Loikalan kartano pitää sulkea!!!

eräs äiti
Vieras

/ #42 Järkyttävää

18.03.2011 11:58

On aivan pöyristyttävää toimintaa, sillä edes vankeja ei kohdella tuolla tavoin!
Nuoret kapinoivat, kiukuttelevat, siis kasvavat - siitäkö rangaistaan sillä, että kun kaikki tahtosi on kitketty ja nuori on alistettu olemme päässeet tavoitteeseen?
Huomioidaan nyt vielä se seikka, että vanhemman syyllistyessä moiseen mahtaisi rangaistus olla mojova, sijoitusko muuttaa lapsen / nuoren oikeuksia siten, että turvallisuutesi olet menettänyt ja tilalle saapuu mielivaltaisuus. Kuinka järkyttävää tämä onkaan nuorelle / lapselle, sillä laki on kieltänyt tuollaiset toimenpiteet jo vuosia sitten ja yht´äkkiä oletkin niiden uhrina..
Tämä sijoituspaikkojen tekosyiden suoltaminen, oikeus rajoitustoimenpiteisiin joita käytetään täysin mielivaltaisesti ja väärin on saatava kitkettyä. Pyydän huomioimaan myös sen, että koskaan kaikki eivät tule toimeen kaikkien kanssa, kaikki eivät pidä kaikista ja näissä oloissa lapsi / nuori on pakotettu pitämään kaikista ettei ärsytä, mutta henkilökuntaan kuuluva voi kohdella lasta / nuorta aivan halunsa mukaisesti pelkästään siitä syystä että joku piirre, sana, ihan mikä vaan, sattuu ärsyttämään! Valvonta olematonta, sanktiot mitättömät! Minun mielestäni ratkaisu on se, että näihin paikkoihin asetetaan 24/7 nauhoittava videovalvonta ja vanhemmille web-kamera mahdollisuus tarkkailla lapsensa oloja. Tätähän vanhemmat käyttävät Amerikassa, jotta voivat hoidossa olevien lastensa hyvinvoinnista varmistua..