Alkon ikkunat peitettävä ja Alkon nimi muutettava.

Ismo Leikola eduskuntaan!

/ #117 Ei hyvä tämä idea

08.01.2015 20:31

Eihän tällä kieltämisellä ja piilottelulla saada kuin lasten uteliaisuus heräämään!

Ehdotan täysin vastakkaista suunnanottoa, jonka Ismo Leikola jo aikanaan esitteli: opiskelu ja lukeminen vaihdetaan viinaan. Viina ainoaksi kouluaineeksi ja kieltolaki kaikelle paperista ja musteesta koostuvalle!

Jo raamatun ajoista on se kielletty hedelmä himottanut niin ehdotan yksinkertaisesti alkoholia osaksi lapsen elämää ja kirjat piiloon! Sillähän ratkaistaan niin lasten kuin aikuistenkin himotusongelmat! Saadan kansa hyvin koulutettuja (työttömiä) BA-kerholaisia (bookaholics anonymous)! Isi voi mennä sitten salaa autotalliin Väinö Linnaa lukemaan. Kirjastoautot ja kirjastot pitää vuorata jätesäkeillä ja jesarilla. Perjantai iltaisin kokoonnutaan maanalaisiin lukupiireihin josta lauantai aamuna ryömitään kotiin miettimään, että mitä tuli taas tehtyä! Niitä kirjoja voi ostaa sitten Siwan tiskin alta, jos arvaa kannen värin oikein.  

Näin luodaan enemmän työpaikkoja esim. lääkäreille, sairaanhoitajille, kieltolaki valvojille, nettisensuuripoliiseille ja pimeitä markkinoita kirjailijoille, jolloin valtio säästää apurahoissa. Lisäksi opettajien burn out ongelma ratkeaa kun oppilaat sammuvat jo toisen juomalaulun kohdalla. Kouluruuan laadustakaan ei tarvitse enää valittaa kun on tarjolla vain ohramallasta. Myös väestönkasvu varmasti lähtee hyvään laskuun ja vanhuksien eläkkeistä ei tarvitse välittää kun vanhukset kuolevat ''sopivasti'' ennen eläkeikää maksakirroosiin. Kun ei tarvitse maksaa eläkkeitä ei tarvita työvoimaa ulkomailta ja Persut voi keskittyä maastamuutto kriittiseen politiikkaan. Ei sillä että tänne kukaan mitään ankurilapsiakaan haluaisi heittää kun koko laiva vajoaa lapsen mukana.

Niin valtio kuin kansalaisetkin voittavat!