Hikipedia pois netistä!

Majava Mänty
Kontula

/ #191 fdefdef

11.02.2009 20:53

No jos saan sanoa asiallisesti että tällä kannanotolla katsomme oikeudeksemme esitellä näkökantamme käynnissä oleviin työehtosopimusneuvotteluihin nyt, kun asioihin tulisi vielä voida vaikuttaa.
Tiedossamme on että työnantaja ajaa jaksotyöjärjestelmää ja päivittäisen työajan pidennystä ilman asianmukaisia ylityökorvauksia, samalla käyttöön tulisivat myös päivystysvuorot. Me koemme että nämä ovat merkittäviä työajan heikennyksiä ilman niistä saatavaa kohtuullistakaan korvausta. Esimerkiksi jaksotyöjärjestelmä merkitsisi käytännössä sitä, että työnantaja voisi teettää ilman ylityökorvauksia 14 tunnin yhtäjaksoisia työvuoroja. Näillä palkoilla mitä siivoojat saavat, ei tällaista työaikajärjestelyä tule hyväksyä. Päällimmäinen tuntemuksemme käynnissä olevista neuvotteluista onkin, että kiinteistöala hyötyy siivousalan kustannuksella. Keskeinen tavoitteemme ei tule olla työolojemme heikentäminen kiinteistöalan työehto-sopimuksen parannusten vuoksi.
Vaadimmekin että sopimuksesta tulee tasapuolinen ja myös siivoojien edut huomioon..... vitut mä sitä teille kerron saatana. AHHHAHAAAHAHAHAHA!!!