Rekisteröikää Lapsiin Sekaantuneet ja Siitä Tuomitut Pedofiilit Suomessa

Adressin tekijä on poistanut tämän viestin (Näytä tarkemmat tiedot)

22.10.2010 17:05


nikkari
Vieras

#52

03.11.2010 22:02

miksi Marianne Nikkarin viesti on poistettu?
Petojen suojelijat ja tuomarien nimet esiin
Vieras

#53 Miksi pedofiileille ei anneta kunnon tuomioita?

11.12.2010 22:07

Rangaistus ei koskaan paranna ketään, mutta ainakin se toimis pelotteena sellaiselle pedofiilille, joka on juuri toteuttamassa tekonsa. Yksikin uhri on liikaa.

Onko olemassa mitään tutkimusta siitä, että miksi tietyt tuomarit toistuvasti antavat pedofiileille pelkkiä muodollisia rangaistuksia. Kuinka paljon vaikuttaa pedofiilin yhteiskunnallinen asema?.
Näin tällaisen tarinan netissä ja ainoa tapa ymmärtää tuollaista on se, että poliitikot eivät oman etunsa vuoksi viitsi puuttua asiaan. Kyseessä on pieni tyttö, jolla on todettu samanlaiset oireet kuin pedofiilin uhreilla, mutta silti kukaan ei puutu asiaan. Terveyskeskuspsykologi yritti lähettää oikeuspsykiatriseen tutkimukseen, mutta ei onnistunut.. http://zipzapzup/Niina.

Tämä on täysin käsittämätön kysymys:
"syyllistyykö yli 40v nainen pedofiliaan, jos hän harrastaa seksiä 15v pojan kanssa, joka vapaaehtoisesti suostui"

Minun äitini käytti minua hyväkseen ollessani 11-13 vuotias ja se on aiheuttanut erittäin vakavia ongelmia jo yli 30-vuoden ajan ja aiheuttaa edelleenkin. Painajaiset vaivaavat vähän väliä. Laki sanoo täysin yksiselitteisesti ikärajat ja on aivan sama "suostuuko" uhri vai ei.

Alle 16-vuotias on vielä lapsi, joka EI YMMÄRRÄ mitä vapaaehtoinen seksi tarkoittaa. Jos puhutaan lapsen "omasta suostumuksesta", silloin on kysymys raiskauksesta raiskaus. Asia ei selittelemällä muutu miksikään.
tiina pekkarinen
Vieras

#54

29.12.2010 20:32

Olen ehdottomasti sitä mieltä että tällaiset ihmiset pitää rekisteröidä. Kuvat ja nimet julkisiksi.
Huolestunut kansalainen
Vieras

#55 Mitenkas muslimit?

01.01.2011 15:27

Islamin mukaanhan lapsi voi menna naimisiin minka ikaisena tahansa. Esimerkkina kayttavat pyhan profeettansa Muhammedin avioliittoa Aishan kanssa, joka oli 6 -vuotias avioliittoa solmittaessa. Vaikka kertovat etta avioliitto tayttyikin vasta kun Aisha oli 9 -vuotias oli Muhammed kayttanyt tyttoa seksuaalisesti hyvaksi jo avioliiton alkuajoista lahtien. Ainoastaan varsinainen yhdynta oli kiellettya ennen ensimmaisia kuukautisia. Esimerkiksi sodomia ei ole kiellettya. Ja kaikki tama on islamin uskon mukaista. Siksi tallainen adressi on laiton silla se rikkoo muslimien pyhia oikeuksia vastaan. Ehdotankin etta poistatte tallaiset vaatimukset silla Suomessa on uskonnonvapaus ja muslimeilla on taysi oikeus toteuttaa uskoaan kuten heidan tapoihinsa kuuluu. Ei ole teidan asianne puuttua asioihin jotka eivat teille kuulu. Samoin moniavioisuus kuuluu islamiin ja tulee siten muslimeille sallia.
Aku
Vieras

#56 Varmistus

04.01.2011 12:19

Mietin vaan, että kuinka aukoton tuollainen nimien julkistaminen olisi?
Eli jos olisi pelkät nimet esillä, niin Suomessakin on saman nimisiä henkilöitä aika paljon, tulisiko sekaannuksia vaikka olisi kuvatkin esillä?
Entäpä, jos esillä olisi myös asuinpaikka? Kuka haluaisi ostaa asunnon kyseiseltä alueelta? Jos omistaisit sieltä jo asunnon, saisitko myytyä sitä?

