Kansanäänestys Suomen liittymiseksi Natoon

Ota yhteyttä adressin tekijään

Tämä viestiketju on automaattisesti luotu adressista Kansanäänestys Suomen liittymiseksi Natoon.

Kirjoittaja on poistanut viestinsä (Näytä tarkemmat tiedot)

06.03.2014 22:02


terve

#2 natosta

06.03.2014 22:12

ei tuu muuta ku pakotteita ja velvollisuuksia + 0 hyötyä

Vieras

#3 Kysykää nyt ensiksi Venäjän Duumalta

07.03.2014 00:09

Suomen poliitikothan tarvitsevat (omasta mielestään) tuon luvan.
.. Naton suojin

#4 Nyt nopeasti ..

07.03.2014 11:33

Naton suojiin niin pian kuin suinkin päästään. Venäjä on tapansa näyttänyt. Koska tahansa voidaan organisoida uudet "Mainilan laukauket" muka puolustamalla maanmiehiä tai niiden hankkimaa (maa)omaisuutta Suomesta.
Yksin emme pärjää viittä minuuttia enempää, pitää olla uskottava puolustuskumppani.

Vieras

#5 Venäjä nauttii muiden, erityisesti naapureidensa, kärsimyksistä

07.03.2014 20:58

Se yrittää sadistisesti murskata kaikki ympärillään.
Hännystelijöillä (kuten Johan Bäckman) on kieli jo ihan ruskeana.

Vieras

#6 Toivottavasti Natokin rupeaa toimeliaammaksi

07.03.2014 21:08

Suomen hallitus ja eduskunta voisi julistaa hätätilan ja yrittää saada aikaan Natoon liittymisen pikavauhtia. Ryssä pitää eristää totaalisesti läntisestä maailmasta vaikka Venäjällä onkin kansalaisilla kova hinku päästä pesimään rajojensa ulkopuolelle. Kaupanteon pysähtyminen ei ole mitään verrattuna sadistisen hullun (kuten Vladimir Putin) vapaana riehumiseen.

Vieras

#7

07.03.2014 22:40

Viides kolonna hommafoorumilla jo miettii tarjotako kahvia vai teetä ryssille jos ne tulee rajan yli.

Vieras

#8 Ei Natoon

08.03.2014 20:27

a) Nato osapuolet ovat agoitoineet Ukrainan kriisin. (USA, Saksa ym). Todisteita on paljon mm mielenosoitusvideo jossa mielenosoittajia ampuvat omia.

b) Venäjä ainoastaan turvaa tukikohtaansa ja itselleen elintärkeää Mustanmeren aluetta. Venäjä ei olisi liikahtanut milliäkään ellei länsi olisi työntynyt itse heidän alueilleen.

c) Krim haluaa olla itse Venäjään kuuluva

d) Nato maat ovat olleet agitoimassa noin tuhat kertaa enemmän sotia kuin Venäjä. Irak, Afganistan, Libya, Egypti, Kosovo, Syyria ym ym ym... Mitä Venäjä on tehnyt näissä? Äänestänyt YK:ssa sotaretkiä vastaan.

e) Media lietsoo Venäjäpelkoa tarkoituksellisesti. Se on Nato markkinointia jolla pyritään kääntämään Suomen ja Ruotin kanta Nato myönteiseksi
Nato on mennyttä, nykyään on maailma

#9 Re:

08.03.2014 23:25

#7: -

 

Ehdottomasti teetä. Sconesit voisivat olla sopivan kansainvälinen lisä...

Vakavissaan puhuen, ylläolevien kommenttien 4-6 kiihko ja täydellinen sotatilan hyväksyminen sekoitettuna vahvoihin pelkotiloihin hieman säälittää. Toisaalta se on voimakasta propagandaa, joka tulisi kieltää lailla - osuisiko kiihottaminen kansanosaa vastaan, ettei tule liikaa lakeja?

Ette luota kansainvälisen ja maailmanlaajuisen tiedonvälityksen lopettavan vähintäänkin tuollaiset tsingiskaanimaiset valtapyrkimykset, kun ne eivät enää mene läpi edes omille. P-Korea on vaarallinen hulluine johtajineen, koska siellä ei ole toimivaa kansa-in/-laistenvälistä tiedonvälitystä (internet/kännykät), Venäjällä sensijaan on, kuten liki kaikkialla maailmassa.

Putin kaatuu jos ryhtyy mielipuoleksi, en usko venäläisten kansakuntana haluavan alistaa naapureita ja lähtevän sotaan, jos siitä ei ole näkyvää hyötyä. Tilaa rajan tuolla puolen on enemmän kuin tarpeeksi, ei meidän strategiset malmivaratkaan kummoiset ole.

No joo, norjalaisten ostaman fosfaatin voisi ottaa haltuun valtaamalla meidät, mutta ihanko tosissaan tuohon kannattaisi ryhtyä?

Sitä mukaa kun tiedonvälitys, kaupankäynti ja kanssakäyminen etenevät maailman mittakaavassa, sitä vähemmän todennäköistä on ilmisota taloudellisena kilpailukeinona. Suomen tulee tietenkin ylläpitää sellaista puolustusta, joka ei sinänsä tee mahdottomaksi vallata maata, mutta tekee sen niin kalliiksi ja aikaavieväksi ettei siinä ole järkeä.

Tässä juoppohullujen maassa pitäisi ehkä (valitettavasti) valtaosalle opettaa jonkin aseen käyttö ja hoitaa ase käyttöön, velvoittamalla ostamaan tai verovarojen kautta pakolla. Vähän Sveitsin malliin, mutta lukittuna vaikka kuuden tunnin viiveellä avautuvaan kaappiin... ettei ihan heti kun hihat palaa, ole pyssy kädessä.

Tarkoitus aseille olisi siis maanpuolustus, jota ei voi lamauttaa yhdellä iskulla. Tai edes usealla, jos kansakunnan moraali kestää. En usko, että ihan ilman oheisuhreja tällainen jatkuvasti aseistettu järjestelmä pyörisi, mutta ehkä aseellinen rikollisuus vähän laskisi - tai sitten räjähtäisi käsiin. Tosin ehkä kriminaalit osallistuisivat myös yhteisen maamme suojeluun?

 

Mutta joo, järjestetään kansanäänestys niin saadaan asialta rauha.


Vieras

#10 Antakaapa nyt Putinille vaan koko maailma, jotta

09.03.2014 00:07

voidaan asiallisesti hoitaa hänen Oidipus-Hitler-Napoleon-kompleksinsa.
Kyllä tuo poikapoloinen ansaitsee ainakin tuon verran sympatiaa!
Kuin myös hänen ystävänsä (ehkä petikaveri) Viktor Janukovyts.

Vieras

#11 Suomalaisten ei tarvitsisi koko ajan varoa idän barbaareja jos

09.03.2014 01:08

liityttäisiin Natoon.
Mitä pikemmin, sen parempi.
Putinin näkemyksillä pitäisi pyyhkiä takapuolta
vaikka taloudellisia menetyksiä tulisikin.
Suomalainen kestää kaikkea, paitsi ryssän isännyyttä!