Astrid Thors eroa - Et nauti kansan luottamusta maahanmuuttoministerinä

Seppo Lehto
Adressin tekijä

/ #4 Epärealistisista vaihtoehdoista ministeriksi

12.12.2008 10:12

Epärealistisista vaihtoehdoista ministeriksi? - keskustelun kohteena

Kukapa olisi uskonut vielä muutama vuosi että näin epärealistinen ministeri pääsee valtaan kuin RKP:n arvoja edustava Astrid Thors, joka on pyrkinyt salakuljettamaan "rajat auki kaikille" ulkomaalaislain, aivan kuten Lissabonin sopimus salakuljetettiin ilman alistamista kansanäänestykselle kesällä 2008 eduskunnassa, toisin kuin Irlannissa.

Jotta nähtäisiin valkoisen ja mustan kontrasti, niin pitää ehdotusten olla myös selkeän vastaväriset kuten (huomio) esimerkiksi ottamani tunnetut Jussi Halla-aho ja Kari Rajamäki. Heillä on selkeä peittelemätön mielipide maahanmuuton vaaroista, mikä on argumentoitu selkeästi, ilman maahanmuuttouskovaisille tyypillistä mystistä "musta tuntuu"-ideologiaa. (Kaikessa syväluotaavaisuudessaan)

En minäkään pidä ketään ihmistä absoluuttisen hyvänä tai pahana. Meillä kaikilla on omat virheemme. Jussi Halla-aho vetää tupakkaa, vaikka sitä ihmettelen, sillä pidän Jussi Halla-ahoa yleensä järkevänä ihmisenä. Adolf Hitler taasen ei vetänyt tupakkaa, mutta hänellä oli omat rajoitteensa ja pyrkimyksensä, mitkä eivät olleet aina sopusoinnussa yleisesti hyvänä pitämiemme käsitysten kanssa. Kari Rajamäestä en ole varma onko savuttaja vai ei, en ole nähnyt. Kari Rajamäki otti vastaan Tampereen poliisin välityksellä somaleita koskevan kotiutus nettiadressini syksyllä 2006. Toisaalta samassa EU-tilaisuudessa hän erehtyi kovasti myötäilemään ns. Venäjän linjauksia terrorismista. Se oli minulle järkytys.

Viime sodissa kun tarvittiin taistoon vihulaista vastaan ihmisiä sinne kelpasivat melkein ns. ruununraakit ja jopa vankiloista murhamiehet. Taisi siellä rintamilla taistella tunnetut neuvosto-Venäjän hallusinaatioista kärsivätkin Aarne Saarisen tavoin. Tiedä sitten mitkä oli näiden kommareiden taistelukosketus vai olivatko enempi lääkintämiehiä, sitä ei julkisuudessa ole paljon käsitelty.

Joten tälläisessä nettiadressissa on kyse siitä että tahdomme "padonmurtaja" Astrid Thorsin pois virastaan, eikä siitä kuka tulee tilallleen. Erottamisensa ja eronsa pitäisi kertoa seuraajalleen millaista politiikkaa emme tahdo.
Itse Astrid Thorsin ulkomaalaislain raakiletta vastaan on oma nettiadressinsa, mutta koska katsoin, ettei se ole riittävä, niin käynnistin myös tämän tuhoisan lakiesityksen valmistelijan ja edesauttajan vastaisen nettiadressin, jotta ei tehtailisi vastaavia aloitteita enempää.

Näillä linjauksilla vetoan koko Suomen kansaan - Allekirjoittakaa nettiadressi yhteisen kansallisen Suomen säilymisemme puolesta. Youtubesta näette, miten Malmö on muuttunut kyseenalaiseksi Ruotsiksi. Tuhannen oppilaan koulussa vain kaksi ruotsalaista. Oppimisvaikeudet tiedossa. Kenties puolet saavat päästötodistuksen jne. - Nämä asiat ovat tiedossa. Teidän asianne on ettei Suomessa toteuteta samaa virhettä kuin Ruotsissa ja erityisesti Malmössä.

Ystävällisesti järkiperusteisiin tuhon politiikkaa eli turmiollista uutta ulkomaalaislain valmistelua vastaan ja sen laatijan Astrid Thorsin erottamisen puolesta vedoten tamperelainen Seppo Lehto

PS: Lähetin nettiadressin käynnistämisen yhteydessä tästä adressista tiedon niin julkisen sanan edustajille, kuin itse Astrid Thorsillekin tiedoksi.

Kommentoi adressia