Rikollisten ulkomaalaisten karkoittaminen

Jari Yrjänäinen
Espoo

/ #94

30.12.2008 16:26

Allekirjoitan.

Tämä maahanmuuttajien hyysääminen pitäisi loppua. Meillä on tarpeeksi ongelmia omissa kansalaisissa, joihin valtion kunnan ja yhteisön pitäisi panostaa. Tarkoitan näillä asunnottomia työttömiä eläkeläisiä lapsiperheitä.

Voitte ihmetellä tota listaa, mutta niillä rahoilla jota valtio sysää maahanmuuttajille saatais noille esimerkeille paremmat oltavat.

Tämä rasisti huuto mikä on työpaikoilla ja medioissa on saakelin typerää. Jumalauta jos ihminen joka anoo turvapaikka ei välitä paskaakaan maan kulttuurista ja rikkoo lakeja niin menkööt takas mistä tuli.

Mulle se on aivan sama onko musta ruskee vai keltainen. Jos ei noudan Suomen lakeja ja kunnioita suomen kulttuuria (perinteitä) voivat poistua. Tämä on meidä koti ei jonkun tuhansien kilometrien päästä tuleva kriminaalin.

En ole rasisti, mutta töissäni näen kuinka mustat eivät välitä paskan vertaa mistään säännöstä. Ja jos heille sanoo asiasta olet rasisti.
Työjohto hysää niitä ku pahaisia kakaroita.

Ne jotka hakevat apua meiltä niin heille pitäisi antaa elämiseen mahdolliset puitteet eli vaatteet ruoka ja katto pään päälle. Ja kielikoulutus ja ammatti koulutus. Joku aika rajakin pitäisi olla jonka jälkeen pakolaisen tulisi tulla omilla toimeen. MUTTA jos he rikkovat luottamuksen (rikollisella toiminnalla) niin sit ulos ja äkkiä täältä Suomesta. Ei mitään valitusoikeutta. Tiettyyn asti pitää olla solidaarinen, mutta kun raja menee rikki niin samantein potku persuksille ja lautalle vaikka Ruotsin puolelle :lol: :=)

Yksi hyvä esimerkki tuli mieleen Suomen kulttuurin halventamisella. Täällä Espoossa oli aikoinaan sinisiksi maalattuja betoniporsaita (siis possun muotoisia Bp:ta) niin eikös jokus muslimi ryhmä vaatinut niitä pois koska loukkaa heidän uskontoaan. Saakeli minun tietääkseni me olemme kristittyjä eikä musmileita. Joten he joutuvat sietämään meidän kristillisen kulttuurin. Sama koskee koulujen joulujuhlia ja kevätjuhlia ne on meidän perinteitä ja niihin maahanmuuttajilla ei ole sana valtaa misään määrin.

Lopetakaa se saatana hyysäily siellä arkkaadia mäellä.

Ehkä rupesi menemään offtopiciksi, mutta jotkut asiat pistää vihaksi