Protesti KANSANEDUSTAJIEN 8,1% Palkankorotusta vastaan!

kertty

/ #2247 no ei herranjumala..

17.05.2011 20:44

tuo että täällä jotkut vaativat kansanedustajille samaa palkkaa kuin duunareille ei ole ihan loppuunasti ajateltu vaatimus. jos duunareilla ja kansanedustajilla olis samantasonen palkka niin kuka haluais mennä tekemään päivä toisensa jälkeen lakiselvityksiä ja valiokuntatyöskentelyä ja lukuisia luottamustöitä sen sijaan, että saisi saman palkan siitä että menee vaikka muutamana päivänä viikossa kassalle tai raksalle töihin?

jos joku haluaa saada paljon palkkaa niin sen tulee tehdä investointeja ja kouluttautua. ei kuka vaan pääse kansanedustajaksi. jos joku teistä allekirjoittaneista pääsisikin jollain konstilla kansanedustajaksi, ei se varmastikaan olisi kovin surullinen siitä, että saa sen 6000€ palkkaa kuussa. ja vielä siihen, että kansanedustajilla on kova työ saada kauden alussa rahatilanteesa kuntoon, sillä monet käyttävät yli 50 000€ vaalikampanjaan. lähes vuosi menee niitä lainoja maksaessa.

hyvät ihmiset. jos ryvette itsesäälissä sen vuoksi että saatte alle 1000€ kuussa palkkaa, niin miksi työskentelette sellaisessa työpaikassa? miksette hanki koulutusta tai pyri urallanne eteenpäin tai vaikka ryhdy yrittäjiksi sen sijaan että säälittelette sitä että ette viitsi tai jaksa kouluttautua korkeammin? ryhdistäytykää sanon minä.