Ryhti takaisin opetukseen - erotettu Alppilan opettaja takaisin

Naapuri

/ #116 Opettaja ansaitsisi paremman työpaikan

10.04.2013 11:58

Allekirjoitin siksi, että irtisanominen oli ehdottomasti väärin opettajaa kohtaan ja suunnattoman vahingollista kaikille suomen kouluille, oppilaille ja opettajille.

Toisaalta tämä opettaja ansaitsisi paremman työpaikan, ja Helsinki ansaitsee aikanaan vahingonkorvaukset erottamisesta (missään ei ole lukenut, oliko tämä irtisanominen vai työsuhteen purkaminen, mutta perusteeton kuitenkin). Vahinko vain, että virastossa leikitään tällä asiakka täysin vastuuttomasti verorahalla, eikä päätöksen tekijät joudu kantamaan vastuuta vahingonkorvauksista. Eivät he kanna vastuuta lasten kasvatuksestakaan, mutta sitä heiltä ei voi odottaakaan.

Kohtuuden nimissä opettajan pitäisi saada työpaikkansa pikimmiten takaisin, jos niin haluaa, vaikka oikeusprosessi olisi kaikille muille kuin hänelle erittäin mielenkiintoinen asia.

Eniten toivon kuitenkin, että tämä opettaja palkattaisiin minun kotikuntaani omien lasteni kouluun, ja Helsinki saisi keskittyä kasvattamaan virastonsa johdolla omia väkivaltarikollisiaan.