Ilotulitteet kiellettävä yksityishenkilöiltä

Ota yhteyttä adressin tekijään

Tämä viestiketju on automaattisesti luotu adressista Ilotulitteet kiellettävä yksityishenkilöiltä.

Nicholas heinonen
Raisio

#101 Hetkonen

20.12.2007 10:23

"saastuttaa yhtä paljon kuin Suomen lentoliikenne VUODESSA" hetkonen, eikös se ollutkaan vain lyijypäästöt. Entäs hiilidioksidi ym.?
Nicholas heinonen
Raisio

#102 Lapsityövoima

20.12.2007 10:27

Jos te nyt kerran niin kinnostuneita siitä lapsityövoimasta olette, niin miksette vaadi että ilotulitteiden maahantuonti lopetetaan ja aloitetaan kotimainen, turvallinen ja lapsityövoimasta vapaa ilotulitevalmistus.
vp kuntola
rovaniemi

#103 Jääkää kotiin!

20.12.2007 16:15

Ihan turha adressi! Ette saa 1500 niemä enemäpää IKINÄ! Se ei taida kuulkaa riittää siihen.. Sori vaan. Ilotulitteet kuuluu uudenvuoden riehakkaaseen menoon ja on osa mailman kulttuuria! Ja te ääliöt aijotte pilata sen? Ilotulitteita ammutaan 12h vuodessa! Ei luulis olevan niin paha juttu! Jos kerta niin häiritsee, tunkekaa vaikka kissan p***** korviinne!
esko aalto
tampere

#105 .!

21.12.2007 22:31

siis kyllä on jo tää mummojen hölinä menny tyhmäks,et niinku kerran vuodessa ei enää sais pitää kunnolla hauskaa? ja jos ne lopettais myynnin niin varmasti alkais omatekoisten pommien lentely,jotka ovat vielä vaarallisempia! et kyllä kerran vuodessa saa pitää hauskaa,älkää allekirjoittaki,tietysti tästä olisi hyötyä jne mutta myös niiden mielipide pitää ottaa huomioon,jotka tykkäävät räjäytellä raketteja! eiväthän mummot ja vaarit sitä älyä kun eivät enää muista kuinka kivaa se on.ei se saastuta hetkessä koko maailmaa jos kerran vuodessa räjäytellään raketteja.Ja onhan uusivuosi juhlan aikaa!
esko aalto
tampere

#106 .!

21.12.2007 23:13

ja muuten,jos raketit poistettaisiin niin voisin ruveta valittamaan vaikkapa:tupakat saastuttavat ja tappavat ihmisiä vuosittain! kaikki tupakat pitää kieltää! tai:ei enää joulukinkkuja! viattomia eläimiä kuolee siihen että jotkut haluavat pitää perinnettä että syödään jouluna kinkkua! sama asia jos valitan näistä asioista. rakettien paukuttelu on mielestäni perinne ja ihmisten huvi eikä sitä saa lopettaa.koirille ja lemmikeille myydään korvatulppia.sitäpaitsi itselläni oli vielä viime vuotena 14v koiravanhus joka innostui raketeista ja nautti kun sai nähdä niitä ja vaikka muusta ei enää nauttinutkaan niin raketeista piti.ja sitäpaitsi nythän rakettien turvallisuutta ollaan parantamassa ja niistä ollaan tekemässä enemmän ympäristöystävällisiä.
esko aalto
tampere

#107 .!

21.12.2007 23:20

Sen sijaan jotka pitävät raketeista allekirjoittakaa tämä: http://www.adressit.com/ilotulitteet
Lauri Makkonen
Hauho

#109 ..

23.12.2007 16:11

Mielestäni aivan turha adressi. Minua eivät ole raketit haitannut , toki ne jättävät roskaa mutta jos raketteja saa laillisesti ampua puoli vuorokautta ni ei se ketään luulisi haittaavan.
Jos raketit kiellettäisiin jäisi monelle varmaan hirveä harmitus päälle ja alettaisiin tekemään paljon raketteja haitallisempia pommeja kuten viemärin puhdistus aineesta tehtyjä pommeja joista kuulu varmasti kovempi ääni kuin esimerkiksi raketista nimeltä thunderking.Toki raketeista on paljon haittaakin , se on myönnettävä. Sillä joka vuosi jää paljon roskaa ja nuorten ilotulitteiden purkaminen on vaarallista ja siitä joka vuosi jonkun silmä saa kärsiä. Mutta Monelle ihmiselle raketit tuo hupia ja niitä on kiva katsoa.
Täällä maaseudulla rakettien ampuminen alkaa 6 ja loppuu noin 1-2 aikaan yöllä toki siellä kaupingissa raketteja ammutaan enemmän ja haittojakin syntyy enemmän mutta ei se minua ole haitannut yhtään joten EN ALLEKIRJOITA!
Janne Väänänen
Järvenpää

#110 Joo ! Ja lopetetaan muutkin juhlat !

28.12.2007 18:20

Joo ihan heti.Lopetetaan juhannuskin kun nykyään sekin on suomen virallinen känni juhla ja lopetetaan pääsiäinen ja joulukin kun tulee ateisteille pahamieli.

