Maahanmuuttajien tuet


Vieras

/ #803

24.03.2013 20:27

Sais Suomi hoitaa ne omat kansalaisense eli opiskelijat, vanhukset, perheet, sairaat, työttömät ym.

Mikä ihme se on että suomalainen opiskelija saa vähemmän? Eihän opintotuki tahdo ees riittää vuokraan ja ruokaan. Sitten joku maahanmuuttajataustainen saa ison kasan rahaa TEKEMÄTTÄ MITÄÄN.

Miten on muuten maahanmuuttajaopiskelijoiden kanssa? Ovatko nämäkin onnellisia sossun elättejä kun suomalaiset opiskelijat kärsii pienestä opintotuesta? Kiinnostaisi tietää.

Suomi voisi vähentää maahanmuuttajia, etenkin somaleja, koska heitä ei työt ja suomen kielen opettelu kiinnosta vaan löhövät kotonaansa työttöminä, elävät sossulla ja harrastavat raiskauksia ja ties mitä rikollisuutta. Sitten on tämä koulunkäyntikin; kuviksen tunnilta pois koska ei saa piirtää eläintä tai muotoilla ihmispatsasta, musiikin tunnilta pois koska siellä kuunnellaan sitä nuorisomusiikkia ja soitetaan bändisoittimilla ja liikkatunneilta pois koska ei saa 'esitellä' omaa kehoa pukukopissa tai koulu-uinnissa. Eikö lain mukaan jokaisen pitäisi osallistua tunnille? Näille näyttää olevan eri lait kouluun liittyen. Ne erittäytymisratkaisut pois ja PAKKO OSALLISTUA vaikka uskonto kieltäisi. Tai sitten hylätty arvosana tai kotiopetukseen.

Miettikää suomentataareja muslimeina; he tulivat kauan sitten Suomeen ja opettelivat suomen kielen. He kouluttautuvat, käyvät töissä, eivät vaadi vapautuksia tai eri tehtäviä taideaineista eivätkä vaadi naisille ja miehille omia uimahallivuoroja.

Ainoa maahanmuuttajaryhmä, jota pystyn sietää niin on aasialaiset. Monesta aasialaisesta olen saanut tällaisen kuvan; ystävällisiä, mukavia, elättävät itsensä, tekevät töitä tai opiskelevat, ovat kunnolla ja somaleista taas se negatiivinen kuva.