Ruukintie päätös uudelleen käsittelyyn!


Vieras

/ #15 Kummallinen korjaus

10.10.2013 18:29

Itse olen liikkunut entiselle työpaikalleni montavuotta juuri ruukintietä. Kyllä vikaa on kaikissa osapuolissa eikävain autoilijoissa! Lisäksi on typerää että kun joku ajaa ylinopeuetta niin ratkaisu on rajoituksen alentaminen.

-Koululaiset jotka viimetipassa (tai vähän myöhässä)menivät kouluun ajavat surutta päin punaisia ja ovat kuin pellossa. Pää ei edes kääntynyt kun he pyörällä suhauttivat ajaen ruukintien yli autojenedestä. Mopolauma on kuin varpusparvi joka saattaa hyökätä mihin tahansa suuntaan.
-Välillä ruukintien ja kivistöntien risteyksessä olevat liikennevalot olivat siinä tilassa että vihreät paloivat 1,5 sek kerrallaan. Siinä yksi auto ehti melkein vihreillä... Asennevamma liikennevalovastaavalla?
-Poliisia en nähnyt 6 vuoden aikana kuin kerran ratsaamassa. Sensijaan 4 kaistaisella tiellä oli resursseja pitää 0-toleranssiratsioita. Toivottavasti LP:n lopettamisen jälkeen resurssit kohdennetaan viisaammin eikä vain merkityksettömien tilastomerkintöjen keräämiseksi.
-Autoilijat eivät pysähdy rinnalle suojatieneteen. Toinen ongelma on pysäköinnin salliminen ruukintien reunaan. Se aiheuttaa rajuja kaistanvaihtoja ja liikenteen tökkimistä. Sensijaan 6v aikana kovat ylinopeudet olivan havaintojenimukaan harvinaisia.

Ainut toimiva ratkaisu on kadun kaventaminen suojateiden kohdalta ja/tai liikennevalot ylityspaikoissa jotka vaihtuvat vain painikkeesta tilaamalla ja muuten autoilijoille aina vihreänä. Samoin pysäköintikielto ruukintien varteen välittömästi voimaan! 50km/h rajoitus takaisin!