Ilotulitteet kiellettävä yksityishenkilöiltä

jussi kinnari
kokkola

/ #123 haukkumista

06.06.2008 14:14

"yhtä helvettiä kun paitsi aattoyön sotatilan aikaansaamat melu- ja ympäristöhaitat räiskii nää keskenkasvuiset taliaivot niitä papattejaan ja mitä lie paukkuja jouluaatosta tammikuun loppuun. Todella hermoja kiristävää."

taliaivot? jos pommittelen olenko taliaivo? "sotatila"? "keskenkasvuiset"? "yhtä helvettiä"? ******** ***** tunge sitä koiras ***** korviis jos kaiken pitää olla niin kuivaa mee muualle itkemään

"Koko se rahamäärä mitä kuluu näihin turhuuksiin voitaisiin todellakin käyttää paljon järkevämmin."

kuten?


Monet koirat pelkäävät näitä hysteerisesti niinkin paljon, että joka vuosi niille joudutaan syöttämään rauhoittavia lääkkeitä suuret määrät. Myös hevoset pillastuvat ja stressaantuvat huippuunsa näistä räiskeistä.

ehkä sinä syötät,kaikki eivät.


Tunnen eräänkin jolta räjähti koko naama taivaan tuuliin vuosia sitten hänen ollessaan 18 vuotias. Ei kuitenkaan kuollut ja sitä naamaa rakenneltiin uudestaan vuosia.

onnettomuuksia sattuu ja tapahtuu kuten:tunnen eräänkin joka luokkaantui autokolarissa kun kamala tuhma hirvi tuli tielle.


mielummin kukkahattu ja eläinystävä kuin vähä-älyinen taliaivo


ennemmin: mielummin kukkahattu ja vähä-älyinen taliaivo


mitä tästä voimme päätellä? sitä että kukkahattupaskoilla ei ole muuta tekemistä
kuin valittaa apua;nuo keijot ampuu pitkin pihaa ja mejän elisapetti villakoira kuolee meluun jossemme anna hänelle jotain vahvaa lääkettä. joten paska adressi.