Antakaa turvapaikka kristitylle Markille


Vieras

/ #148 Asiassa myönteinen välipäätös

14.08.2013 11:11

Alla Facebookissa Jari Sippolan kolme tuntia sitten julkaisema tiedote niitä varten, jotka eivät ole liittyneet FB:iin sekä linkki lehtiartikkeliin.

Kyseessä on välipäätös, joten Facebook-kampanjan järjestäjät ilmeisesti jatkavat sitä hieman toisessa muodossa vielä eikä mielestäni tätä adressiakaan ole syytä kuopata. Päinvastoin, moninkertaistetaan allekirjoitusten määrä syksyyn mennessä, jolloin lopullinen päätös tulee!

Voinemme kaikki kiittää Korkeinta hallinto-oikeutta myönteisestä päätöksestä!

"Juuri tulleen tiedon mukaan korkein hallinto-oikeus on pysäyttänyt Markin karkotuksen! Asiasta kertoi pastori Timo Keskitalo, joka oli saanut tiedon poliisilta. Kiitos Herralle!

Mark kiittää sydämellisesti kaikkia rukouksista. Hän välittää suuret kiitokset kaikille tämän Facebook-tapahtuman osallistujille.

Toki rukousta tarvitaan edelleen, koska Mark ei ole vielä saanut turvapaikkaa ja prosessi jatkuu sen suhteen edelleen. Vireillä on uusi hakemus, joka perustuu hänen vakituiseen työhönsä Suomessa. Näillä näkymin sen käsittely alkaa syyskuun alkupuolella.

Mutta nyt on suuri helpotus ja kiitosaihe, että ainakin toistaiseksi Mark saa pysyä Suomessa!" (Jari Sippola / Facebook)

http://www.seurakuntalainen.fi/uutiset/kotimaa/3632/korkein_hallinto-oikeus_pysaytti_egyptilaisen_markin_karkotuksen (lehtiartikkeli)