Joukkovoima hallituspolitiikkaa vastaan!

Missä on SSS -hallituksen omatunto?

/ #4

31.05.2015 15:31

Kaikki tukien indeksijäädytykset pois! Juuri niillä lisätään eriarvoisuutta ja köyhien köyhtymistä entisestään verrattuna hyvin toimeentuleviin.

Törkeintä on leikata vanhuksiltamme, jotka aikoinaan rakensivat meille hyvinvointiyhteiskunnan. Pieneläkeläisiltä leikkaaminen on ensisijaisesti peruttava! Asialla on jo kiire, koska nämä vanhukset eivät ole ikuisesti luonamme. Lapsiperheet osaavat sentään paremmin pitää puolensa, mutta eläkeläisistä moni ei enää siihen pysty.....

Työttömyyskorvauksiakin ollaan vähentämässä. Ansiosidonnaiset on jokainen sillä tuella oleva aikoinaan työelämässään maksanut ja maksaa vielä pienestä saamastaan päivärahasta 20 %:n veroa vaikka palkkatulona saman summan verotus olisi vain 7 %. Kuinka moneen kertaan ihmisiä pitää rangaista työttömyydestäkin!? Yksi mahdollinen eettinen korjaus asiaan olisi esim. jättää vähintään 40 vuoden uran työskennelleet rauhaan kaikilta leikkauksilta ja  palkattomilta töiltä. Jossain on oltava päätöksissäkin mukana edes hitunen eettisyyttä.

Mikäli on pelättävissä, että jollain eläkeläisellä tai työttömällä menee liian hyvin, aina on mahdollista säätää tuloille katto, katto, joka ei kuitenkaan ole liian matalalla.