuolemaan ja usean kymmenen haavoittumiseen. Alus saatiin lopulta valvontaan erikoiskoulutettujen mellakkapoliisien noustessa laivaan.
Haavoittuneet vietiin sairaalaan; aamulla 37 matkustajaa ja viisi sotilasta oli vielä hoidossa. 150 laivojen matkustajaa tutkittiin eilen, heistä 40 tuli Mavi Marmaralta. 40 pääosin turkkilaista ja kreikkalaista matkustajaa suostui lentämään suoraan kotiinsa valtion kustannuksella.
15 matkustajaa kieltäytyi paljastamasta henkilöllisyyttään ja heidät passitettiin vankilaan.
http://www.haaretz.com/news/diplomacy-defense/video-israel-navy-troops-storming-gaza-flotilla-1.293380

2. YNETNEWS.COM kertoo että Mavi Marmara aluksen 500 matkustajaa siirretään
alustavan kuulustelun jälkeen laiturille, mistä heidät kuljetetaan suljetuilla busseilla Ela vankilaan Beershebassa. Heille annetaan kullekin alusvaatteita, toalettitarvikkeet, huopa, pyyheliinat ja muita tarvikkeita. Kuhunkin selliin mahtuu 2-4 vankia. Heidän kohtelunsa tuntuu ruhtinaalliselta verraten siihen, miten Egypti tai Syyria kohtelevat vankejaan. Laivoissa olleita matkustajia oli n. 700, heistä neljä Israelista, loput 40:stä maasta. Mukana oli Islamilaisen liikkeen pohjoisen haaran kevyesti haavoittunut johtaja sheikki Raed Salah, jota kuulusteltiin ennen vapauttamista, sekä arabi-kansanedustaja Haneen Zoabi, joka oli mukana Mavi Marmaralla, ja joka vieraili Libyassa luvatta. Knessetin sisäinen valiokunta keskustelee hänen erottamisestaan Knessetistä ja syyttämisestä valtionpetoksesta. Hän syytti puolustusministeri Barakia ja pääministeri Netanyahua sotilaitten lähettämisestä hyökkäämään avustus-tarvikkeita kuljettavien alusten kimppuun avomerellä. Yhdellä naisella oli alle 2-vuotias lapsi mukanaan. http://www.ynetnews.com/articles/0,7340,L-3897136,00.html

3. ISRAELIN kolumnistit toteavat melkoisen yksituumaisesti, että Israelin viranomaisten julkiset ilmoitukset olivat taas kerran pahasti myöhässä. Tämä avasi koko mediakentän Israelin vihollisina tai vihamielisinä pidettyjen yhtiöitten kuten Al-Jazeera TV:n käyttöön jotka levittivät englanninkielellä Turkin propagandan levittämiä tulkintoja tapahtumista.
Mavi Marmaralla oli turkkilainen TV-kameramiehistö, joka lähetti kuvia ja tietoja isännilleen.
MAVI MARMARAN ottaminen valvontaa toteutui 4.30 aikaan aamulla. Hallituksen edustaja ei osannut antaa mitään tietoja median edustajille vielä 09.00 aikaan. Vasta 10.00 apulais-ulkoministeri Danny Ayalon kertoi epätäydellisessä lausunnossaan, että on havaittavissa yhteyksiä Free Gaza järjestön ja al-Qaidan välillä, mitä media piti perättömänä.

ISRAELIN virallinen tiedostustoiminta nukkui iltapäivään saakka, minkä aikana maailman maat tuomitsivat Israelin kohtuuttoman väkivaltaiset valtausoperaatiot. Kreikka keskeytti lentokoneitten yhteisharjoitukset, joiden oli määrä kestää torstaihin. Saksa vaati tutkimusta tapahtumista ja YK:n turvallisuusneuvosto kutsuttiin koolle Turkin vaatimuksesta. YK:n pääsihteeri Ban ki-Moon antoi Israelia tuomitsevan lausunnon Sudanista vaatien Israelilta täyttä selvitystä, miten kaikki tapahtui.

