Ei mausteita tai ruokaa lääkeluetteloon

Mikael

/ #138

12.06.2013 18:45

Jo pienet lapset joutuvat länsimaisen lääketieteen uhreiksi rokotuksilla. Annat pikkusormen niin se vie koko käden... Ahneet paskiaiset! Raha kiiluu heidän silmissään ja valta.

He eivät halua, että vanhemmat tietävät vaihtoehtohoidoista ja ennenkaikkea ennaltaehkäisystä. Homeopatiaa tulisi mielummin käyttää lastentauteja vastaan ja ruokavalio tulisi oikein rakentaa jo lapsen varhaisen kehityksen aikana. Pois sulkea kaikki ongelmia aiheuttavat ruoka-aineet ja tilalle oikeat hiilarit, protskut ja rasvat. Pois kaikki väärin prosessoitu, teollinen ja raffinoitu! Helpointa on aloittaa rasvoista eli margariinit ja rypsiöljyt kokonaan pois ja tilalle luomuvoita tai luomugheetä, kylmäpuristettua neitsytkookosöljyä luomuna ja kylmäpuristettua luomuoliiviöljyä. Oliiviöljy hyvä käyttää vain kylmänä. Voita, gheetä ja kookosöljyä voi kuumentaa tarvittaessa esim. paistamisessa tai leivonnassa, koska ne eivät härskiinny.

Käyttäkää orgaanisia "Whole food supplements" -vitamiineja, muita orgaanisia vitamiinivalmisteita esim. Madre labs C. Oikea määrä D3 vitamiinia esim. Carlson D3 50-100 ug. Antioxidantteja esim. Nutrex astaxantiini ja Paradise herbs karnosiini. Omega 3 öljyä esim. Green pasture. Monet "super" -foodit sisältävät hyvän määrän vitamiineja ja käyvät multivitamiinivalmisteista. Myös hivenaineet tulevat kätevästi monista ruuista, kuten sinkki kurpitsansiemenistä ja magnesium kaakaojauheesta (ei Oboy vaan aito kaakaojauhe!). Tutustukaa lääkinnällisiin sieniin, kuten reishi, cordyceps, chaga ja lions mane.

Varokaa ja välttäkää kaikkia synteettisiä valmisteita mm. multitabsit, berocat ja sanasoolit.

Menkää iherb:iin. Saatte sieltä paljon halvemmalla, paljon parempaa laatua ja orgaanisessa muodossa, niinkuin luonnossa on tarkoitettu. Postikulutkin ovat aivan naurettavan pienet, pienemmät, kuin monessa suomalaisessa nettikaupassa!

Lääkäreitä ei kouluteta tuntemaan ravintolisiä. He eivät tiedä näistä vaihtoehtohoidoista.

Ruoka olkoon lääkkeesi. Sairauksia tulee ennaltaehkäistä!