Konemusiikki kiellettävä

n a
n

/ #108 Pöyristyttävää tietämättömyyttä ja idioottimaisuutta.

09.05.2009 18:55

Sakarias,koh minä haastan sinut oikeuteen törkeästä kunnianloukkaamisesta.

Liiottelet asioita, sinulla ei ole mitään fakta tietoja mistään, sinulla ei ole mitään todellista tietoa mistään, koska sinä äpärä istut kotona ja elät tietämättömyyden psykoosissa.

Sanot oman vitun tyhmän mielipiteen jostain konemusiikista, kun olet joku vitun läski ylimielinen katkera papparainen, joka kuuntelee sitä viulun vingutusta ja juo koskenkorvaa depressioonsa. Jos sinä olet katkera nuoria kohtaan, pidä turpasi kiinni ja muuta vaikka keskelle metsää saatanan idiootti.
Puhut hyvinvointi valtiosta? Loppupeleissä valtiota ei kiinnosta hevonvittuakaan sinä, eikä tälläinen asia, ja jokaikinen tajuaa miten sekaisin sinä olet.

Mitä sinä puhut jostain musiikista huumausaineena/huumausaineen käyttörikoksena?
HERÄÄ VITUN IDIOOTTI!
Aloitan nyt keräämään allekirjoituksia siitä että sinun lempiharrastuksesi/tekemisesi, oli se sitten se koskenkorvan juominen tai matin ja tepon kuuntelu , määritellään välittömästi huumausaineeksi, ja sen käytöstä tulee törkeä huumausaineen käyttörikos, otan asiasta selvää.

Häpeäisit, hyi helvetti ku meinas tippua silmät päästä kun luin sinun adressin.

Olet juuri tälläinen tapaus joka sanoo "Ensimmäinen hasispiikki voi tappaa!", ja tässä tietoisku, SE HASISPIIKKI ON SINUN YLIMIELISEN PAPPARAISEN PELOSSA KEKSIMÄ VERUKE! Hasista poltetaan! Te ette ole nähnyt mitään muuta kuin oman vatsanne ja ette tiedä mitään! Saatanan hullu te joudutte hesperiaan ennemmin tai myöhemmin.