Aseiden totaalikiellon vastustaminen

Teppo Kuusisto
Vantaa

/ #59 Aselain muutosehdotus

20.11.2008 12:55

Mikäli joku metsästäjä vielä empii, niin kannattaa ajatella asiaa laajemmalti.
Näille asevastaisille piireille ei riitä mikään, kun ensin on kielletty keräilijöiden sarjatuliaseet ja ammunnanharrastajien lyhyet aseet, onkin vuorossa pitkät aseet (lue= metsästysaseet).
-Hajoita ja hallitse totesi joku viisas jo muinoin...

Tämän adressin allekirjoitus on jo askel oikeaan suuntaan ja jokaisella meistä on oikeus ottaa yhteyttä kansanedustajaansa siten, ettei moinen älyttömyys mene eduskunnan käsittelyssä läpi.

Järkyttävintä tuossa Hasun viestittämässä esityksessä on, ettei AAHYä tunnu huolestuttavan laittomat aseet millään muotoa, vaikka oikeasti juuri ne aseet ovat pääsääntöisesti rikollisten hallussa ja käytössä.

Lippaiden ja muiden aseenosien rekisteröinti ei tarkoita mitään muuta kuin harrastajille lankeavaa laskuautomaattia. Ilmeisesti näillä varoilla sitten korvataan valtiolle pakkolunastetut aseet?

Meitä metsästäjiä, ampujia sekä asekeräilijöitä on maassamme n. 660 000 henkilöä ja 99% ei syyllisty rikoksiin vaan on jopa niin, että pelko aseiden menetyksestä pitää porukkaa lainkuuliaisista lainkuuliaisimpina. Eli muukin elämä pidetään kuosissa ettei virkavalta löydä syytä takavarikoida harrastusvälineitä eli tässä tapauksessa aseita.

Muuttamalla nykyisen lainnoudattajat rikollisiin verrattavaksi sakiksi, ei ainakaan minun mielestäni paranneta yleistä järjestystä ja turvallisuutta.
Päinvastoin: ihminen joka on menettänyt rakkaan/arvoistamansa harrastuksen valtiovallan toimesta, mitä todennäköisimmin suhtautuu muihinkin lakeihin sekä yhteiskunnan pelisääntöihin piittaamattomasti kokemansa jälkeen.

Nyt on aika puhaltaa yhteiseen hiileen!

Kommentoi adressia