ISRAELIN VIRALLINEN taho antoi lausuntonsa vasta 15.45 maanantaina, yli 12 tuntia myöhässä. IDF oli filmannut tapahtumia Mavi Marmaralla, mutta sitäkään ei annettu julkisuuteen ennen iltapäivää. Otteita filmistä esitettiin TV-ssä pitkin iltapäivää väsyksiin asti. Niissä selviää ”rauhantahtoisten avustustarvikkeita toimittavien matkustajien” todelliset ilmeet: Sotilaita hakattiin pitkillä kartuilla, puukotettiin, heitettiin laidan yli alemmalle kannelle. Lopulta nähtiin apujoukkojen saapuminen paikalle, jonka seurauksena ainakin 9 matkustajaa sai surmansa, mitä edelsi 7-8 sotilaan hakkaaminen tohjoksi. Matkustajat sitoivat helikopterin sotilaiden käyttämän köyden aluksen mastoon kuvitellen voivansa pudottaa sen mereen.
Monelta taholta on vaadittu puolustusministeri Ehud Barakin eroa, mikä tuskin toteutuu.

4. OPERAATIO Free Gaza laivasaattueen miehittämisen jälkiseurauksista muutamia.
Pääministeri Benyamin Netanyahu keskeytti vierailunsa Kanadassa ja peruutti tiistaiksi sovitun tapaamisen presidentti Barack Oman kanssa, ja palaa kotiin kokoamaan palasia.
VÄKIVALTAINEN mielenosoitus puhkesi Umm el-Fahmissa sinne kantautuneitten väärien huhujen vuoksi, että Saed Salah olisi kuollut tai vaarallisesti haavoittunut Mavi Marmaralla. Kivien heittely ja piiloleikki poliisin kanssa jatkui pitkin iltapäivää tässä Galilean kaupungissa. Kolme poliisia haavoitti kivistä, ja kolme mielenosoittajaa pidätettiin.
SATOJA vasemmistolaisia mielensoittajia kokoontui IDF:n päämajan lähettyville Tel Avivissa protestoiden IDF:n toimia Free Gaza saattuetta vastaan. He huusivat herjauksia ja syyttivät Israelia fasistiseksi valtioksi, jota tuleekin boikotoida. Satakunta vasta-mielenosoittajaa kerääntyi läheisyydelle, mutta poliisi esti joukkojen yhteenotot. Myös Turkin lähetystön edustalla osoitettiin mieltä, mutta tämä Turkkia vastaan sen osallisuudesta operaatioon.
Turkki kutsui lähettiläänsä Ahmet Aguz Celikkolin kotiin, jo toistamiseen.
JERUSALEMIN Pariisi-aukealle kokoontui satakunta vasemmistolaista osoittamaan mieltään, mikä sai ohikulkijat heittämän katkeria syytöksiä heitä kohti. Poliisi joutui sielläkin erottamaan kokoontuneet ihmisryhmät toisistaan väkivallan estämiseksi.
ISRAELISSA on kaikesta huolimatta rauhallista muutamia pienehköjä mielenosoituksia lukuun ottamatta. Poliisi sanoo, että mieltä saa osoittaa, mutta ei väkivaltaisesti.
ISRAELIN ARABIT ovat uhanneet uudella intifadalla, mutta merkkejä siitä ole näkyvissä.
PA:n puheenjohtaja Mahmoud Abbas kutsui tapahtumia merellä ”lahtaukseksi” (slaughter), ja julisti kolmen päivän suruajan. Tämä voi vaikuttaa keskusteluihin Israelin kanssa.
NÄKYVIN seuraus eilisen päivän tapahtumista on voimistunut vaatimus Gazan saarron lopettamiseksi. Sitä vaati Ban ki-Moon ja monet muut valtion johtajatkin.

