Ehdoton vankeusrangaistus lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä

ei tajua

/ #199 WHAT?

20.04.2013 04:18

Siis HETKINEN!
Eihän tässä lakialoitteessa joka on nimenomaan tuolla kansalaisaloite sivulla, Ei hän tässä ole kukaan liittymässä minkään Puppelipoikien Kelkkaan!! Kyse on lakialoitteesta, joka kansalaisaloite sivulla. Siihenhän tämä adressi viittaa, vai?
Kansalaisaloitteen ehdotuksessa ei julkaista kenenkään kuvia miten sattuu, vaan niiden nimet jotka lain edessä rikollisiksi tuomitaan. Eikait näitä voi kuka tahansa nuita rikoksentekijöistä julkisia nimiä tehdä, kun ei ole tietoakaan niistä. Rikosrekisteriä tekevät eivät voi julkaista muutoin kuin rikosilmoituksen tehdyistä ja niistä tuomion saaneista nämä julkiset nimet. Näin minä uskoisin ja näin ymmärrän kansalaisaloitteessa olevan rikollisten nimien julkistamisen toimivan.
Katsoin poliisi-tv:n netistä ja siinä nimenomaan on kyse näistä Pedohunterseista. En itsekään lähtisi noin toimimaan eli ilman rikossyytteistä tuomitsemista julkaisemaan.
Valitettavaa on, että he ovat näin toimineet, mikäli siis ovat toimineet ilman lupia tai ilman että kuvat ja nimet joita julkaisevat eivät ole rikoksista tuomittujen nimiä/kuvia. Kuviin en lähtisi siltikään, vaikka olisikin rikoksesta tuomittuja. En myöskään missään nimessä uhrin nimejä enkä kuvia lähtisi näyttämään.
Mikäli on nyt eriasia tämä kansalaisaloitteessakin oleva(sieltä en löytänyt keskustelu sivuja, siksi tänne), täytyy Poliisin mielestäni ja mielellään kommentoida tuonne. Ehkä olenkin poliisiin yhteydessä, jotta asia selviää.