PELASTAKAA KOIRAMME!!


Vieras

/ #147

02.06.2014 19:20

En kyllä voi uskoa, että eläimlääkäri olisi randomisti vain valommut ko. perheen kohteekseen ja hakenut sieltä eläimen pois. Niin ei vain tapahdu.

Adressin tekijä mainitsee. että "Ja sille minä en voi mitään, että meidän perhettä on kiusattu vuosia yhden pienen koiran takia, jota tosiaankin on hoidettu joka päivä!", joten on selvää, että koiran hoidossa on jo kauan ollut huomautettavaa eikä adressin tekijä huomautuksista huolimatta ole korjannut asioiden tilaa. Ennenpitkää siitä vääjäämättä seuraa se, että eläin haetaan pois.

Adressin tekijällä on ollut mahdollisuus valittaa kirjallisessa päätöksessä liitteenä olevalla tavalla 14 vuorokauden sisällä ja jos eläinlääkäri olisi "vääristellyt" asiaa, olisihan se päätös koiran huostaan ottamisesta jo kumottu.

Edelleen epäilen, että perusteet ovat olleet olemassa koska adressin tekijä ei suostu kertomaan mitkä nämä perusteet ovat olleet.

Lisäki tuo Viikin mustamaalaaminen tässä tilanteessa on turhee, koska aloittaja ei itsekän tiedä, onko koira edes Viikissa, jossain muualla vai jo lopetettu.
Enpä näillä tiedoilla kyllä lähde adressia kirjoittamaan.