Tienaatko alle 2600e/kk? Allekirjoita siis.

Liinuliisa

/ #702 Perheetön nainen 40v - tuloja 0.

23.08.2014 21:05

Aikuinen opiskelija - lähdin opiskelemaan kun jäin työttömäksi syksyllä 2012. Paha moka - työttömyystuki loppui enkä saa opintotukea, koska käytin kaikki kuukaudet 1990-luvulla. Kaiken lisäksi en löytänyt edes kesätöitä (40 hakemusta poiki 2 haastattelua), joten elän tällä hetkellä nollatuloilla.

Toivottavasti löydän osaaikatyötä pian, tällä hetkellä elän säästöilläni ja ruuaalla jota kasvatan pihallani. Onneksi on oma mökki (pakko asua maalla, kaupupungissa en selviäisi tulottomana), vielä jonkin verran euroja sukanvarressa, olen perheetön ja tykkään poimia marjoja ja sieniä sekä viljellä vihanneksia. Pieni ylipainoni on hävinnyt (12 kg) sen jälkeen kun työt loppuivat ja stressissistä ei ole tietoakaan. Tosin välttelen rahaasioitteni ajattelemista, mutta ei ne murehtimalla miksikään parane. Pihisteleminen ja kirppareilla omien ja tuttavien vintiltä saamien tavaroiden myyminen ovat harrastukseni. Olen heti vapaaehtoisena kun joku haluaa siivota kellarinsa.

Mutta, ministerille terveisiän  - 2 100 euroa kuukaudessa kuulostaa korvissani luksukselta. Sellaisia tuloja en ole muutamaan vuoteen saanut. Edes muutamassa kuukaudessa.