5. AL-AKSA säätiö syyttää, että Israelin arkeologit kaivavat taas al-Aksa moskeijan perustuksia. Aiemmin on ollut puhetta siitä, että arabien ajan taju heittää oudosti; menneet ja tulevat ovat ihanassa sekasotkussa nykyisyyden kanssa, mutta nyt täytyy kysellä koskeeko sama suuripiirteisyys myös heidän paikantajuaan?
JERUSALEMIN työntekijöitten uusiessa kaupungin ikivanhoja vesi- ja viemärijohtoja he törmäsivät syvällä maan sisällä vanhoihin holvattuihin muureihin, jotka ovat kannatelleet muinaisia vesijohtaja. Vesijohtotöitä tehdään Sulttaanin lammikon alueella, joka sijaitsee lähes kilometrin päässä Temppelivuoresta vanhankaupungin muurien ulkopuolella Hinnomin laaksossa, Siioninvuoren ja Jemin Moshen välissä. Parhaalla tahdollakaan ei pysty ymmärtämään, miten nämä kaivaukset vaikuttaisivat kilometrin päässä olevan moskeijan perustuksiin? Säätiö on tietenkin oikeassa siinä, että kyseinen kohde rakennettiin muhamettilaisten toimesta 1320 Mamelukkien aikana sulttaani Nasser al-Din Muhammad ibn Qalawun vastatessa kustannuksista.
Al-Aksa säätiön kirjeessä vaaditaan tämän muhamettilaisen perintökalleuden säilyttämistä sitä, ettei sitä vahingoiteta. Israelin arkeologien tapana ei ole vahingoittaa löytämiään muinaisia rakenteita ja esineitä, mitä samaa ei aina voi sanoa kirjelmän laatijasta. (JP)

6. UUTISOTSIKOITA
- 480 Free Gaza aktivistia on edelleen vankilassa odottamassa kohtaloaan.
- IDF sotilaat surmasivat 2 Gazasta Israelin puolelle pyrkinyttä terroristia. Ainakin yksi Kassam ammuttiin myös, mutta tähtäys oli onneton.
- IAEA sanoo, että Iranilla on yli 2400 tonnia rikastettua uraania.
- Yhtään uutta rakennusta ei ole aloitettu 2010 aikana Länsirannalla.
- Free Gaza operaation seurauksista yksi lienee se, että Gazan saartoa on harkittava uudelleen. Nykyinen tilanne on kestämätön ja aiheuttaa toistuvia harmeja antamatta mitään takaisin.
- Netanyahun PA:lle antamat myönnytykset eivät ole tuoneet yhtään parempaa yhteyttä sen kanssa. Rakennuskielto on yksi niistä, mikä voitaisiin peruuttaa välittömästi täysin tarpeettomana. PA on antanut ymmärtää, ettei se neuvottele Israelin vaan USA:n kanssa, lupasi Bibi mitä tahansa.

Juhani Starczewski
Adressin tekijä

#254 Olen samaa mieltä suurlähettilään kanssa:

01.06.2010 19:08

AL: Suomi olisi toiminut samoin kuin Israel Tiistai 1.6.2010 klo 10.33 Aamulehden haastatteleman suurlähettilään mielestä Israelin isku takasi turvallisuutta. Lue koko juttu Aamulehden verkkosivuilta Lue myösAktivistit hakkasivat Israelin sotilaita - katso kuvat ja video Israelin hyökkäys avustussaattueeseen tyrmätään ympäri maailmaa Israel varoittaa pysäyttävänsä kaikki avustusalukset Aamulehden haastattelema Israelin Suomen-suurlähettiläs Avi Granot vetoaa Israelin velvollisuuteen varmistaa oman maansa turvallisuus, vaikka isku on tuomittu maailmalla jyrkästi. Hänen mukaan Suomella on aivan samanlainen tarve puolustautua kansalaistensa suojelemiseksi. - Olosuhteitamme ei täysin ymmärretä. Vakaista oloista on helppo kommentoida tekemisiämme. Mutta miten muut maat reagoisivat, jos ohjukset uhkaavat siviilejä jatkuvasti? Granot kommentoi Aamulehdelle. - Onneksi Suomen ei tarvitse olla jatkuvan hyökkäyksen kohteena, mutta jos olisi, en usko, että Suomi olisi toiminut toisin kuin me, suurlähettiläs sanoo.
Juhani Starczewski
Adressin tekijä

#255 Israelin Suomen-suurlähettiläs Avi Granot, miten kommentoitte iskua?

