Kristillinen tv-kanava yleiseen valtakunnalliseen jakeluun

Petteri Pietikäinen
Adressin tekijä

/ #6 Kristillisyyttä niille, jotka sitä haluavat...

03.03.2009 19:20

Jos nykykanavilla ei ole mielestänne riittävästi kristillisiä ohjelmia, niin tämä adressi on oikea paikka vaikuttaa. Tarkoitus ei ole syrjiä ketään - pikemminkin vetää syrjästä esiin niiden lupamaksajien tahto, joilla on halu saada myös kristillisiä ohjelmia kehiin.

Jos kristillisyyteen ei kuulu homoseksuaalisen elämäntavan kannattaminen - ei voi mitään. Eipä tosin oikeistolainenkaan aja vasemmistolaista politiikkaa.

Jos kristilliseltä kanavalta saa hyvät naurut, niin sitten vaan adressia allekirjoittamaan. Pinnallista nauruakin suuremman ilon sieltä voi saada...

TV7 näkyy joillakin kaapelikanavilla, Maxinetti TV:ssa ja TV7:n internetsivuilla - miksi ihmeessä se ei voisi näkyä valtakunnan verkossa? Kirkon ja valtion ikiaikainen sopimus lähettää vain YLE:n sekä Kirkon Tiedotuskeskuksen kautta tv-ohjelmia on vanhentunut, aikansa elänyt ja brezneviläistä...haloo, Neukkuja ei enää ole ja aikoja sitten Maikkarilla oli "Kuule, Sinua rakastetaan"-ohjelma - ei taida enää sopia heidän ohjelmakonseptiin puhumattakaan ateistisesta ja ennen kaikkea hedonistisesta Nelosesta...

Kyllä, nyt on kristillisen hyvän ja toivon sanoman aika, mutta mahtaneeko löytyä kristillisiltä piireiltä yhteistä tahtoa - se on iso kysymys.