Kokemäen koulujen puolesta

Ota yhteyttä adressin tekijään

Tämä viestiketju on automaattisesti luotu adressista Kokemäen koulujen puolesta.


Vieras

#1

15.05.2014 09:48

Ajateltaisko viimeinkin lapsiamme, niitä jotka maatamme joskus rakentavat meidän jälkeemmej jos osaamme nyt järkevästi laittaa rahat oikeaaan paikkaan lapsillamme on tulevaisuus!
Tietäjä

#2 Re:

15.05.2014 12:55

#1: -

Samaa mieltä. Nyt on viimein aika tehdä päätöksiä ja lakkauttaa tarpeettomat 4 koulua. Lapsillemme ei saa jättää maksettavaksi ylimääräisten seinien suojelemisesta johtuvia miljoonien lainaeuroja. Annetaan lastemme itse päättää aikanaan, mihin haluavat veromarkkansa suunnata!

Vyöryttävät ne

#3 Lähipalvelut

30.05.2014 18:46

Kovasti keskittävät, kovasti. Kokoomus, sosialistit ja vihreät takovat tuottavuuden nimissä suuryksiköitä. Siinä lähipalveut, välittämisen läheisyhteisö ja kansalainen jää sivutakatsojaksi kun keskitysvoimat vyöryttävät . Siinä menee alueiden Suomi. Pian 80 % Suomen maa-alasta on saattohoidon tarpeessa ja kansasta noin 30%.
Siinä se keskittävien voimien perustarkoits onkin. On menossa suurempi yhteiskunnallinen muros, mitä olemme nähneet. Sitä kuvaa mm se, että 700 000 omakotitaloa ja yli 300 000 rivitalo-ja kerostaloasuntoa ovat menettämässä arvonsa, ainakin oleellisen osan siitä. Nämä kuvaa sitä menoa, mihin keskittäät voimat ovat pyrkineet aina Rafael Paasion ajoista. Alueiden Suomen on herättävä aktiivisesti puolustamaan l
Hipalveluja, työn ja yrittämisen ja hyvinvoinnin edellytyksiä asuinpaikasta riippumatta. Suomi on puolustamisen arvoinen kokonaisuudessaan.