Rikollisten ulkomaalaisten karkoittaminen

Antti Pakarinen
Vantaa

/ #87 Varpu, Sini

06.12.2008 20:11


Varpu kijoitti:
"Voi jeesus.. Tehkää taas taustatyönne. Ulkomaalaissyntyiset eivät suhteessa suomalaisiin tee yhtään sen enempää rikoksia. Kaikki katsokaas on suhteellista."

-Mitä sinä tässä ikinä tarkotitkaan, osasit kirjoittaa sen päin *ittua. Tässä olet kuitenkin oikeassa: Kaikki on suhteellista. Ulkomaalaistaustaiset tekevät suhteessa enemmän kaikkia rikostyyppejä kuin suomalaiset.

Varpu kirjoitti:
"Kyllä me jaksetaan paapoa omia taparikollisia ihan älyttömyyksiin asti, mutta kun jonkun muun maalainen tekee virheen niin se pitää lähettää kotiinsa samantien?"

-Samaa mieltä paapomisesta, mutta jos tekee jatkuvasti väkivaltaisia "virheitä" ja tekijä voidaan lähettää paluupostissa (joka ei onnistu omillemme) niin tottakai. Huomaa kuinka käytit sanaa "kotiinsa". Eli sitä minne kuuluu.

Sini sanoi:
"Ja todellakin, suomalaiset raiskaavat jatkuvasti myös. "Niistä kaikista tapauksista ei vain kirjoteta tai ne eivät tule edes poliisin tietoisuuteen."

-Väitätkö että ulkomaalaisten tekemät raiskaukset ilmoitetaan herkemmin? No ehkä jos raiskaajia on viisi ja lopuksi väliliha laikataan saksilla. Tämähän vaatii jo sairaalahoitoa ja tullee väkisinkin ilmi.


Sini sanoi:
"Painoarvoahan juttu saa aina enemmän kun kyseessä on ollut ulkomaalainen."

-Tässä olet väärässä, sillä Suomen media ei mainitse mielellään ulkomaalaistaustaa, vaikka se olisi ilmeisen hyvä tuntomerkki. Mm. Helsingin sanomat on toiminut näin useissa joukkoraiskaustapauksissa.