Ja ajatelkaa te koiran omistajatkin muitakin kun teidän koiraa ja itseänne.Ei voi rauhassa kävelläkään kun on joku koira kintussa kiinni ja toinen täytää ojaa paskallaan...Ja uusivuosi on kerran vuodessa 12 tunnin ajan.ei voi olla niin pahaasia kun naapurin pentti ampui pum pum raketin ja meidän vilma koira pelästyi...
joel komsi
helsinki

#111 peruutan viestini #96 ja #97

29.12.2007 12:50

olen pahoillani, viestit olivat epäasiallisia.
Tube Pärssine
Espoo

#112 Voi herran perse...

02.01.2008 01:36

Mitä kettua tää nyt on?? Se ilohan on nimenomaan niitten tulitteidin ampumisessa, paljon hauskempaa ampua itse kun katsoa kaupungin järjestämiä (onhan nekin hienoja).´Vaikka yleensä menee siihen N.30-40€ niin on se sen arvoista. Ja ilotulitteet eivät saastuta yhtään niin paljoa kúin vanhat japski Toytat. Ja koiraihmisillä on yli 300 päivää ilman ilotulitteiden räjähtelyä. EHDOTON EI!!!

Allekirjottakaa keskenänne tälläset nössöadressit!!

Kirjoittaja on poistanut viestinsä (Näytä tarkemmat tiedot)

02.01.2008 07:25


juuso laajajärvi
salo

#115 Minulla on idea!

19.01.2008 00:27

Kielletään lapsien teko! Koska jos ei ole ihmisiä, niin ei ole ongelmiakaan! Aaah... On se mukavaa olla tälläinen älykkö. Ja lapsityövoimasta, mitkään Suomeen tuotavat ilotulitteet eivät ole tehty lapsityövoimalla! Se on varma.
Onni Oksanen
Helsinki

#116

19.01.2008 18:54

Yleensä he, joille tulee vammoja ilotulitteista ovat he jotka eivät käytä niitä oikein, joten he ansaitsevat nämä vammat omalla tyhmyydellään.
Mikael Vuorinen
Helsinki

#117

20.01.2008 12:25


SAASTEET

- Jos saasteista olisi merkittävää haittaa, varmasti myynti olisi jo rajoitettu/ilotulitteiden kokoa pienennetty.

HENKILÖVAHINGOT

- Eikös se ole omalla vastuulla, jos räjäyttää itsensä. Ja jos muut räjäyttävät sinun naamasi, mene kotiisi.

OMAISUUUSVAHINGOT

- No tämä onkin ainoa osa-alue johon ei keksi mitään vastattavaa. Muuta, kuin että ''vahinkoja sattuu''

KOTIELÄIMET

- No ette varmaan ''kukkahattutädit'' ymmärrä, miten ihanaa on astua koiran p**kaan 24/7 365 päivänä vuodessa. Ja jos eläin vinkuu, niin tulpat korviin, musikit talossa täysille ja rauhottavia.

---

Ja kyllä, olen eläinrakas.Henna Korpela
Pirkkala

#118

21.01.2008 11:19

"
No mitä haittaa jos uudessa vuodessa EI ole raketteja? Pienet lapsethan niistä innoissaan ovat. Voitte mennä katsomaan raketteja jonnennkin "julkiselle" paikalle :)."

Kai nyt sentään pikkulapsetkin saavat edes jostain iloita uutenavuotena? He sitten ovat ala-arvoisempia kuin vanhemmat ihmiset? -.-

#114 Aika moni räjäyttää kätensä/naamansa
"Mutta itsepähän räjäyttävät."
- Jan Aho

Niinpä

Santeri Koponen
Muurame

#119 EI TODELLAKKAA!!!!!!!!!!!

22.01.2008 17:31

Ei niitä voi ottaa,tulittajilta pois.Kun se ois sama asia kun kun otettais aikuisilta pois kahvit,oluet,autot,muu huvin pito aikuisilta pois.
Musta tuntuu et seki rupeis pännii aikuisia. Vaikka aikuisetkin,paukuttelee
raketteja.Aika usen se on joku kännikala joka ampuu sielä raketteja päin mäntyä ja koivikkoa ja sitte. Tietysti ne jotka on sotaa roomalaisilla tai, jotain muuta.
PÖHLÖÄ!!!!
Mika Torvinen
Leppavirta

#120

11.02.2008 18:55

Ilotulitteiden kieltäminen on yhtä hyvä ehdotus kuin juhannuskokkojen polttamisen kieltäminen. Arvatkaa allekirjoitanko?
jussi kinnari
kokkola

#121 eiko kestä?

