Vesistöjen puolesta - Stop Talvivaara


Vieras

/ #5

19.05.2015 12:38

Kommenttini asioiden tilasta Suomen maassa ja laajemmin ja asioita avartavaan artikkeliin prophetic scroll. http://keskustelu.suomi24.fi/t/13598062#comment-79220835

Helv*tinmedia 19.5.2015 15:23 FUKUSHIMA EI OLE HALLINNASSA, SEN PLUTONIUM JOKA SIELLÄ RÄJÄHTI. LEVISI SUOMEEN ASTI, TRITIUMIA STUK havaitsi Helsingin kaduilta sadevedestä 2012 keväällä, mutta nyt lienee sen havaitseminen vaikeampaa kun säästö lopettivat Stukin SÄTEILYMITTAUSlaboratorion ja sen työntekijät kortistoon. Näin se Ydintuho etenee hissun kissun ja vaapula vissun. Suomi käy salaa Plutonium kauppaa Ydinreaktoreillaan. Miksiköhän Talvivaaran kannattamaton Uraanin otto on saanut jatkua ja Ympäristö KATASTROFI !

MIKSI MEDIAT VAIKENEE?

MIKSI YLE-vero ja sen jälkeen kaikki Ajankohtaisjournalismi ohjelmat ja uutiset ovat viihteellistetty ja todelliset asiat jätetään järjestelmällisesti kertomatta ja uutisoimatta.

Esim. Jos järjestetään suur mielenosoitus niin sitä ei uutisoida yhtään ja jos on Talous kokous Sveitsissä niin siitä ei kerrota mitään eikä EU:n parlamentista eikä Huippukokouksista.

Mtv3:n Helena Petäistö suodattaa Brysselin käänteitä pari minuuttia kerran 2 viikossa:

Ei siten voi seurata Mitä siellä "EU:n ytimissä " tapahtuu ja mistä direktiiveistä milloinkin on päätetty, jotka vaikuttavat Suomen lainsäädäntöön ja ne usein hyväksytään täällä ilman muutoksia Eduskunnassa ja sen valiokunnissa!

Nyt on olevinaan hallitusneuvottelut käynnissä, missä ovat uutiset niistä ? Miksi yritetään nostaa kohuja jostain Kankaaniemi-Kanervien perverssioista mutta todellista ja jatkuvaa poliitikan seurantaa ja Ajankohtais Journalismia ei ole enää lainkaan? Pelkkää viihde roskaa ja sisustusohjelmaa koko nyky tv-kanavat täynnä ja radioissa päivän höpinää ja uusintoja.

MISTÄ AJATTELEVAT IHMISET SAISIVAT NIITÄ KUULUISIA "UUTIS SISÄLTÖJÄ" ??!

EI ainakaan YLE:ltä , Helsingin Sanomilta, tai MTV3.lta, Iltasanomista,seiskasta, apusta, seurasta, uusisuomesta, turunsanomista, aamulehdestä,....

Taas on tulossa Niinistön Kultarannan kekkeriä ja Porin SUomi Areena kesällä mutta ei niistäkään juuri hiiskuta kun Vastaavat päätoimittajat istuvat samoissa pöydissä nauttimassa 5tähden menua Suomen Pankin pääjohtajan ja muiden eliittisetien ja tätien kanssa ja Saska Saarikoski toimittaja huojuu kännissä Porin festivaali alueella hätistelee pelleilijöitä kotiinsa.

Pelkkää sontaa on Toimittajien työ Suomessa

eikä se varmaan kovin hyvää ole Ruotsissa tai Britanniassakaan kun BBC: piilotteli pedofiilejaan vuosi kymmeniä.

The MEDIA

www.thepropheticscroll.org/home/57-editions/294-edition-165.html