Alikulku saatava Haukiputaan Haukiväylälle

Jonna H
Adressin tekijä

/ #67 Iso kiitos allekirjoittaneille!

09.04.2013 06:33

Iso kiitos nettiadressin jo allekirjoittaneille! Ihana huomata, että asia koskettaa ja kiinnostaa näin monia ihmisiä emmekä me Heitonkankaalaiset ole asian kanssa yksin. Kiitos.

Olemme saaneet mukavasti asiaa esille jutuilla Forumissa, Rantapohjassa ja nyt Kalevassa. Saimme tuen myös Haukiputaan yhteistyöryhmältä ollessamme esittelemässä aihetta heidän kokouksessaan viime viikolla. Nyt kuulostaakin, että saamme alikulun mahdollisesti 2014 lokakuun loppuun mennessä. Kalevan jutussa oli kuitenkin "aukkoja" edelleenkin rakentajan antamissa kommenteissa. Rakennuslupa ei olisi kaatunut valituksiin, vaan siihen, että rakennuslupaa ei voida myöntää ennen kuin liikennejärjestelyt toteutuvat asemakaavan määräämällä tavalla ennen kauppakeskuksen avaamista.

Nyt on kuitenkin tärkeää saada Haukiväylälle jokin väliaikainen ratkaisu turvaamaan lasten koulutietä seuraavan 1.5 vuoden ajan ennen alikulun tuloa. Pelkkä päätöshän alikulusta ei tee Haukiväylän ylityksestä yhtään turvallisempaa kuin se nyt on.