justinbiebertakaisinsuomeen

Susku

/ #108

24.06.2013 14:08

Luin näitä kommentteja ja musta on huolestuttavaa, että (todennäköisesti) aikuiset ihmiset tulevat tänne haukkumaan adressin kirjottaneita. Lisäksi kutsutaan Justin Bieberiä homoksi, jonka ei edes pitäisi olla haukkumanimi. Mitä sitten, vaikka Justin sattuisikin rakastamaan miestä, vaikka ihan hyvin kaikki tietävät, että asia ei ole niin. Sitten tullaan kertomaan juorulehtien juoruja faktoina. Luuletteko, että Justin olisi ainoa iso julkkis, joka kokeilisi kerran polttaa pilveä? Onhan se huonoa esimerkkiä, mutta enemmänkin olisi outoa, jos hänen ei täytyisi ottaa jotakin kestääkseen tuollaisia huonon itsetunnon omaavia haukkujia vuodesta 2007 noin nuorella iällä. Eikä hän koskaan ilmoittautunut miksikään roolimalliksi, hän halusi olla laulaja.
Justin on ihminen tunteiden kanssa ja hänkin tekee virheitä. Vain koska "hän on julkkis, sen pitää kestää kritiikkii", ei oikeuta ketään siltikään haukkumaan typeristä asioista ja toivomaan hänen kuolemaa. En vain voi ymmärtää, miten kukaan jopa aikuinen ihminen voi vihata sydämensä kyllyydestä 20-vuotiasta oman unelmansa toteuttanutta miestä, jonka elämästä näette vain pintapuolen. Ja älkää väittäkö, että "eihä se ees tee omaa musaa ja autotunea kaikki vaan", koska noin nuoreksi Justin tekee paljon töitä oman musiikkinsa eteen.
Ja jos käytätte paria keikalta myöhästelyä syynä vihallenne, niin huhhuh ja sitä paitsi, olettehan tekin joskus myöhästynyt töistä?
Eikä kaikki Justinin fanit ole kirkuvia 11-vuotiaita, jotka haluavat mennä naimisiin Justinin kanssa ja viiltelesivät hänen takiaan (niinkuin se yksi juoru oli, joka todellisuudessa oli vihaajien aloittama ja täysin pilaa). Ette tiedä, mitä meet&greet 380e tapaamiseen kuului kuvan lisäksi ja jos yhtään seuraa Justinin uraa, pitäisi tietää entuudestaan ennen ostoa tapaamisen olevan vain lyhyt.
Jos ette kestä katsoa muiden menestyvän samalla kun naputtelette turhaa vihaa pimeässä nurkassanne tietokoneen takana, niin käy sääliksi. En vedä tähän "olette vain kateellisia"-korttia, koska se ei varmaankaan pidä paikkaansa, mutta menisitte itseenne ja etsisitte ensin viat omista täydellisistä itseistänne ja vasta sen jälkeen alkaisitte arvostelemaan tuntemattomia ihmisiä (faneja, mutta myös Justinia).