01.06.2010 19:15

- Israel tarjosi laivasaattueelle monta kertaa apua saattaa avustustarvikkeet Gazaan. Järjestäjät olivat vähemmän kiinnostuneita ihmisten auttamisesta kuin poliittisesta tempauksesta, joten meidän piti järjestää sulku. Muuten sadat laivat toisivat pian uusia aseita Gazaan. - Israelin kylät ovat olleet tuhansien ohjusten uhreja. Velvollisuutemme on varmistaa, ettei Gazaan kuljeteta lisää aseita. Tukiko laivasaattue terrorismia? - Toimittuaan noin he päättivät tukea Hamasia. Eli onko laivue vastuussa uhreista? - Totta kai. Olimme varoittaneet heitä monta kertaa. Vastaanotto oli väkivaltainen, joten myös meidän sotilaamme joutuivat käyttämään väkivaltaa. - Jos ajat autolla seinään, ei ole seinän vika, jos sinua sattuu. Mutta miksi sen piti tapahtua kansainvälisillä vesillä? - Tämä on lähinnä tekninen näkökulma. Laivueessa oli niin paljon laivoja, että merivoimien oli käynnistettävä sulku tietyltä etäisyydeltä Gazaa. Mitä mieltä olette siitä, että isku tuomitaan maailmalla? - Olosuhteitamme ei täysin ymmärretä. Vakaista oloista on helppo kommentoida tekemisiämme. Mutta miten muut maat reagoisivat, jos ohjukset uhkaavat siviilejä jatkuvasti? Onko lähetystönne edessä ollut mielenosoittajia? - Ei. Lähinnä olemme tapauksen johdosta keskustelleet suomalaisten viranomaisten kanssa. Selitämme, että Suomella on aivan samanlainen tarve puolustautua kansalaisten suojelemiseksi. - Onneksi Suomen ei tarvitse olla jatkuvan hyökkäyksen kohteena, mutta jos olisi, en usko että Suomi olisi toiminut toisin kuin me.
Arja Huopala
Vieras

#256

01.06.2010 19:17

Aivan ihana asia, että tämmöinen mahdollisuus annettiin. Olen ollut niin harmistunut katsoessani Suomen uutisia ja hävettää suomalaisten puolesta todella.

Matti Natri
Vieras

#257 ok

01.06.2010 19:26

Maailmalla mielipittet ovat vastaan Israelia, Jumala on hyvä.

Siksi puolustamme Israelia mm. tällä jutulla, vaikka ei taida Jumala aina meitin juttuja tarvita........

Tottakai tuo ns. rauhan saattue piti estää ja tämäkin addressi on tärkeä tuki rakkaalle kansalle Israelille.

Siunausta Matti Natri Albaniasta

Kari Väistö
Vieras

#258 Eurooppalaisten vallottajien

01.06.2010 20:29

omatakeinen ja historian tosiseikkoja halveksiva kannanotto niin YK:ssa kuin EU:ssa saa ajattelemattomien ja ainoastaan median tuottamien historian käsitysten muokkaamien ihmisten silmät sokaistua.

Esimerkiksi HS:n ulkomaantoimituksen esimies kirjoitti 1.6.2010 kolumnissaan tästä tilanteesta viitaten Geneven pöytäkirjan 85 artiklaan 3 kappaleen kohtaan a; "umpimähkään siviiliväestöön ja -kohteisiin vaikuttavan aseellisen toiminnan tietäen sen aiheuttavan kohtuuttomia ihmishengen menetyksiä ja haavoittuneita siviiliväestön keskuudessa tai vahinkoa siviilikohteille, niin kuin 57 artiklan 2 kappeleen a kohdan alakohdassa iii mainitaan."

