Pelastakaa Club Liberté

Mika Reunanen
Helsinki

/ #8 Tervetuloa bisselle!

15.05.2009 16:34

Julkaisuvapaa 15.5.2009


Etelä-Suomen Lääninhallitus on myöntänyt 15.5. alkaen Club Libertélle määräaikaisen anniskeluoikeuden. Näin Club Libertén taloudellinen toiminta on turvattu. Tämä tarkoittaa, että Club Liberté on taas 15.5. alkaen K-18 ravintola.

Koko kaksi viikkoa kestäneen käsittelyn ajan Club Liberté on pitänyt ovensa auki ja järjestänyt monia onnistuneita keikkailtoja huolimatta anniskelukiellostaan. Näin Club Liberté on osoittanut olevansa paljon enemmän kuin tavallinen kaljakuppila.

Club Libertén omistajat haluavat kiittää kaikkia heitä tukeneita - niin bändejä, jotka eivät peruuttaneet keikkojaan, ihmisiä jotka allekirjoittivat verkossa olleen addressin ja erityisesti niitä ihmisiä jotka kävivät juomassa käsittelyn ajan alkoholittomia juomia ja sitä kautta osoittivat tukensa.

-------

Club Liberté on kolme vuotta Kalliossa toiminut intiimi elävänmusikiinravintola, joka on olemassaolonsa aikana ottanut paikkansa yhtenä monipuolisimmista kulttuuriravintoloista Helsingissä. Saman katon alla ovat viihtyneet niin aloittelevat muusikot kuin kovan luokan esiintyjät punkista jazziin. Club Liberté on toiminut yhteistyössä monien muusikkiopistojen ja järjestänyt kulttuuritapahtumia.

www.clubliberte.fi

Tiedottaja
Emma Uusihakala
emma@clubliberte.fi