Adressi Israelin tueksi!

Tarja Järvi
Helsinki

/ #103

21.01.2009 14:25

Ihmisen ymmärrys ei tavoita Kaikkivaltiaan ja äärettömän Jumalan ajattelua. Ajattomuus ja ikuisuus ovat koko ajan läsnä, vaikka me olemme aineellisen todellisuuden puolesta sidottuja aikaan.
Jumala on halunnut ilmoittaa meille sen tosiasian että Hän on kaiken luoja, ilmoittaako hän asian meitä tyydyttävällä tavalla on epäolennaista sisällön kannalta. Mitä taas tulee kaikkivaltiuteen, niin Hän on antanut ihmisille vallan ja vastuun maasta, ja tulee aikanaan vaatimaan meidät tilille sen hoitamisesta.
Joka ei nöyrry lasten kaltaiseksi ei pääse sille aaltopituudelle jolla voidaan kohdata Jumala, joka on kaikkien ihmisten luoja, myös niiden jotka uskovat niinkutsuttuihin muihin jumaliin.

Ennen juutalaisten paluuta omaan maahansa, alueella oli hyvin vähän asutusta ja se oli kaikinpuolin todellinen takapajula. Juutalaisten paluun myötä maa vaurastui ja tarjosi työtä myös arabeille, joita alkoi sen myötä virtaamaan alueelle lisää. Niinsanotut palestiinalaiset joita sielä aikoinaan asui, asuivat siellä toisten hallinnoimalla alueella, eivät omallaan. Eikä heitä silloin kinnostanutkaan saada maata omakseen.

Kommentoi adressia




Maksullinen mainonta

Mainostamme tätä adressia 3000 ihmiselle.

Lisätietoja…