Entäpä tapaus jossa henkilö, on tuomittu ja myöhemmin ilmenee, että tuomio tuli ilman syytä? Leima seuraa loppuiän mukana.

Tarkoitus ei ole puolustaa lapsiin sekaantujia, vaan herättää keskustelua.
Vieras

#57 Re: addressin tarkoitus epäselvä

04.01.2011 16:02

#1: ano nyymi - addressin tarkoitus epäselvä 

Nähdäkseni tuon voit lukea itse adressin selostuksesta...Kiinnitä huomio sanaan TUOMITTUJEN.Eli silloin teko on jo tehty.Piste.

sivusta seurannut
Vieras

#58 Lapsi

05.01.2011 11:56

On anteeksiantamatonta ja suuri rikos sekaantua lapsiin.Lapsi joituu kokemaan asioita jotka aiheuttavat hänelle suunnatonta tuskaa ja häpeäntunnetta.Tunnen erään pedofiili-isän uhrin, joka kärsii lopun elämäänsä kokemistaan kauheuksista, joista ei voinut lapsena kertoa kenelekkään. Äiti tiesi mitä perheessä tapahtuu mutta ei puuttunut asiaan.Pieni tyttö tuskassaan oli aivan yksin. En voi ymmärtää äitiä joka antaa tälläista tapahtua, on myös hän syyllinen. Pedofilien rekisteröiminen olisi todella tarpeen ja tuomiot paljon kovempia.
Nina
Vieras

#59

06.01.2011 10:02

Rekisteröikää Lapsiin Sekaantuneet ja Siitä Tuomitut Pedofiilit Suomessa ehdottomasti ja rangaistuksia tulisi myös koventaa,tuomiot ovat aivan liian pienet!!
Antero Virta
Vieras

#60 Eriävä mielipide = asiaton?

07.01.2011 12:21

"Ja kaikille teille jotka ETTE ole adressin kanssa samaa mieltä toivon hyvää matkan jatkoa ja kiitän etukäteen siitä että ette kommentoi adressia millään tavalla täällä, vaan voitte mennä jonnekin keskustelupalstalle lietsomaan keskustelua adressia vastaan! Tulemme poistamaan kaikki asiattomat ja turhaan provosoivat kommentit keskustelu-osiostamme. Kiitos."

Melkoisen herkkähipiäinen on ihminen joka provosoituu eriävästä mielipiteestä.
Arja -Maria Röpelinen
Vieras

#61 Tarttis tehrä jotain kokreettista, vaikkapa...

07.01.2011 17:04

Pakkokastroimalla (KIRURGISESTI) KAIKKI pedofiilit ja raiskaajat.

Anonyymi

#62 Tietämättäni 24 vuotta pedofiilin vaimona

09.01.2011 11:29

5 vuotta avioeron jälkeen toinen kaksostytöistäni kertoi isän käyttäneen häntä hyväksi niin pienestä, kuin hän jaksaa muistaa. Paikkakunnalla, jossa asuimme oli liikkeellä pedofiili, joka onnistui aina livahtamaan pakoon. Asiasta puhuttiin ruokapöydässä ja siunailin tuota kauheutta ääneen lasteni ja mieheni läsnä ollessa. Eipä käynyt mielessä, että asiaan mahdollinen syyllinen, joka silloin tuntui olevan minusta ja lapsistani hyvin kaukana, istuikin samassa ruokapöydässä. Hänen reaktionsa kylläkin jäivät mieleen ja ihmetyttivät jo tuolloin. Pedofiili on niin ovela että hän kykenee harjoittamaan addiktiaan terveiden edessä aivan huoletta ja esittämään kunniallista kansalaista. Lähiomaisetkaan eivät voi hulluimmissa kuvitelmissaan ymmärtää, että he asuvat kenties psyykkisesti häiriintyneen ihmisen kanssa, joka vie jatkuvasti viattomilta lapsilta oikeudet kunnialliseen ja oikeita arvoja kuinnioittavaan elämään. Jokainen pedofiili, tai sellaiseksi epäilty tulisi panna tarkkailuun ja kun asia on todistein selvä, heitä ei saa päästää vapaaksi, koska tuo mielen syöpä ei parane koskaan ja on aina vaara terveille lapsille.

