Adressi Israelin tueksi!

olli somero
pori

/ #101

21.01.2009 08:52

5. Moos. 32:28
Israel on ymmärtämätön kansa, se ei ota opikseen neuvoista.

Tuom. 5:2
-- Israel oli taisteluun vihkiytynyt, intoa täynnä kansa lähti sotaan. Ylistäkää Herraa! [Tuom. 4:10]

Hoos. 5:5
Israelin ylpeys koituu sille itselleen tuhoksi. Israel ja Efraim kompastuvat rikoksiinsa, myös Juuda lankeaa niiden kanssa. [Hoos. 7:10]

Jos lukisin raamattua yhtä kirjaimellisesti, kuin suuri osa näistä Israelin tekojen puolustelijoista olisin kauhuissani.

Hyvä Tarja. Eikö messiaan pitänyt johdattaa Israelin kansa pyhään maahansa, mutta en olekaan ollut tietoinen, että YK on Jeesuksen reinkarnaatio, koska ilman YK:ta ei Israeliakaan olisi. Toisekseen miten tämän Juutalaisten Jumalan tahdon pitäisi vaikuttaa Palestiinalaisiin? Heillä on täysin eri Jumala ja kyseessä ei ole millään tasolla uskonnollinen taistelu vaan kamppailu entisestä kotimaastaan. Ei ole olemassa yhtään rationaalista perustetta, miksi Israel ansaitsisi nykyisen asuintilansa itselleen? Se, että Jumala antoi sen muka heille?

""Miksi arabit tekisivät rauhan? Jos olisin arabijohtaja, en koskaan sopisi Israelin kanssa. Tämä on luonnollista: me olemme ottaneet heidän maansa. Tietysti, Jumala lupasi sen meille, mutta mitä väliä sillä on heidän kannaltaan? Meidän Jumalamme ei ole heidän, Me tulemme Israelista, se on totta, mutta kaksi tuhatta vuotta sitten, ja mitä se merkitsee heille? On ollut anti-semitismiä, natsit, Hitler, Auschwitz, mutta onko se heidän vikansa? He näkevät vain yhden asian: Tulimme ja ryöstimme heidän maansa. Miksi he hyväksyisivät sen?

- Nahum Goldmann, Israelin ensimmäinen pääministeri

Kommentoi adressia




Maksullinen mainonta

Mainostamme tätä adressia 3000 ihmiselle.

Lisätietoja…