INARIN SYRJÄKYLIEN VIESTILIIKENNEYHTEYDET & taistelu jatkuu ja sen etenemistä voi seurata osoitteess

Jan-Eerik Paadar
Adressin tekijä

/ #9 Viestintäviraston passiivisuudesta ja peittoaluekatoista

13.12.2007 12:42

12.12.2007 mennessä viestintävirasto ei ole edelläänkään huomioinut tilannetta millään tavalla puhumattakaan kannanotosta. Vaikka asiasta on tiedoitettu viestintäviraston ylintä johtoa myöten niin heidän passiivisuutensa näyttää jatkuvan. Virasto ilmoittavat olevansa sähköisen viestinnän ja tietoyhteiskuntapalvelujen yleinen hallintoviranomainen, mutta jostain syystä heillä näyttää olevan huono reagointihalu tällaisiin tapauksiin vaikka tilanne vaarantaa suurien ihmismäärien turvallisuutta. Nyt on helppo todeta kuinka vaikea yksittäisten kotitalouksien ja yritysten on ajaa tällaisia asioita eteenpäin ilman kunnan tai jonkin muun suuremman toimijan apua. Nähtäväksi jää millä tavalla asiaa aletaan käsitellä esimerkiksi kunnanhallituksen taholta.
Luulisi myös valtion ylimmän johdon kiinnostuvan asiasta kun valtakunnalliset tiedotusvälineet alkavat asiaa käsittelemään.


TeliaSoneran peittoaluekarttoihin voi käydä tutustumassa osoitteessa
http://mobileplaza.sonera.fi/matkapuhelin/kuuluvuus_kotimaassa.html
Inarin kunnan osalta kartta ei näytä pitävän kaikilta osin paikkaansa, mutta ehkäpä he sielä konttoreissaan tietävät tämän asian paremmin kuin me jotka tämän asian kanssa joudumme tuskailemaan.

Elisan peittoaluekartta löytyy osoitteessa http://mobileplaza.sonera.fi/matkapuhelin/kuuluvuus_kotimaassa.html

Laajakaistan osalta en ole saatavuusalue karttaa löytänyt. Eli jos joku sen jostain löytää niin laittakaa osoite tälle palstalle.


Solojärvellä 13.12.2007
(Edelleen ilman laajakaistaa ja GSM-katvealueella)

Jan-Eerik Paadar
www.kaksama.com