Benissimo
Vieras

#63 Pedofiilit tyrmään!

09.01.2011 13:50


Lapseen seksuaalisesti kajoaminen on anteeksiantamaton synti.Ihminen joka hakee seksinautintonsa lapsista on eläimen tasolla.
Hänellä ei ole oikeutta kävellä meidän muiden joukossa, koska lapsemme ovat hänen sairailta himoiltaan vaarassa. Voi kauhistus niitä äitejä jotka tietävät asiasta ja antavat sen tapahtua. Voi niitä onnettomia lapsia jotka joutuvat uhriksi,
heiltä on viety omanarvon tunto ja luottamus ihmisiin.Toivottavasti he saavat apua, että pystyvät selviytymään elämästä.Pedofiili jos se on lapsen isä ja äiti jos hän tietoinen tapahtumista. Tulisi myös tuomita. Sekä pedofiili, että joissan tapauksissa äiti tuli saada pitkä tuomio ja maininta rekisteriin, joka tulisi olla kenen tahansa nähtävissä.
Vieras
Vieras

#64 Re: Mitenkas muslimit?

09.01.2011 14:05

#55: Huolestunut kansalainen - Mitenkas muslimit?

 Hyvä Muslimi! Asumme Suomessa ja täällä ei tyttöihin kohdistunut seksuaalinen väkivalta ole sallittua.

Lukiessani tekstiäsi voin huonosti. Me täällä pohjoismaissa ja euroopassa elämme ihmistä kunnioittavien lakien mukaan. Jollei tämä sovi Teille hyvä muslimi niin Teillä on mahdollisuus palata omille juurillenne.

Luukuttaja
Vieras

#65 onn.

09.01.2011 15:25

Jossain vastaavassa Adressissa/foorumilla, joku totesi hienosti, että lain mukaan rikoksentekoväline tulee menettää Valtiolle. Miksei sama päde tässä?
Vieras
Vieras

#66 Re: Mitenkas muslimit?

09.01.2011 15:28

#55: Huolestunut kansalainen - Mitenkas muslimit? 

Huolestunut? Kansalainen? toivottavasti viisumisi on umpeutumassa, ni pääsee yhdestä loisesta eroon taas.

Ninpe
Vieras

#67 Jokainen seksuaalinen hyväksikäyttöepäily pitäisi tutkia kunnolla

20.01.2011 17:54

eikä jättää sen varaan että EHKÄ mitään ei ole tapahtunut!
Sari Rajahuhta
Vieras

#68 kerrankin jotain konkreettista :)

21.01.2011 22:36

hävetköön kaikki tuomarit jotka tekevät tällaisia tuomioita!!! Toivottavasti kaikki yönne ovat pelkkää painajaista!!!
Asiaa kymmenet vuodet seuranneena

#69 Re: pedofilia

24.01.2011 12:13

#4: pekka halinen - pedofilia 

Suomen oikeuslaitos jättää pedofilian uhrit täysin ilman turvaa. Keskustelut asiasta vaiennetaan ja hiljaisuus istuu oikeuslaitoksessamme pedofiliasta siihen malliin että on syytä epäillä jopa sen asialla olevan pedofilian hyväksyviä tekijöitä. 

Kaikella muulla mediakin revittelee, mutta ei selvällä ongelmalla, joka kohdistuu kansan avuttomimpiin yksilöihin.

kallekukko
Vieras

#70 Re: allekirjoitin välittömästi

29.01.2011 01:37

#42: sanna ahvenkoski - allekirjoitin välittömästi 

Ja kuinkahan suojelet lastasi niiltä, joita ei ole vielä tuomittu? Nehän ei ole missään rekisterissä.