Tämä viittaus herättää kysymyksen; kuinka monta kertaa esimerkiksi HS on ottanut tällaisia julkilausumia esille silloin kun Hamas-, Jihad- tai Hizbollah- terrorijärjestö on ampunut summamutikassa rakettejaan, joiden saamisessa ovat niin Syyria kuin Iran ym. lähellä olevat arabimaat avosydämisesti avustaneet, nimenomaan siviilikohteisiin. Tätähän tehtiin jo ennen Israelin itsenäisyyssotaa, jonka arabit yhdessä mielin aloittivat tuhotakseen juutalaisen vasta syntyneen valtion ja jolla on jo kaukana historiassa vankat juuret, vankemmat kuin millään muulla niinkutsutulla valtiolla tai näillä vain omaa etuaan tavoittelivilla valloittajakansoilla kuten Englannilla, Espanjalla ym.

Koskaan en ole nähnyt tällaista yksisilmäistä ja tarkoitushakuista kannanottoa kuin näinä päivinä. Tuntuu siltä, että ihmiset ovat johdateltava pässilauma, joka syö kaiken minkä media omassa tarkoitushakuisuudessaan ja poliittiset päättäjät omine kosiskelevien tarkoitushakujen vuoksi syöttää tälle laumalle.

Nimenomaan nämä nykyisin tätä melua pitävät juuri ne kansat, jotka ovat historian kulussa jättäneet veriset "historiankirjoitukset" tämän planeetan kamaralle.

Tuskin sellaista päivää tämä planeetta näkee, että joskus nämä tiedon "valtateitä" ominaan pitävät suhtautuisivat jonkin ongelman käsittelyyn rehellisesti ja myös huomioiden asioiden koko taustan ja lähtökohdat.

En voinut muuta kuin nauraa kun radiossa tämän päivän maailmanpolitiikan ohjelmassa kutsuttiin tämä omia katsantokantojaan esille tuovan ns. Lähi-Idän tuntija tekemään näitä ns. analyysejään tästä tilanteesta. Sehän tietenkin meni juuri niinkuin tämä media ja itse analyytikkö halusi. Asia käsiteltiin juuri itse analyytikön, vai pitäisikö todeta asiantuntija, (omasta mielestäni asiantuntijan ensimmäinen tunnus on ettei hän lähde johdattelemaan asiankäsittelyä oman poliittisen tms. mieltymyksensä mukaan, oman poliittisen kannan ja halujen mukaan ja media oli aivan haltioissaan. Tätä tämä ns. "rehellinen" suomalainen tiedonvälitys nykyään on.

Ei Suomessa ole enää vakavasti otettavia asiantuntijoita, jokaisella sellaisella on jonkinlainen "halu" miellyttää toisia ja itseään. Sellaisen "asiantuntijan" esitys on mielestäni pelkkää ajanhukkaa.

Ulla Pyysalo
Vieras

#259 pyhä sota

01.06.2010 20:44

kuka vielä muistaa muslimien julistaman pyhän sodan?

M.A. Rimpiläinen
Vieras

#260 Piratismi, Israel

01.06.2010 21:06

Kansainvälisillä vesillä toisen alukseen hyökkääminen on merirosvousta, eli piratismia. Israel syylistyi tähän tekoon ja aluksen miehistö puolustautui, vaikka kuinka haluaisi käsittää asiat väärin ja vaikka olisivatkin nätisti rikoksen haluneet hoitaa.

Operaatio valettu lyijy: http://fi.wikipedia.org/wiki/Operaatio_Valettu_lyijy

Yliopistoa: http://www.uusisuomi.fi/ulkomaat/45359-israel-pommitti-symbolisesti-tarkeaa-kohdetta

http://www.hs.fi/ulkomaat/artikkeli/Salah+al-Samuni+menetti+veril%C3%B6ylyss%C3%A4+29+sukulaistaan/1135244177954

Ympäri maailmaa on jo 60 vuotta ummistettu silmät Israelin teoille mm. aseena holokausti. Juutalaisilta kumminkin on jo raamatussa mainintaa verilöylyistä. Historiassa ajanlaskun jälkeiset kolmatta ensimäistä sataa vuotta olivat kristittyjen vainoamista ja heidän murhaamista.