06.06.2008 16:36

kieltäkää samantien vaikka autot ja kokot ja koirat.nehän paskovat kadunvarsiin karmeita kasoja,autot saastuttavat ja ajatelkaa vaikka kuin paljo liikenteessä kuolee vuosittain,voisitte yhtä hyvin pyöräillä n.0-10 km matkat.pilatkaa vielä joulu, sillä eihän pystytä todistamaanm ikinä varmasti oliko jeesusta olemassa oikeasti. sitäpaitsi täälläpäinpommitus aika on 24h etelässä12h joten miettikää huikan. vetäkää semmonen juttu päähän jos melu ja "sotatila" häiritsee niin kauheasti että pitää kieltää ilotulitteetki nyt lapset simmut kiinni koska sanon nyt suoraan VETÄKÄÄ VITTU PÄÄHÄN TARKKIKSET!!!.anteeksi jos tekstini loukkkasi jotakin.
jussi kinnari
kokkola

#122 hoh

06.06.2008 16:51

yksi asia vielä,se kuuluu näin:Koittakaa kukkahattutädit ymmärtää että kun ilotulitteet kielletään,yksityishenkilöt alkavat valmistamaan bensa,kaksikomponetti(anfo) pommeja yms. ja niitä luultavasti paukuteltaisiin ympäri vuoden.ja mitä jälkeä kiinari tekee?=polttaa ja aiheuttaa silmävammoja bensa taas polttaa,pahimmassa tapauksessa kuoliaaksi.mitä kaksikomponentti räjähteet tekevät?=räjähdys repii ihmisen palasiksi.niin,oikein luit että repikää siitä!
jussi kinnari
kokkola

#123 haukkumista

06.06.2008 17:14

"yhtä helvettiä kun paitsi aattoyön sotatilan aikaansaamat melu- ja ympäristöhaitat räiskii nää keskenkasvuiset taliaivot niitä papattejaan ja mitä lie paukkuja jouluaatosta tammikuun loppuun. Todella hermoja kiristävää."

taliaivot? jos pommittelen olenko taliaivo? "sotatila"? "keskenkasvuiset"? "yhtä helvettiä"? ******** ***** tunge sitä koiras ***** korviis jos kaiken pitää olla niin kuivaa mee muualle itkemään

"Koko se rahamäärä mitä kuluu näihin turhuuksiin voitaisiin todellakin käyttää paljon järkevämmin."

kuten?


Monet koirat pelkäävät näitä hysteerisesti niinkin paljon, että joka vuosi niille joudutaan syöttämään rauhoittavia lääkkeitä suuret määrät. Myös hevoset pillastuvat ja stressaantuvat huippuunsa näistä räiskeistä.

ehkä sinä syötät,kaikki eivät.


Tunnen eräänkin jolta räjähti koko naama taivaan tuuliin vuosia sitten hänen ollessaan 18 vuotias. Ei kuitenkaan kuollut ja sitä naamaa rakenneltiin uudestaan vuosia.

onnettomuuksia sattuu ja tapahtuu kuten:tunnen eräänkin joka luokkaantui autokolarissa kun kamala tuhma hirvi tuli tielle.


mielummin kukkahattu ja eläinystävä kuin vähä-älyinen taliaivo


ennemmin: mielummin kukkahattu ja vähä-älyinen taliaivo


mitä tästä voimme päätellä? sitä että kukkahattupaskoilla ei ole muuta tekemistä
kuin valittaa apua;nuo keijot ampuu pitkin pihaa ja mejän elisapetti villakoira kuolee meluun jossemme anna hänelle jotain vahvaa lääkettä. joten paska adressi.
jesse haaponiemi
kokkola

#124 ei oo haittaa paljonkaa

06.06.2008 18:25

´´Hui kauhee apua tuli kissanpieru ottaa ai ai ai poks!!! yhyy nyt tuli mustelma´´esimerkki siitä mitä tapahtuu kun tulee ilotulite päähän montako kuolemaa on tällainen tapahtuma aiheuttanut ehkä yhden entä montako auto onnettomuudet ja huumeet ja alkoholi aiheuttavat vuodessa miettikää onko ilotulitteista haittaa apuaa nyt meidän fikaro kissa karkas kaappiin kun ulkona räjähti pieni paukku ´´
hoi nyt tulee keijjo joka ampuu pitkin pihaa´´
mulla oli kerran 10 vuotiaana 2 kassia pommeja eikä tullu minkään laisia vahinkoja juopot tuli kerran juopotteleen ja ampuu raketteja meijän pihalle ja meidän koiraan osu iso raketti je sen turkki sytty palamaan ja paloi kuoliaaksi arvaa oliko kiva kahtoo kun oma koira palaa kuoliaaksi* alkoholi+ilotulitteet=vihasia ja loukkaantuneita ihmisiä mun kaveria ammuttiin thunder kingillä mahaan ei tullu muutaku iso mustelma koska kerkes pois ennen kuin panos räjähti olin kerran auto onnettomuudessa jossa melkein jalat meni poikki että sillee.

Kaikki tykkää paukuista isoista ja kauniista!!!!!!!!!


*
se koira kuoli vammoihin
pommit ja paukut rulez \II/
erkki ismola
helsinki

#125

11.11.2008 16:46

haaaaaahaaaaa..lolololol,ilman raketteja elämää ei ole ja voiii vittu että jollain välähtää:yhyy ei saada ampua raketteja.kokeilkaa saatana ite miten hauskaa niitä on ampua!!!!!!!!!!

Kommentoi adressia

Facebook