Alikulku saatava Haukiputaan Haukiväylälle

Piia Simola Heitonkangas

/ #32 Re:

22.03.2013 12:53

#31: Saimi -  

 Potenttiaalinen asiakas ja Saimi

hankkeesta on luovuttu, koska kaupunki ei olisi voinut myöntää rakennuslupaa ennekuin rahat alikulkuun on saatu jostain.  Tämä tieto on faktaa ja se on minulle itselleni kerrottu kaupungin ja ELY-keskuksen taholta. Tottakai rakentaja on nyt harmissaan kun iso urakka siirtyy, ihmettelen vain, miten tämä on heille muka tullut yllätyksenä? Ikävää, että heidän vastineensa tänne adressiin antaa nyt sellaisen kuvan, että heidän Haukiputaalle pääsyn esteenä olemme me, Heitonkankaalaiset.

Minäkin kuulin, että toisesta kohteesta on ruvettu neuvottelemaan, joka on ollut jo aiemmin suunnitelmissa. Tämä toinen Halpa-Halli oli tarkoitus rakentaa Haukiputaan jälkeen, mutta se siirretään nyt ensimmäiseksi, koska siellä estettä rakentamiselle ei ole.

Adressia on turha syyttää, koska asemakaava,jossa kauppakeskus ja alikulku ovat, on vahvistettu jo vuosia sitten. On kaupungin ja ELY-keskuksen vastuulla hommata rahat, jotta Halpa-Halli pääsee rakentamaan.

Pankaa ihmiset vain nimiä tänne. Tällä adressilla haetaan lisäturvallisuutta risteykseen, oli se sitten alikulku, liikennevalot tai hidasteet, mahdollisimman nopealla aikataululla.