Juutalaiset ovat ylimielisiä siitä, että eräs satukirja määrittelee heidät muita paremmiksi. He ovat myös kiittämättömiä ja rasisteja heidän seurakuntaan kuulumattomia kohtaan.

Kysymys kuuluu näin: Millä tavalla Israel eroaa Natsi-Saksasta?

Uusi holokausti tulee ja sen tekee joko Israel tai Hamas, mutta syy on Israelin.

hilkka ahlström
Vieras

#261 Israelin puolesta

01.06.2010 21:06

Lopun aikojen ennusteet toteutumassa: Kansat Israelia vastaan

Erkki Helistekangas
Vieras

#263 Ps. 122:6 Toivottakaa rauhaa Jerusalemille,

01.06.2010 21:56

Sak 8:15 niin on taas tähän aikaan minulla mielessä tehdä hyvää Jerusalemille ja Juudan heimolle. Älkää peljätkö.

Ps.122:6 Toivottakaa rauhaa Jerusalemille, menestykööt ne, jotka sinua rakastavat.

Jakob Beilinson
Vieras

#264 Israelin itsepuolustus.

01.06.2010 22:21

Valitettavasti hyvin monet europpalaiset ovat unohtaneet, että Israel on ollut sodassa yli 60 vuotta, kun Europassa on vallinut rauha! Israelin lähinaapurit ovat julkisesti ilmoittanuut haluavansa tuhota Israelin! Koko operaattion tarkoitus ei ollut humaaninen vaan saadakseen Israel tuomittavaksi, kun se tuhansien rakettihyökkäysten jälkeen ei haluaa antaa vihollisilleen mahdollisuuden asevarastosa lisäämistä ulkolaisten avulla. Mitä tosiaan tapahtui voi nähdä Israelin armejan websivulla: http://www.youtube.com/user/idfnadesk.

Toivon että kaikki ystävämme katsoisivat sen ennen kuin tuomitsevat meidät.

Vieras
Vieras

#265 Re: Piratismi, Israel

01.06.2010 22:27

#260: M.A. Rimpiläinen - Piratismi, Israel

 Tuleppa Sterotin kaupunkiin asumaan ja juoksemaa väestösuojaa 30 sek. päivittäin. Sen jälkeen voit puhua piratismistä! 

Pertti Mäkelä
Vieras

#266

01.06.2010 23:49

On monta syytä miksi allekirjoitan adressin.

1: Yksipuolisen uutisoinnin tähden, jossa poliittisen ideologian ja aatteen tähden aina laitetaan syyt Israelin päälle.

2: Raukkamaisuuden johdosta, jossa ei uskalleta sanoa ääri-islamiryhmiä vastaan (pelätään islamilaisryhmiä), jotka poikkeuksetta ovat kaiken provosoinnin takana, jotka saavat Israelin toimimaan puolustukseksi.

3: Historian tuntemuksen tähden, joka usein näyttää myös toistuvan, eli antisemitismi ja antisionismi, tulee esiin valtavan vihan, juutalaisia kohtaan ja  jossa ei kaihdeta keinoja tehdä juutalaisista syntipukki kaikkeen (niinkuin kävi viimeksi 2:n maailmansodan aikana).

4: Jumalan rakkaus, joka on vuodatettu tunnustavan kristityn sydämeen Pyhän Hengen kautta, se ei voi muuta kuin siunata Israelia ja seistä sen rinnalla, kun koko maailma nousee sitä vastaa. Pelastus tuli juutalaista.

Adolf Hitler
Vieras

#267

02.06.2010 00:33

Lang lebe Palästina ! ! ! Lang lebe Palästina ! ! ! Lang lebe Palästina ! ! ! Lang lebe Palästina ! ! ! Lang lebe Palästina ! ! !

Lang lebe Palästina ! ! ! Lang lebe Palästina ! ! ! Lang lebe Palästina ! ! ! Lang lebe Palästina ! ! ! Lang lebe Palästina ! ! !

