Rikollisten ulkomaalaisten karkoittaminen

Sini T
Jyväskylä

/ #84

17.10.2008 14:30

(Pahoittelut jo valmiiksi jos toistan jotain, sillä en saa luettua kaikki viestejä tällä koneella)

Homman nimihän on se, että pelkästään syyttömiä suomalaisiakin on tuomittuna rikoksista, joita he eivät ole koskaan tehneet. Eli miltähän teistä tuntuisi, jos itse asuisitte Espanjan aurinkorannoilla ja maalla olisi tapana karkoittaa kaikki ulkomaalaiset rikolliset. Sitten yksi kaunis päivä joku ilkeyksissään ja hyvällä näyttelyllä saa sinut oikeuden rankkaan syyniin --> tajuaako kukaan kuinka helppoa on syyttää raiskauksesta vuosia myöhemmin, kun ei oikeastaan asiaa voi enää TODELLA todistaa vääräksi tai oikeaksi. Jos luulitte että syyttäjä kaipaa TÄYSIN pitävät todisteet silloin niin olette todella väärässä.

Eli kappas, olet tuomittuna rikoksesta, jota et ole tehnyt. Olet ´mahdollisesti perheellinen nykyisessä maassasi, mutta sen kummenpia miettimättä, sinut karkoitetaan maasta pois.

Oikeus ei todellakaan toimi aina kuten pitäisi. Ja onhan sitä jo pienestä pitäen opetettu, että kaikki ei aina ole sitä, miltä se näyttää.

Ja todellakin, suomalaiset raiskaavat jatkuvasti myös. Niistä kaikista tapauksista ei vain kirjoteta tai ne eivät tule edes poliisin tietoisuuteen. Painoarvoahan juttu saa aina enemmän kun kyseessä on ollut ulkomaalainen.

Kirjoittaisin mahdollisesti tämän adressin jos kyseessä olisi yleisesti kaikkien SARJArikollisten(ei väliä kansalaisuudesta kunhan syyllisyys on todistettu kiistattomasti aina)karkoittaminen koko planeetalta...