Miksi pitäisi olla joku ihme lista, kun lehdissä on ne nimet jos tuomio on yli 2 vuotta. Voihan ne lukea sieltäkin.

Ja paikkakunnalla varmaankin ne tunistetaan.

Mitään hyötyä tuollaisista rekistereistä.

Usassa on monissa osavaltioissa kuolemanrangaistus määrätyistä rikoksista. Siltikin ihmiset tekevät niitä rikoksia.

Ja vaikka joku rekisteri olisikin, niin mitä se mihinkään auttaisi? Vai kuljetko joku lista mukanasi ja tarkistat siitä josko setä mahdollisesti olisi listallasi?

Sitäpaitsi pedofilia on sairaus ja vääristynyt seksuaalinensuuntaus. Se ei ole mitenkään omavalinta.Sairaat ihmiset täytyisi ohjata hoitoon ennemminkin, kuin vankilaan tai epämääräisille listoille.

Se tietysti on omavalinta, koskeeko lapsiin, mutta jos suuntaus pystytään hoidolla saamaan hallintaan, niin sillä pelastat enemmän lapsia, kuin julkisilla rekistereillä.

Enkä mitenkään puollustele hyväksikäyttäjiä, jokainen hyväksikäyttö on liikaa ja pilaa lapsen elämän, mutta tällaiset rekisterit ovat väärä tapa yrittää ratkaista ongelmat.

Ja Sannan antama juttu Alibiin. Selvitä ensiksi mitä pedofilia on, ennenkuin nolaat itsesi lehdissä.

Jos 35v mies peittelee 15v tytön bileissä ja taputtelee tyttöä, niin kyse ei ole pedofiliasta.

 

 

 

sanna
Vieras

#71 Re: Re: allekirjoitin välittömästi

29.01.2011 19:20

#70: kallekukko - Re: allekirjoitin välittömästi 

"hyvä" kallekukko En suinkaan pohdi asiaa kanssasi yleisellä adressit.com keskustelupalstalla koska en edes koe joutuvani puolustelemaan sinulle mielipidettäni. jutun olet hyvin lukenut juu ja takerrut sanaan pedofilia kuten moni muukin....hebet ymv termit nyt yleistetään kansankieleen pedo. kiitos kun tunnet myötähäpeää ja puolusta sinä vaan jatkossakin hyssyttelylinjaa. juuri tuollaiset ihmiset kuin sinä ovat sitä varten.

rekisterin puolesta
Vieras

#72 Re: Re: allekirjoitin välittömästi

29.01.2011 19:53

#70: kallekukko - Re: allekirjoitin välittömästi 

oletko tosissasi sitä mieltä ettei rekisteristä olisi hyötyä?miten voit ajatella noin?totta helvetissä olisi,kun ihmiset saisivat nimet ja naamat selville niin paljon pahaa saataisiin estettyä.rikoksentorjunta onnistuisi ainoastaan niin että olisi julkinen lista jossa nuo "saastat" olisivat kuvillaan ja nimillään esillä.pedofiilithään eivät koe tekevänsä mitään väärää,sehän tässä pahinta on.ei siihen paljon hoidot auta.ja 15v tyttö joka on humalassa ja 35v mies peittelee ja taputtelee niin kyllä se nyt ainakin minun mielessäni outoa on..pedofilia ehkä tuossa tilanteessa on liian vahva sana,mutta mihin tuo peittely olisi pahimmassa tapauksessa johtanut?

Vieras
Vieras

#73 Re: Re: allekirjoitin välittömästi

29.01.2011 21:07

#70: kallekukko - Re: allekirjoitin välittömästi 

et voi olla ihan täysissä järjissä kirjottanu tota sontaa, Kallekukko. Vai mahdatko itse kärsiä juuri kyseessä olevasta sairaudesta?

serkku
Vieras

#74 Re: Re: Re: allekirjoitin välittömästi

29.01.2011 21:08

Vieras
Vieras

#75 Re: Mitenkas muslimit?MAASSA MAAN TAVALLA JA MAAN LAKIEN MUKAAN!!!

29.01.2011 21:11