Lang lebe Palästina ! ! ! Lang lebe Palästina ! ! ! Lang lebe Palästina ! ! ! Lang lebe Palästina ! ! ! Lang lebe Palästina ! ! !

markus malino
Vieras

#268 haistakaa paska

02.06.2010 01:54

tämä adressi on täysin hyödyytn. Siis israel on tehnyt koko ajan mitä haluaa tai Usa rahoittaa kaiken toiminnan ja sallii: Israel on käynyt väärillä passeilla tappamassa toisen maan kansalaisia - siis rikollisella tavalla. Lisäksi Israel toistaa historiaa. Se tullaan hävittämään koska israel ei noudat kansainvälisiä lakeaja. Israel polkee koko ajan ihmisoikeuksia ja siitä myös päätökisä Israelin korkeimasta oikeudessa ja lehdistössä. Täällä on täus  idiootteeja tämän aderessin kannattajat.ö minä en ainakaan kannata tätä

Vieras

#269 Re: Shalom!

02.06.2010 01:55

#1: Katriina Jäntti - Shalom!

voi vitytu mikä hullu sä olet

Vieras

#270 Re: Shalom!

02.06.2010 08:27

#1: Katriina Jäntti - Shalom!

Suosittelen muuttoa pois Suomesta. Israelissa sinua tarvitaan.

Weijo Lindroos
Vieras

#271 Oikeudenmukaisuus

02.06.2010 09:13

Israel on oikeutettu puolustautumaan mm. sellaisia "rauhanyhdistyksiä" vastaan, jotka yrittävät kuljettaa aseita yms. palestiinalaisille terroristeille, esim. Hamasille.

Siunausta Israelille ja sen ystäville!

John Remes
Vieras

#272 Tuki

02.06.2010 10:09

Olisi jo korkea aika tuoda esille Hamasin valheet ja petolliset aikeet. Täysi tuki Israelin suojelulle omiensa puolesta. Tämähän oli palestiinalaisaktivistien poliittinen hyökkäys Israelia vastaan, eikä suinkaan siviilien auttamis tarkoitus. Milloinka tuomitaan terroristien, kuten Hamasin toimet? Sitä en ole vielä havainnut!!

John Remes
Vieras

#273 Re: haistakaa paska

02.06.2010 10:47

#268: markus malino - haistakaa paska

En haistettele, vaan ystävälliseen sävyyn kysyn, oletko tutustunut Hamasin tekoihin mm. omia siviilejään vastaan??

Lapset ja naiset värvätään itsemurhapommittajiksi!

Saatikka sitten Israelia vastaan, jonka se peruskirjassaan haluaa tuhota!

Kannattaisi, ennenkuin tuomitset!!

Juutamo Saastamoinen

#274 Re: ROSKAA

02.06.2010 11:28

#5: Juhani Kauhaniemi - ROSKAA

Tiesithän Juhani ettei "palestiinaa" ole olemassakaan? Palestiinalaiset ovat arabeja. Samoja tyyppejä jotka asuvat muuallakin "Arabiassa" eli Irakissa ja Iranissa.

Muuhun sanomaasi en vaivaudu edes vastaamaan kun näytät pitävän helsingin sanomia luotettavana tiedonlähtenä.. Se välittää tiedot ulkomaisista tiedonlähteistä jotka ovat puolueellisia. Ihan niinkuin muukin media. Miksei tässä adressissa mainitun Avi Ganotin haastatteluja lue Helsingin sanomissa?

Menisitte Israelin vastustajat jonnekin muualle keskustelemaan. Täällä puolustetetaan niinkuin Suomikin puolustaisi omiaan jos olisi samanlaisessa tilanteessa.

Juutamo Saastamoinen
Vieras

#275 Hamasin poika

02.06.2010 11:39

Kaikki Israelin vastustajat. Lukekaapa TUORE teos "son of hamas", jossa hamasin perustaja jäsenen poika kääntyy omistansa pois ja sanoo miten paljon kauheampi hamas on kuin Israel.

http://www.foxnews.com/story/0,2933,402483,00.html (kyseisestä kaverista fox newsin haastattelu)

Kommentoi adressia




Maksullinen mainonta

Mainostamme tätä adressia 3000 ihmiselle.

Lisätietoja…