Me vastustamme ihmiseen asetettavaa VeriChip ym valvonta ja maksujärjestelmää

Joka aamu on armo uus

/ #61 Toimeen tulo

26.02.2015 11:15

Raamattu on luotettavaa Jumalan Sanaa. Elämme jännittävää lopun aikaa ja siihen sisältyy mm. Raamatussa ennustettu Pedon merkki ja sen luku 666 ja joka ottaa tämän chipin oikeaan käteensä tai otsaansa on sinetöity ajattomaan Tulijärveen, sellainen ihminen on Jumalan Armon ja Rakkauden ulkopuolelle asettanut itsensä.

 

On kysymys toimeentulosta:

Jumalan huolenpito ihmisistä:  Matteus 6 luku; 9-15, 24-34 ja 7 luku; 7-15; Johannes 6 luku; 1-14

Murhaajan "huolenpito" ihmisistä:  Johanneksen Ilmestys 13 luku;16-18 ja 14 luku: 9-15.

 

Kaikkien ihmisten aika päättyy ajattomuuteen, on Taivas ja on Helvetti, ihminen päättää tässä ajassa kumpaanko paikkaan hän menee ajan päättyessä, sen jälkeen ei ole valintaa, ei sekuntiakaan kerran elettyä aikaa voi ottaa takaisin.

Aikasi saattaa päättyä hyvinkin nopeasti ja yllättäen ja päätöksesi on sinetöity.

Jeesus Kristus Jumalan ainosyntyinen Poika, syntynyt neitsyt Mariasta otti ihmiskunnan sairaudet ja synnit päälleen ja vei ne Golgatalle ja siellä roomalaiset sotilaat naulasivat Hänet ristin puulle, verille ruoskittuna ja häväistynä ja kolmantena päivänä Hän nousi kuolleista. Hän on minun ja sinun synnit sovittanut kuolemallaan, koska synnin palkka on kuolema. Ihmiselle on siis luonnostaan kuolemantuomio, koska ei ole ketään, joka olisi elänyt täydellisesti Lain kirjaimen ja hengen mukaan että hän siitä eläisi.

Kaikki ihmiset kaikkina aikoina ovat ansainneet paikan Helvetissä, siellä ei ole vielä ketään, ensimmäiset tulevat aikanaan olemaan se Antikristus ja se Vääräprofeetta jotka sinne elävältä heitetään. Vain ottamalla todesta Jeesuksen Kristuksen sijaiskuoleman itselleen vapauttaa ihmisen Helvetin tuomiosta ja Jeesuksen Kristuksen Pyhä Veri puhdistaa kaikesta synnistä ja saastasta ja Hänen kauttaan on osa uskovien elämän ylösnousemuksessa Paratiisista. Uskottomilla on kuoleman ylösnousemus Tuonelasta ja meristä viimeisenä päivänä tuomiolle. Tästä lisää Raamatussa, Uudessa Testamentissa.

On hyvä välttää jehovien ja vuoden 1938 kirkkoraamatun jälkeen tehtyjä väännöksiä. Mitä lähemmäs Jeesuksen Kristuksen paluu tulee, sitä enemmän valhe kristuksia, vääriä profeettoja, Raamatun väännöksiä ja selityksiä ja muka tieteellisesti tutkittua tietoa eksyttäen monet Kadotukseen.

Jumalan Armo, Rauha, Rakkaus ja Siunaus Jeesuksen Kristuksen kautta olkoon kaikkien teidän osana.